Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 29 10
Call-Girls
110580
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετά από άκυρο της πρώτης επιλογής καθώς η μιλφ Νάταλι δεν ήταν την ώρα που ήθελα και η Νικόλ επίσης εκτός έστειλε το γράφειο άλλα ονόματα...Πηρα Νταρινα που ήταν στις πέντε επιλογές που ήρθαν σε μήνυμα.Απο τις φωτογραφίες καταλαβαίνει κανείς ότι έχει βυζάρες.
Με ένα καλό και απλό ντύσιμο ήταν καυλα..Έβγαλε τα ρούχα της κιλά σωστά κατανεμημένα και ξεκίνησε την εργασία της.Βαθυ τσιμπουκι πραγματικά όπως πρέπει τρομερή βαθιά πίπα που ευχαριστιεται κάποιος να του κάνουν.Δεν άντεξα και εχυσα εκεί.Στο απλό εν τω μεταξύ θέαμα με εκείνη στα τέσσερα να πιπωνει και το μόνο που είχε βγάλει ήταν η μπλούζα της...Διάλειμμα με χαβαλε γιατί είναι ωραία παρέα.Παμε στα δεύτερα τώρα με sex πραγματικά για βίντεο...Ότι μου πέρασε από στάση το έκανα μαζί της
Και στο τέλος ολοκλήρωση με βυζομαλακια με τα φλοκια στο στόμα φυσικά
Με αποτελείωσε η νταρινα
Ίσως να βάζει κάτω κάποιες μιλφαρες.Θα το τσεκαρω όμως...Αυτή τη Νικόλ θέλω να πάρω...
Με ένα καλό και απλό ντύσιμο ήταν καυλα..Έβγαλε τα ρούχα της κιλά σωστά κατανεμημένα και ξεκίνησε την εργασία της.Βαθυ τσιμπουκι πραγματικά όπως πρέπει τρομερή βαθιά πίπα που ευχαριστιεται κάποιος να του κάνουν.Δεν άντεξα και εχυσα εκεί.Στο απλό εν τω μεταξύ θέαμα με εκείνη στα τέσσερα να πιπωνει και το μόνο που είχε βγάλει ήταν η μπλούζα της...Διάλειμμα με χαβαλε γιατί είναι ωραία παρέα.Παμε στα δεύτερα τώρα με sex πραγματικά για βίντεο...Ότι μου πέρασε από στάση το έκανα μαζί της
Και στο τέλος ολοκλήρωση με βυζομαλακια με τα φλοκια στο στόμα φυσικά
Με αποτελείωσε η νταρινα
Ίσως να βάζει κάτω κάποιες μιλφαρες.Θα το τσεκαρω όμως...Αυτή τη Νικόλ θέλω να πάρω...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 13, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς