Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 18 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Berna λοιπόν. Δεν ήξερα αν ήθελα να τη συναντήσω, όμως ήμουν πολύ περίεργος, στέλνω στο γραφείο χωρίς ελπίδα να την βρω διαθέσιμη για την ίδια μέρα. Ως δια μαγείας, είχε μια ακύρωση την ώρα που με βόλευε και με έχωσαν. Με διαβεβαιώνουν ότι είναι αστέρι, ότι θα περάσω καλά.

Να πω πρώτα δυο λογάκια για το γραφείο. Επειδή έχω μια καλή φήμη στις κοπέλες τους και ξέρουν ότι προτιμάνε πελάτες που φέρονται ευγενικά στα κορίτσια, τον τελευταίο καιρό έχουν άψογη συμπεριφορά απέναντι μου.

Πάμε πίσω στη Berna τώρα. Παίρνω το δρόμο για το ξενοδοχείο, τοκ τοκ την πορτούλα και η αποκάλυψη έγινε.

Μου ανοίγει ένα όμορφο ξανθό πλάσμα, πάνω στα δωδεκάποντα, φαινόταν πανύψηλη, πολύ εγκάρδια υποδοχή. Με χαμόγελο, έπαθα πλάκα με τα μάτια της, που είναι υπέροχα σε χρυσοπράσινη απόχρωση. Υποδοχή με ρόμπα, το συνηθίζουν όσες θέλουν να κρύψουν κάτι, στην περίπτωση της τα παραπανίσια κιλά που όμως δεν ενοχλούν. Πολύ ευγενική, με το καλημέρα θα σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις απέναντι σου ένα πολύ φιλικό άτομο, κάνει το παν για να μη νιώσεις την παραμικρή αμηχανία.

Ουκρανάκι 25 ετών από Ντονμπάς που μένει μόνιμα Τουρκία, εμένα μου είπε πώς της αρέσει στην Ελλάδα.

Είχαμε κάποια πονηρά υπονοούμενα με γελάκια, με στέλνει για ντουζ αφού πρώτα εισέπραξα ένα ζεστό γλωσσόφιλο. Πολύ θερμό κορίτσι, σου δείχνει αμέσως ότι θα περάσετε όμορφα.

Την βρίσκω να περιμένει υπομονετικά στο κρεβάτι, έσκασαν τα γλωσσόφιλα, ξέρει να φιλάει. Πολύ όμορφα χείλη, αποζητά την τρυφερότητα, ενώ ενθουσιάζεται εάν τη γλύψεις στις ερωτογενείς ζώνες, ανατριχιάζει.

Την γδύνω και αποκαλύπτεται ένα όμορφο σώμα, με μεγάλα βυζιά αλλά κάπως νερουλά, τη σώνει το νεαρό της ηλικίας της. Όμορφες ρώγες που βγάζουν μάτι και καυλώνουν με γλείψιμο. Έχει σχετικά μεγάλη περιφέρεια και χαλαρότητα στην κοιλιά, αλλά δεν ενοχλεί. Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση, είναι τα πόδια της, που είναι σχετικά λεπτά συγκριτικά με το υπόλοιπο σώμα. Τέτοιο σώμα θα περίμενε κανείς να έχει τα ανάλογα μπούτια και γάμπες. Σωματότυπος θηλυκός με καμπύλες, όμως όχι το κλασικό αχλάδι που χαρακτηρίζει τις γυναίκες, αλλά μήλο που χαρακτηρίζει τους άντρες. Κώλος όμορφος τουρλωτός.

Κατέβηκε για πίπα με αργό και αισθησιακό τρόπο, αφού πέρασε από το σώμα με γλύψιμο. Αρκετά καλή, με κάποιες προσπάθειες για deep, με τρελαίνει όταν κάποιες πάνε να τον βάλουν τέρμα βαθιά και τον βγάζουν αμέσως λες και πνίγηκαν και τρέχουν σαλάκια. Επιδίωξε μόνη της το mouthfuck, ενώ δεν σταματούσε να κοιτάει με λάγνο βλέμμα. Δεν ρούφαγε όσο θα ήθελα, αλλά με εντυπωσίασε η τεχνική της. Μου πρόσφερε και ισπανικό που με ενθουσίασε. Πέρασε και από τα αρχίδια με καταπληκτικό ρούφηγμα.

