Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 9 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Κατεβηκα Αθηνα για λιγες ημερες και δεν εχασα την ευκαιρια.
Εκλεισα ραντεβου με τη Julia, γιατι με τραβηξαν οι φωτο, ηθελα πιπινακι εκεινη τη μερα, αλλα ειχε μια καλη κριτικη, αλλα ηταν τουλαχιστον απο τον Bigmountain, οποιος τα λεει αναλυτικα και ρεαλιστικα και μπορω να πω πως ηταν "ο οδηγος μου" σε αυτο το ταξιδι.
Με δυο μηνυματακια κλειστικε το ραντεβου και ηρθε στην ωρα της.Το γραφειο αψογο.
Οπως ανεφερε και ο φιλτατος Bigmountain, ειναι πιο σκουροχρωμη σε σχεση με τις φωτο και ειναι πολυ ομορφη.
20 ετων απ' οτι μου ειπε, σωμα αρκετα καλο, αλλα οχι σφικτο, γυμνασμενο.Φιλακια δινει και με γλωσσα, αλλα με μετρο.Στον δευτερο γυρο εδινε πιο πολλα.
Συνεννοηση στα αγγλικα μια χαρα.Η κοπελα ηταν ευγενεστατη και με πολυ καλη διαθεση, δεν ειπε οχι σε κατι.
Πιπα αρκετα καλη με eye contact, γλυφει αρκετα και τα αρχιδια.Deepthroat δεν ειχαμε, αλλα το ευχαριστηθικα, ηταν αργη και αισθησιακη και μου αρεσει ετσι.
Παιχτηκαν δυο γυροι, στον πρωτο ιεροποστολικο, κοιτοντας αυτο το υπεροχο προσωπακι και στο δευτερο στα 4, οπου εδωσα και λιγο γρηγορο ρυθμο, αν και γενικα το πηγα χαλαρα, γιατι μου βγηκε πιο πολυ gfe φαση.Και τις δυο φορες τελιωσα μεσα στο σκουφακι.
Ηταν μια πολυ καλη συναντηση.
Θα τη ξανασυναντουσα σιγουρα επειδη ειναι πολυ ομορφη και μικρη και περασα πολυ καλα και ας μην ειναι και η πιο εμπειρη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 29, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών