Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 9 10
Call-Girls
31347
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μετά από πολλές προσπάθειες ιδιωτικό γραφείο μου την είχε προτείνει τρεις-τέσσερις φορές αλλά εγώ δεν ήθελα μάλλον λόγω τατουάζ δεν ξέρω Πραγματικά Και φυσικά μετά από πάρα πολλές κριτικές που διάβασα για τη συγκεκριμένη κοπέλα αποφάσισα να τη δω. Μία πραγματικά απίθανη κοπέλα 21 χρόνων από το Ρίο ντε Τζανέιρο σχετικά Κοντούλα φοβερό σώμα με πολλά τατουάζ βέβαια κάτι το οποίο εμένα δεν μου αρέσει τόσο αλλά πραγματικά δεν έδωσα καθόλου βάση στα τατουάζ διότι το κορίτσι έκανε τα πάντα για να με ευχαριστήσει.
Μιλάει πάρα πολύ καλά Αγγλικά κάτι θετικό για μένα να μπορείς να πεις και δυο κουβέντες ,εμφανισιακά είναι όπως είπα κοντούλα έχει απίστευτο τριάρι φυσικό βυζί έχει φοβερό κώλο με πιασίματα φιλάει πολύ παθιασμένα με γλώσσα κάτι που εμένα μου αρέσει αρκετά, πολύ καλή πίπα με ελαφρώς λίγο καθοδήγηση αλλά τα κατάφερε και σε deepthroat.
γενικότερα ήταν μία εμπειρία εκπληκτική τη συνιστώ ανεπιφύλακτα και Σίγουρα κάποια στιγμή θα την ξαναδώ πριν φύγει
Μιλάει πάρα πολύ καλά Αγγλικά κάτι θετικό για μένα να μπορείς να πεις και δυο κουβέντες ,εμφανισιακά είναι όπως είπα κοντούλα έχει απίστευτο τριάρι φυσικό βυζί έχει φοβερό κώλο με πιασίματα φιλάει πολύ παθιασμένα με γλώσσα κάτι που εμένα μου αρέσει αρκετά, πολύ καλή πίπα με ελαφρώς λίγο καθοδήγηση αλλά τα κατάφερε και σε deepthroat.
γενικότερα ήταν μία εμπειρία εκπληκτική τη συνιστώ ανεπιφύλακτα και Σίγουρα κάποια στιγμή θα την ξαναδώ πριν φύγει
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 09, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή