Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 31 10
Call-Girls
74766
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Μετά από κάποιες συναντήσεις ξεκάθαρα καλού sex είχα την εντύπωση ότι θα κάνω χατ τρικ.Δεν μπορώ να πω ότι η γυναίκα η συγκεκριμένη δεν είναι εμφανίσιμη.Οτι έχει διαφορά από τις πλασαρισμενες φωτογραφίες ναι ισχύει.
Πολλά χρόνια πριν τραβήχτηκαν η ο φωτογράφος έκανε τα μαγικά του.
Ντύσιμο για βράδυ οκ και ελαφρά πολύ ελαφρά βαμμένη.Θα την ήθελα ένα κλικ πιο περιποιημένη με βάση την τιμή που ζητά...Απότομο στυλ γενικά από την αρχή λιγομίλητη κουρασμένη ίσως.Σωμα που αν δεν προσέξει θα φύγει μακριά από αυτό που πρέπει για εσκορτ δουλειά...
Για το σερβίς δεν έχω να γράψω κάτι το αξιοσημείωτο πάρα μόνο μια τυπική διαδικασία πηδηματος.Τσιμπουκι μέτριο και sex που δεν έχεις να θυμάσαι πολλά παρά μόνο όταν τη γαμας στα τέσσερα που είναι και το σημείο το καλό σε αυτό το ραντεβού.
Μάλλον καλομαθα σε κάποια και αναζητούσα ξανά τα ίδια...Αλλά μάταια η συγκεκριμένη ήταν αλλου
Πολλά χρόνια πριν τραβήχτηκαν η ο φωτογράφος έκανε τα μαγικά του.
Ντύσιμο για βράδυ οκ και ελαφρά πολύ ελαφρά βαμμένη.Θα την ήθελα ένα κλικ πιο περιποιημένη με βάση την τιμή που ζητά...Απότομο στυλ γενικά από την αρχή λιγομίλητη κουρασμένη ίσως.Σωμα που αν δεν προσέξει θα φύγει μακριά από αυτό που πρέπει για εσκορτ δουλειά...
Για το σερβίς δεν έχω να γράψω κάτι το αξιοσημείωτο πάρα μόνο μια τυπική διαδικασία πηδηματος.Τσιμπουκι μέτριο και sex που δεν έχεις να θυμάσαι πολλά παρά μόνο όταν τη γαμας στα τέσσερα που είναι και το σημείο το καλό σε αυτό το ραντεβού.
Μάλλον καλομαθα σε κάποια και αναζητούσα ξανά τα ίδια...Αλλά μάταια η συγκεκριμένη ήταν αλλου
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού