Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 29 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μια Ντάμα Σπαθί στα κορτ, ή αλλιώς μια ώριμη, προστατευτική γυναίκα στο κρεβάτι σου. Αλλά πάνω από όλα κι αυτή ένας άνθρωπος.

Καιρό τώρα την απέφευγα και αναρωτιέμαι πώς και γιατί, μιας και πίστευα πώς δεν είναι στο γούστο μου. Μέγα λάθος μου, υπάρχουν φορές που τελικά αυτό που συναντάς είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχες στο μυαλό σου. Οπότε διαβάζοντας τις κριτικές είπα να το τολμήσω και η συνάντηση κανονίστηκε στο χώρο της.

Τοκ τοκ την πορτούλα και μου ανοίγει η γυναίκα των φωτογραφιών. Πολύ πιο γήινο παρουσιαστικό, δεν την λες και πανέμορφη, αλλά σίγουρα εντυπωσιακή, με πρόσωπο με έντονες γωνίες, βλέμμα πονηρό που σε σκλαβώνει και όμορφα σαρκώδη φυσικά χείλη. Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκαν. Υποδοχή με μαύρη διάφανη ρόμπα και μαύρα εσώρουχα, διέκρινες ένα πολύ καλό σώμα, θηλυκό όσο πρέπει με καμπύλες, εγώ το βρήκα πολύ ελκυστικό. Σίγουρα δεν έχει το σώμα μοντέλου με τα στητά βυζιά και το όρθιο σφιχτό κώλο, όμως είναι πολύ θηλυκό.

Εγκάρδια υποδοχή με αγκαλιές και τρυφερό φιλάκι στο μάγουλο, ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες πριν με στείλει για ντουζ.

Το πονηρό της βλέμμα έγινε στοργικό, ανέβηκε πάνω μου και ξεκίνησε με πρωτοβουλία της τα γλωσσόφιλα, τα σαρκώδη χείλη έδιναν ωραία αίσθηση, βγάζει και γλώσσα αλλά με μέτρο, προτιμά τρυφερά πράγματα. Γενικά έχει θέμα με τα φιλιά, προτιμά να φιλαει και να τη φιλάνε παντού, για να χαλαρώσει και να ερεθιστεί. Πράγματι, ερεθίστηκε και άρχισε να κατεβαίνει με αισθησιακό τρόπο.

Πρώτου κατεβεί όμως, τη γδύνω και αποκαλύπτεται ένα όμορφο σώμα με εντυπωσιακά αλλά με λίγη χαλαρότητα, βυζιά. Σώμα θηλυκό με καμπύλες και ζουμερό, θα έλεγα ότι είναι όπως αρμόζει σε κάθε περιποιημένη μανούλα που γυμνάζεται. Να σημειώσω πώς τα βυζιά της είναι λογικό να έχουν μια μικρή χαλαρότητα για μια γυναίκα σαν τη Darina, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι αποκρουστικά. Ρώγες όμορφες καυλωμένες. Κώλος παρομοίως όμορφος τουρλωτός αλλά κι αυτός με μικρή χαλαρότητα που όμως δεν ενοχλεί.

Αφού πρώτα πέρασε από όλο το σώμα και τις μπάλες με πολύ καλό γλύψιμο και ρούφηγμα, πέρασε και στην πίπα με καταπληκτικό ρούφηγμα. Τα σαρκώδη χείλη αυτό κάνουν. Πέρασε και σε κάποιες καταδρομικές στο λαρύγγι της ενώ ήθελε να της κρατάω σφιχτά τις παλάμες της, η γυναίκα ξέρει τι κάνει.

Τέτοια θεσπέσια περιποίηση δε γινόταν να μην της την ανταποδώσω, έδειχνε να το απολαμβάνει, αλλά προτιμούσε να σε γλύφει παρά να τη γλύφεις. Μουνί γυναίκας ταλαιπωρημένης, αλλά καλοσχηματισμένο κλειστού τύπου με πολύ όμορφα μουνόχειλα. Πήρα το μήνυμα, την άφησα να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά, ενώ αφήνει αρκετό δάχτυλο και οι καταδρομικές έγιναν deepthroat διάρκειας με αργό ρούφηγμα.

