Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 54 10
Call-Girls 129900
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επίσκεψη ξα α στη Θεσσαλονίκη και στέλνω στο γραφείο το απόγευμα αν η Μιλενα είναι διαθέσιμη γιατί την προηγούμενη φορά ηταν φουλ και μου απαντάνε θετικά για τις 11:30. Άψογοι στην επικοινωνία οπως πάντα μέχρι τώρα. Με ρωτάνε πόση ώρα και λέω 1 ωρίτσα φτάνει αφού θα είναι και λίγο αργά, έχω ξυπνήσει και νωρίς και αύριο χαράματα θα ξυπνήσω (μεγα λάθος)
Φτάνει η ώρα και μπαίνω στο δωμάτιο, αντικρίζω ένα πολύ όμορφο πλάσμα με σεξυ εσώρουχα να με περιμένει με άγριες διαθέσεις. Οι φωτογραφίες μοιάζουν αρκετά, είναι περίπου 25 ετων και το μαλί γίνεται κάστανο σιγά σιγά. Φιλιά εξαρχής με πάθος και με ρωτάει αν θέλω και αντέχω δαγκώματα κτλ. Απαντάω θετικά και βλέπω μια ικανοποίηση στο πρόσωπο της σαν να έλεγε ότι τώρα θα δεις τι θα πάθεις. Με γδυνει με καυλώνει με χάδια και φιλιά και με στέλνει για μπάνιο! Κάνω μπανακι και ξεκινάει ξανά χάδια, δαγκώματα, φιλιά με γλώσσα, να μου ζητάει να βαρέσω το κωλαράκι της με δύναμη και να καυλώνει εκείνη τη στιγμή. Την αρπάζω και ξεκινάω ένα γλυφομουνι στο υπέροχο και πεντακάθαρο μουνακι της που με καθοδηγουσε το πως θέλει να το κάνω μέχρι που τελείωσε δίνοντας μου τα εύσημα. Ξεκινάει μια καλή απαλή πιπα που πέρασε από παντού και μου τον έκανε κάγκελο και παραλίγονα τελειώσω. Ανέβηκε από πάνω σε reserve καθώς έριχνα χαστούκια στον ποπό της και ήταν ασταμάτητη, το ζούσε έντονα και όπως την γύρισα μου ζήτησε όπως την πηδαω να την γλύφω, να την αγγίζω και να την φιλαω όσο περισσότερο μπορώ. Και με αυτά και με αυτά δεν κρατήθηκα άλλο και τελείωσα στο 30λεπτο νιώθοντας ότι αυτή έχει κάνει κουμάντο σε όλο την μάχη όπου με δάγκωνε ασταμάτητα με κράταγε και ένιωθα ότι αυτή με θέλει περισσότερο αποτι εγώ αυτή (έχουμε και παραισθήσεις Χεχε! )
Πάω για μπάνιο και στον δεύτερο γύρο είπα λ ήρθε η ώρα και για αναλ που είχα ζητήσει στο γραφείο αλλά όσο και να προσπαθήσαμε ο μικρός δεν είχε όρεξη να δώσει σημάδια για μάχη και έτσι δεν καταφέραμε να το χαρούμε όσο και αν προσπάθησε η Μιλενα που σαν να ξενέρωσε και λίγο που δεν θα κάνει σεξ ξανά.
Έφυγα για ύπνο αλλά είπα να γράψω την κριτική πριν κλείσω γενικό και λέγοντας ότι η κοπέλα είναι πολύ δυνατή και άγριες καταστάσεις αν θέλει κάποιος και ότι θα επιστρέψω γιατί άφησα ανοιχτούς λογαριασμούς με το κορίτσι....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 18, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν