Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 36 10
Call-Girls
176849
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μάγια λοιπόν (ή πως αλλιώς την λένε...), με φούλ διάθεση και πρόσωπο ακριβώς όπως μου αρέσει. Μπρίο της ηλικίας, επικοινωνία ουσιαστική και συνάμα κούλ τύπος με γελάκια και όλα τα σχετικά. Ξέρει την δουλεία και ήρθε να την εκτελέσει. Το σημείο κλειδί για εμένα η γλώσσα (και αυτή που μιλάει και αυτή που γλύφει....). Μετά από Βραζιλιάνες, Ρωσίδες, Ρουμάνες, λάτιν και Άρειες, συνάντησα Ελληνίδα με επιφύλαξη..........Όμως αποζημιώνει.......καυλώνει......και όλα τα σχετικά. .... Δύσκολο κορμί (σχετικά ψηλή γαρ.... για εμέ) το οποίο όμως κοντρολάρει με σχετική τέχνη........λόγω νιάτων και διάθεσης. ......... Με εφτιάξε παρόλο που δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο γιαυτό και δεν γράφω........(ήμουν φάντασμα του εαυτού μου......). Όμως είμαι πεπεισμένος ότι αντέρχεται σε εύκολα και δύσκολα. ........ Θεωρώ την συνάντηση pending .......(δηλ. θα επανληφθεί....) ........ Αυτά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 13, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ρέ φίλε! Εἶσαι σέ βαπόρι καί μπορεῖς νά γαμήσης τὰ καλύτερα μουνιά σέ μερικά ἀπ'τά μεγαλὐτερα λιμάνια τοῦ κόσμου καί περιμένεις νά'ρθης Ἀθήνα;;!! Καί μή μοῦ πῆς "παπούτσι ἀπ'τὸν τόπο σου καί ἄς εἶναι καί τρύπιο"!
Ρε φίλε είμαι σε VLCC 333μετρα επί 60 πλάτος τάνκερ..... είμαι 9.5 μήνες μέσα εδώ έχω δει όλα τα τρυπανια της Δυτικής Αφρικής ( πλατφόρμα εξόρυξης) και 2 λιμάνια που πάμε στην Κίνα που απαγορεύεται να βγούμε.... έχω να δω μουνι από το που ήμουν στο Κέιπ Τάουν πριν μπω εδώ μέσα.... όπως κατάλαβες θα γαμησω στην Ελλάδα....
Σίγουρα ΔΕΝ εἶσαι κλεισμένος μέσα στό πλοῖο σέ ΟΛΑ τὰ λιμάνια ποὺ πᾶτε;! Ἑννοεῖται ὅτι θά γαμήσης στὸ πρῶτο λιμάνι ποὺ θά βγῆς. Ἀλλά μή μοῦ πῆς ὅτι προτιμᾶς Ἀθήνα.