Καπότα και με καβάλησε με λίγο τζελ, μιας και είναι στενή. Ή μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί τόσο, που χρειάζεται τζελ για να ανοίξει και επιτρέψει πλήρη διείσδυση. Αισθησιακή είσοδος, λικνιζόταν σχεδόν ερωτικά, η οπτική επαφή έντονη, το σεξ έγινε έρωτας. Και αφού πλέον ένιωσε έτοιμη και είχε παραδοθεί στην καύλα, πήρε την πρωτοβουλία να αλλάξει στάση και να παρακινά να αυξηθεί ο ρυθμός.

Ο έρωτας έδωσε τη θέση του σε ένα πιο γρήγορο σεξ αλλά όχι σκληρό. Ιεραποστολικό, στα πλάγια, στα τέσσερα. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι με παρακινούσε σε κάθε ευκαιρία να επιχειρήσω ελαφρύ πνίξιμο, ενώ παράλληλα τσίμπαγε τις ρώγες της. Ολοκληρώσαμε στα τέσσερα με τα χέρια της στο πάτωμα, όσο πιο βαθιά μπορούσα, με απαίτηση της να την πνίγω όσο πιο σφιχτά μπορούσα, μέσα στα επιτρεπόμενα όρια πάντα και με το άλλο χέρι να της σφίγγω τον καρπό.

Άλλη μια κοπέλα που προσφέρει απίστευτη μίξη στοργής, ερωτισμού και σκληρού σεξ.

Ακολούθησε μια πολύ ευχάριστη κουβέντα, αποκαλύφθηκε ένας ώριμος άνθρωπος, που θα μπορούσε να γίνει αληθινή φίλη, προστατευτική γυναίκα. Εξ ου και ο χαρακτηρισμός Ντάμα Σπαθί, κατά την ορολογία των ταρώ.

Στο ελάχιστο χρόνο μου πρόσφερε μια εμπειρία μοναδική, στα όρια του τάντρα. Όχι ακριβώς τάντρα, αλλά στο τέλος κατάφερε να με κάνει να χύσω, με λίγο ισπανικό, αφού προηγήθηκε μια περίτεχνη μαλακία με το σώμα της. Απίστευτο το τι μπορεί να κάνει.

Γλυκόλογα, ευχαριστίες και καληνύχτα σας.

Η Darina είναι άλλη μια έμπειρη γυναίκα που θα σου παραδοθεί, έαν της φερθείς αναλόγως. Πολύ δοτική, ξεκινά με αργούς αισθησιακούς ρυθμούς και ανεβάζει πολλές στροφές αν νιώσει ασφάλεια. Έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί που θα ζήλευαν πολλές. Το προσέχει, το αγαπά, το σώμα είναι ο ναός μας. Βγάζει απίστευτο mindset, σε μένα ανοίχτηκε πολύ, έχει την απεριόριστη εκτίμηση μου. Φαίνεται ότι διαβάζει άριστα τα θέλω σου, τα ζυγίζει και προσφέρει ανάλογες εμπειρίες. Σε μένα πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία που σίγουρα δε θα ξεχάσω.

Θα την έβλεπα ξανά με χαρά αλλά ίσως όχι άμεσα. Της εύχομαι τα καλύτερα και μακάρι να κάνει κάτι στη ζωή της.

Αυτά για την ώρα, πάμε στα βουνά τώρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 15, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
124
Likes:
31.957
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 TOMCRUISE, DmtrsxXx, THV και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Φεβρουαρίου, 2023
α) "Ντάμα σπαθί" χρησιμοποιεῖται καί σέ χαρτοπαίγνια, π.χ. πόκερ κλπ. Δέν εἶναι ἀποκλειστικά γιά τὰ γελοῖα Ταρώ.

β) "Γλύφω": "σκαλίζω", "σμιλεύω" ἐξ οὗ "γλύπτης", "γλυπτό" κλπ. "γλείφω": "παίζω μέ κάτι στό στόμα μου" ἐξ οὗ "γλειφιτζούρι"
16 Φεβρουαρίου, 2023
@hornyasfuck ναι βρε ασε να βάλουμε κι έναν ταιριαστό τίτλο.
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2