Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 54 10
Call-Girls 237255
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
ξερω οτι με αυτη μου την κριτικη,ελαχιστοποιω τις πιθανοτητες να την ξαναπετυχω,αλλα δε γαμιεται το καλο πραγμα πρεπει να επιβραβευεται και πραγματικα η Σασα μου χαρισε ενα απο τα πιο ικανοποιητικα ραντεβου της μεχρι τωρα πορνοκαριερας μου,ας τα παρουμε ομως απο την αρχη.
ως γνωστον επειδη ειμαι λιγο βρυκολακας και αναποφασιστος στελνω μηνυμα στο αγαπημενο γραφειο χθες στις 2 το βραδυ.εχω ριξει μια ματια στον καταλογο κ ηταν 2-3 κοριτσια που ηλπιζα να πετυχω,για να ειμαι ειλικρινης η Σασα δεν ηταν μια απο αυτες,ειχα δει τη φωτο της ,στον καταλογο,αλλα για καποιο λογο δεν μπηκα καν στον κοπο να την κλικαρω για να μπω να δω το προφιλ της,δεν μου εβγαζε κατι η φωτο της.
εχει περασει κανα μισαωρο τιποτα απο το γραφειο,κοιτα να δεις μαλακα λεω απο μεσα μου,στελνεις τοσο αργα που δεν σου απαντανε καν...
ω του θαυματος στις 2κ35 σκαει μηνυμα απο ασχετο νουμερο κ μου λεει,σας στειλαμε μηνυμα ,αλλα βγαζει αποτυχια παραδοσης,οποτε ειπαμε να δοκιμασουμε κ απο το αλλο νουμερο μας-την προηγ.βδομαδα μου ειχε ξανατυχει με 4 επαφες να μου σκασει το μηνυμα τους μετα απο 4 μερες-θα παρω την εταιρεια κινητης να τους ξεχεσω...
anyway συνεχιζει το μηνυμα ,η Σασα ειναι διαθεσιμη κ πιστευουμε οτι ειναι αυτο ακριβως που ζητατε....
Σασα???Χμμμ; λεω εγω ποια ειναι αυτη,παω μια στις κριτικες της ,ολοι οι συμπαικτες γραφανε διθυραμβους και οχι μονο αυτο,αλλα κ ολοι οι συμπαικτες που ειχανε γραψει ηταν ολοι ενας κ ενας,απο τα πιο επιφανη μελη της πορνοκοινοτητας μας,μονο ο γεροξουρας,ο gpd k o annapurnas ελειπαν.
κοιταζω κ την καρτελλα της φωτο κ χαρακτηριστικα κ συνειδητοποιω οτι ειναι αυτο ακριβως που θελω κ την κλεινω για τις 3κ20.
φτανω χοτελι μπανιαριζομαι κ παρφουμαριζομαι,ξυρισμα ειχα κανει πριν παω ,κουρεμα μια μερα πριν,κλαρινογαμπρος σωστος Χαχαχα!Χαχαχα!
3κ20 χτυπαει η πορτα ,σπευδω να ανοιξω κ αντικρυζω ενα πολυ ομορφο κοριτσι με ματαρες να μου χαμογελαει,αμεσως "ανεβηκε" η διαθεση μου στα υψη,φορουσε μποτες κ ενα κομψο πανωφορι,καμπαρντινα-παλτο δεν θυμαμαι ακριβως κ απο κατω ενα φορεμα,το οποιο πριν το βγαλει ακομα,αμεσως με αρχισε στα γλωσσοφιλα-πςςςςς τι να πω τωρα...
στη συνεχεια βγαζει το φορεμα κ με τα εσωρουχα(φοραγε καλσον κ ζαρτιερες-οτι πρεπει για οσους ψαχνουνε ντυσιματα εξαλλα) συνεχιζουμε γλωσσοφιλα κ αγκαλιες κ στη συνεχεια βγαζει τα εσωρουχα-βυζακια μικρουλια αλλα με πολυ ικανοποιητικο μεγεθος κ ρωγες που ανταποκρινονται φουλ-κ με ρωταει αν θελω να βγαλει κ ζαρτιερες κ καλσον κ της λεω να τα βγαλει ολα κ συνεχιζουμε γλωσσοφιλα αγκαλιες,πιπα βαθια με πνιξιματα κ τα αρχιδια εγλειψε αρκετα κ μετα περασαμε στο πρωτο πιατο οπου την εγλειψα οπως κ οσο ηθελα χωρις γκρινιες κ λοιπες μαλακιες,με τα γλωσσοφιλα να εναλλασσονται του γλειψιματος μου κ της πιπας της αρκετες φορες μεχρι που αποφασισα οτι ειναι ωρα για το κυριως πιατο.
ζητησα προφυλακτικο κ απολαυσα σεξακι για αρκετη ωρα σε 3 στασεις οπου στο τελος ειχαμε ιδρωσει κ οι 2 κ καταφερα να τελειωσω μεσα της σε ιεραποστολικηη σταση-οταν την κοιτουσα τα ματια της,ηταν ιδια με τα ματια μια παλιας καψουρας που ειχα,οποτε ειχα διπλη καυλα-με αισθημα απολυτης ικανοποιησης!!!!!!
μου αφαιρεσε το προφυλακτικο με μωρομαντηλο κ μου σκουπισε κ τον πουτσακο κ μετα ξαπλωσε στην αγκαλια μου κ τα ειπαμε λιγο μεχρι να τελειωσει η ωρα μας.
αγγλικα δεν ξερει παρα πολλα-μαθαινει μου ειπε-δηλαδη δεν μπορεις να κανεις συζητηση επιπεδου,αλλα στον τομεα του σεξ τα καταλαβαινει ολα.
για τους σινεφιλ δηλαδη, που εχουνε δει το καλως ηρθε το δολλαριο με τον κωνσταντινου,ειναι σιγουρα αρκετες σκαλες παραπανω τα αγγλικα της απο τα αγγλικα των κοριτσιων εκεινης της ταινιας Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
αυτα,δεν εχετε παραπονο σημερα δεν σας κουρασα παρα πολυ κ σας εδωσα μια αρκετα καλη εικονα,εξαλλου οι συναγωνιστες την ειχανε καλυψει σε πολυ μεγαλο βαθμο την κοπελα κ μπραβο τους που με βοηθησαν να την επιλεξω χωρις να το πολυσκεφτω.
μακαρι να περναμε ολοι μας παντοτε τοσο ομορφα ,οσο περασα εγω χθες με τη Σασα!
πολλα φιλια σε ολους , να ειστε ολοι καλα!!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 09, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
TOMCRUISE
Ανώτατος
41
Πόντοι:
18.496
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xan4625, trexviking, rocco65 και 36 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Φεβρουαρίου, 2023
διορθωση,μονο ο γεροξουρας ελειπε τελικα απο την ομαδα που ειχε γραψει κριτικη για το κοριτσι
ο gpd k o annapournas ειχαν γραψει πρωτοι πρωτοι κ ηταν στη 2η σελιδα με τις κριτικες του κοριτσιου για αυτο δεν τους ειχα δει Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, Elganador
10 Φεβρουαρίου, 2023
4.35 ήρθε σε εμένα!
θα ανεβάσω κι εγώ κριτική όταν συνέλθω από την νικη της αεκαρας που ακολούθησε του ραντεβου!
review reaction 1 69fil, TOMCRUISE, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2