Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 3 10
Call-Girls
24664
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Συναντηση με Λιλι σε χοτελ μετα απο ευκολη συννενοηση με το γραφειο καθοτι μου χαν κεντρισει το ενδιαφερον οι βυζαρες της . Σωμα ειναι πιο γεματη απο κοντα , οχι ομως χοντρη καθως κατανεμωνται αναλογικα τα κιλα αλλα πολυ πληθωρικη σιγουρα , ελαφρια χαλαροτητα καθοτι δε γυμναζεται , μετριο προσωπο με ομορφα ματια , ψηλο κοριτσι με καθημερινο casual outfit , ωραιες φυσικες βυζαρες 5αρι μεγεθος ( το ατου της σαφεστατα ) να χορταινεις χουφτωμα-πιπιλισμα κ ευμεγεθεις γλουτοι .
Η πιπα της ειχε καλο αργο ρυθμο χωρις δοντι ή χερι , δεν ηταν βαθια ομως κ δε περασε απο μπαλες . Αποφευγει να φιλαει , δε κλεβει σε στασεις , πρωτοβουλια δε θα παρει αλλα ακολουθει οπου τη πατε απλα λιγο ανευρα . Αρκετες στασεις , αντεχει τις στροφες κ τελειωμα στο στηθος , καλο σοσιαλ κ επικοινωνιακο πλασμα γενικα . Εμφανισιακα την ηθελα λιγοτερο μπαμπατσικη δεν ειναι στα γουστα μου , ετσι δε τη πηγα 2ο γυρο οποτε κουβεντουλα μεχρι τη ληξη . Εν ολιγοις , ειναι για gfe καταστασεις σε οσους δεν ειναι φαν του μοντελε αλλα του φυσικου πληθωρικου καθημερινου ΜΗ πορνοσταρικου σωματοτυπου με τις οποιες ατελειες και δεν εχουν μεγαλες προσδοκιες στο κρεβατι.
Αυτα ρε μαγκες , α τουτ αλλερ
Η πιπα της ειχε καλο αργο ρυθμο χωρις δοντι ή χερι , δεν ηταν βαθια ομως κ δε περασε απο μπαλες . Αποφευγει να φιλαει , δε κλεβει σε στασεις , πρωτοβουλια δε θα παρει αλλα ακολουθει οπου τη πατε απλα λιγο ανευρα . Αρκετες στασεις , αντεχει τις στροφες κ τελειωμα στο στηθος , καλο σοσιαλ κ επικοινωνιακο πλασμα γενικα . Εμφανισιακα την ηθελα λιγοτερο μπαμπατσικη δεν ειναι στα γουστα μου , ετσι δε τη πηγα 2ο γυρο οποτε κουβεντουλα μεχρι τη ληξη . Εν ολιγοις , ειναι για gfe καταστασεις σε οσους δεν ειναι φαν του μοντελε αλλα του φυσικου πληθωρικου καθημερινου ΜΗ πορνοσταρικου σωματοτυπου με τις οποιες ατελειες και δεν εχουν μεγαλες προσδοκιες στο κρεβατι.
Αυτα ρε μαγκες , α τουτ αλλερ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου