Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Η συγκεκριμενη κριτικη ειναι το αποτελεσμα αρκετων ραντεβου. Δεν θα αναφερθω στις λεπτομερειες του τι εγινε μεσα στο δωματιο αλλα θα μπω κατευθειαν στην ουσια.
Ως προς την εμφανιση, η Μαρινα εχει ενα μετριο προσωπο με καπως σκληρα χαρακτηριστικα αλλα σε καμια περιπτωση ασχημο και ενα απιστευτο σωμα με ωραιο φτιαγμενο στηθος που παρα τα χρονια που εχουν περασει το κραταει σε πολυ καλη φορμα. Εχει περασει τα 50 αλλα μη φανταστειτε οσοι δεν την ξερετε τις 50ρες απο το μαμπα. Καμια απολυτως σχεση. Οσοι τη γνωριζετε δεν χρειαζεται να πω κατι περισσοτερο. Μακρια ποδια να τα τυλιγει γυρω σου και να σου κανει τη λαβη που εκανε η Ρωσιδα κατασκοπος στον Πιρς Μπροσναν σε μια απο τις ταινιες του Μποντ.
Για το ντυσιμο της αυτο που θα τονισω ειναι κυριως τι δεν φοραει και οχι τι φοραει. Προτιμα ενα μακρυ φορεμα και απο μεσα συνηθως τιποτα. Αν τυχον φοραει στρινγκ το πεταει πολυ γρηγορα και οπου παει, μια φορα ειχα βρει ενα κατω απο το κρεβατι μου. Ευτυχως που ειμαι ελευθερος, διαφορετικα δεν θα την καλουσα σπιτι. Οταν της το ειχα αναφερει μου ειπε να το κρατησω για να τη θυμαμαι.
Ως προς τη συμπεριφορα η κοπελα ειναι απολυτα συνειδητοποιημενη σε αυτο που κανει. Μπαινει στο δωματιο σαν σιφουνας, κανει τα παντα εκτος απο πρωκτικο, δημιουργει ενα σκηνικο τσοντας που σου παιρνει το μυαλο και δεν προλαβαινεις καν να σκεφτεις. Εχει τον απολυτο ελεγχο και της αρεσει.
Ως προς την επικοινωνια ειναι το μεγαλο της μειον. Δεν ακυρωνει ποτε ραντεβου κι οταν κλεισεις μαζι της εισαι απολυτα σιγουρος οτι θα τη δεις. Το δυσκολο ομως ειναι να τη βρεις στο τηλεφωνο. Το εχει συνεχεια κλειστο και πρεπει να καλεσεις ξανα και ξανα επι ημερες μπας και την πετυχεις. Αυτο οφειλεται στον τροπο που η Μαρινα εχει επιλεξει να δουλευει χρονια τωρα. Ανοιγει το κινητο μονο οταν θελει να κανει ραντεβου. Λιγα και καλα με φουλ ενεργεια παρα πολλα με μετρια αποδοση. Σεβαστο αλλα αυτο σημαινει οτι συχνα θα παρεις αλλη κοπελα γιατι δεν τη βρισκεις.
Ως προς τη διαθεση ειναι το μεγαλο της συν. Εχω κανει ραντεβου μαζι της ακομα και αργα το βραδυ και δεν εδειξε κανενα σημαδι κοπωσης, πραγματικη σεξομηχανη. Παιζει σε ολους τους ρυθμους αλλα εννοειται οτι θα κινηθεις μαζι της σε PSE με βαθυ στοματικο, γλωσσοφιλα, ισπανικη μαλακια, σεξ δυνατο και με ποικιλια στασεων. Κατα καιρους εχει συνεργαστει με αλλες κοπελες σε ντουετο, η ιδια μου το εχει προτεινει καποιες φορες αλλα υπηρξα παντα αρνητικος γιατι με τη Μαρινα δεν χρειαζεσαι αλλη μες στο δωματιο.
Ως προς τη σχεση αξιας και κοστους δεν ειμαι απο αυτους που αναλυουν υπερβολικα την τιμη μιας κοπελας. Εκεινη κρινει ποσα θα ζητησει. Εγω κρινω μονο με ενα κριτηριο. Αν μενω ικανοποιημενος συνολικα απο το ραντεβου μαζι της. Η απαντηση ειναι θετικη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
799
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elpotero, Quaresma 2.0, ant-ant και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2023
Μαρίνα είναι μια αλλά και διάδοχος δεν υπάρχει...
23 Φεβρουαρίου, 2023
Φίλε αν έχεις τηλέφωνο της , στείλτο μου. σε ευχαριστώ
review reaction 1 Eros82
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2