Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 29 10
Call-Girls
128549
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με τη Μελινα εχω συναντηθει δυο φορες. Δεν θα αναφερθω στις λεπτομερειες του τι εγινε μεσα στο δωματιο αλλα θα μπω κατευθειαν στην ουσια.
Ως προς την εμφανιση, η Μελινα σε κερδιζει πρωτα με το βλεμμα της. Αυτα τα πανεμορφα ματια θες να σε κοιταζουν ολη την ωρα και ειδικα στην πιπα. Ειναι μεγαλο σφαλμα η κοπελα εκεινη την ωρα να κοιταει οπουδηποτε αλλου και οταν εχει ωραια ματια σαν τη Μελινα καυλωνεις και τελειωνεις ακομα πιο γρηγορα. Τα βυζια της ειναι πιστευω το δευτερο συν, αρκετα μεγαλα για να κανεις παιχνιδι και οχι υπερβολικα μεγαλα ωστε να γινονται αντιαισθητικα. Να εχεις την πουτσα σου αναμεσα τους, να στον παιζει με το στηθος και να τελειωνεις στο στομα ενω σε κοιταει ο,τι καλυτερο. Δεν ειναι ουτε πιπινι ουτε μοντελο, ειναι μια μιλφ που σιγουρα θες να πηδηξεις.
Το ντυσιμο της κομψο και διακριτικο. Αν κρατουσε μικροφωνο θα πιστευα οτι ηρθε να μου παρει συνεντευξη η οτι κανει καποια δημοσκοπηση. Η αληθεια ειναι οτι συντομα βρεθηκε να κραταει το δικο μου μικροφωνο και η συνεντευξη εγινε γρηγορα πολυ προσωπικη με καυτες αποκαλυψεις.
Ως προς τη συμπεριφορα η κοπελα εχει χρονια εμπειριας τοσο σε γνωστα γραφεια οσο και ως ανεξαρτητη και ξερει ακριβως τι πρεπει να κανει και πως να φερθει μεσα στο δωματιο. Σεξ και social κινουνται σε σωστες δοσεις και αναλογιες. Υποθετω οτι προσαρμοζεται καθε φορα με κριτηριο και τη δικη σου συμπεριφορα.
Ως προς την επικοινωνια εχει λιγο στριμωγμενα ωραρια και δεν ειναι διαθεσιμη τις ωρες που θες. Πρεπει εσυ να προσαρμοσεις τα ωραρια και τον ελευθερο χρονο σου για να μπορεσεις να τη συναντησεις. Αυτο για καποιους ισως ειναι αποτρεπτικο. Αν ομως επιθυμεις να βρεθεις μαζι της θα βρεις τον τροπο αν και οχι με την πρωτη αποπειρα. Απο εκει και περα στα συν οτι απο τη στιγμη που συνεπεσαν οι χρονοι σας το ραντεβου κλειδωνει με συνοπτικες διαδικασιες. Δεν γουσταρει την καυλαντα, λιγα μηνυματα και τελος.
Ως προς τη διαθεση η κοπελα συμμετεχει, φιλαει, αγκαλιαζει, δινει την αισθηση οτι γουσταρει(προσεξτε δινει την αισθηση, εννοειται οτι ειναι παραμυθι αλλα σε αυτη τη δουλεια σημασια εχει να το πουλας σωστα) και σε κανει να το απολαμβανεις. Χωρις υπερβολες και κοπανηματα που ετσι κι αλλιως δεν ειναι του γουστου μου. Η αγαπημενη σταση με τη συγκεκριμενη το ιεραποστολικο, να εισαι μεσα της και να την καρφωνεις στα ματια.
Ως προς τη σχεση αξιας και κοστους δεν ειμαι απο αυτους που αναλυουν υπερβολικα την τιμη μιας κοπελας. Εκεινη κρινει ποσα θα ζητησει. Εγω κρινω μονο με ενα κριτηριο. Αν μενω ικανοποιημενος συνολικα απο το ραντεβου μαζι της. Η απαντηση ειναι θετικη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Που βρίσκω τηλέφωνο;
Οσοι θελετε τηλεφωνο δειτε στη σελιδα της στα call girls.