Την περιποιήθηκα κι εγώ, δέχεται δάχτυλο, έδειχνε να το απολαμβάνει. Γουστάρει να παίζει με τα βυζιά της και να της τσιμπάς τις ρώγες, αποζητά να πιπιλά τα δάχτυλα σου. Έβγαζε την εντύπωση μιας κοπέλας για ανωμαλίες και δεν της φαινόταν.

Καπότα και μπήκα μέσα της ιεραποστολικά, χωρίς τζελ, παρά μόνο λίγο σάλιο, μιας και ήταν ήδη υγρή. Συνηθίζω να με καβαλάνε πρώτα, όμως με την Berna έκανα μια εξαίρεση, καθώς μου έδειξε πώς περιμένει πολλά από εμένα. Πράγματι, έδειχνε να γουστάρει πολύ. Παίχτηκαν διάφορες στάσεις, η κορύφωση έγινε με τα πόδια της στους ώμους μου, ενώ αποζητούσε να της πνίγω ελαφριά το λαιμό της.

Είχα ιδρώσει, δεν σταματά τα γλωσσόφιλα και τις αγκαλιές. Άσε τον άνθρωπο να πάρει δυο ανάσες, κουβεντιάσαμε ευχάριστα.

Είναι η μοναδική κοπέλα που μάντεψε ακριβώς την ηλικία μου, ποιος ρουφιάνος με κάρφωσε; Ναι, σπάστηκα αρκετά καθώς όλες με κάνουν αρκετά νεότερο. Γελάσαμε αρκετά, είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος, μπορείς να κουβεντιάσεις αρκετά μαζί της μιας και είναι έξυπνη και καλός χαρακτήρας.

Δεύτερος γύρος, σε πιο ανωμαλιάρικο μοτίβο, το κορίτσι έχει αντοχές. Περάσαμε και στα πλάγια με δόσεις ερωτισμού, αλλά ήθελε πιο άγρια πράγματα. Χατίρι δεν της χάλασα, ολοκληρώσαμε το ίδιο δυνατά. Δεν περίμενα ότι θα τελειώσω αλλά το κατάφερε. Εκτίμησα το ότι δεν κοίταγε ρολόι, περίμενε υπομονετικά να τελειώσω πάνω στην ώρα. Κοίταξα το ρολόι, συμπληρώθηκε η ώρα, ωχ συγγνώμη της λέω, κανένα πρόβλημα, για σένα δέκα λεπτά επιπλέον δεν είναι τίποτα. Αχ Berna μου έχεις τον τρόπο σου να κάνεις τον παρτενέρ να νιώσει άνθρωπος δίπλα σου.

Ντύθηκα, λεφτά διακριτικά στο κομοδίνο, την ευχαρίστησα και την έκανα.

Το κορίτσι είναι όπως το βλέπουμε στις φωτό. Πολύ ευχάριστος άνθρωπος και καλός χαρακτήρας, φαίνεται έξυπνη. Αρκετά δοτική, δε θα σου πει πουθενά όχι. Έχω την εντύπωση πώς θα μπορούσε να γίνει το φιλαράκι σου, μιας και το έχει με την κουβέντα. Προσωπικά δεν ξέρω αν θα την ξαναέβλεπα, γιατί δεν είναι ακριβώς στο γούστο μου, όμως έχει καταπληκτικές υπηρεσίες επιπέδου και αυτό την τιμά. Ήταν μια όμορφη συνάντηση με ένα έξυπνο κορίτσι που σε διαβάζει άριστα και συμπεριφέρεται αναλόγως.

Η τιμή της αυξήθηκε σε σχέση με την τελευταία φορά και μάλλον τα αξίζει, καθώς πρόκειται για ένα αστέρι που τα τιμά τα λεφτά. Είναι μικρή και προσφέρει υπηρεσίες επιπέδου, άσχετα αν δεν είναι ακριβώς στο γούστο μου.

Να είστε όλοι καλά, πάω στα βουνά πάλι και μάλλον θα μείνω εκεί μιας και έχουν πολύ χιόνι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 06, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.804
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, TOMCRUISE, Yatoputso και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού