Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 36 10
Call-Girls 104794
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γνωστή στα μέρη μας η Dilara με ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, δεν είχε τύχει να τη συναντήσω και την περίοδο των επαναλήψεων την επέλεξα για κάτι νέο με συγκρατημένες όμως προσδοκίες. Θα είμαι συνοπτικός γιατί έχουν γραφτεί πολλά αλλά τα καλά πρέπει να λέγονται.

Ανοίγει η πόρτα και αντικρύζω ένα προσωπάκι πολύ κοντά σε αυτό των φωτογραφιών με καταπληκτικά πράσινα μάτια. Φόραγε ένα ημιδιάφανο νυχτικό και από μέσα αναδεικνύονταν ένα καλλίγραμμο σωματάκι με αθλητικά εσώρουχα. Η πρώτη θετική εντύπωση ενισχύθηκε από ένα μόνιμο χαμόγελο και πολύ άνετη συμπεριφορά.

Μετα το φρεσκάρισμα ακολουθεί το unboxing και αποκαλύπτεται ένα peitit σωματάκι με πανέμορφο σχετικά πλούσιο φυσικό βυζάκι. Πανέμορφο, κωλαράκι στητό, σφιχτό, ότι πρέπει για να σε φτιάξει. Έχει μερικά μικρά tattoo που ίσως ενοχλήσουν κάποιους. Το καλύτερο όμως ήταν η συμμετοχή της στον αγώνα, φιλάκια, χαδάκια, φωνούλες, στησίματα, πρωτοβουλίες, ... Το κατέχει το άθλημα και κάνει ότι μπορεί για να ευχαριστήσει, πραγματικά ιδρώνει τη φανέλλα. Αξιοσημείωτη και η τεχνική της στην πιπα.

Εξαιρετική η συμπεριφορά της σε όλη τη συνάντηση, χωρίς να κλέβει χρόνο, ευχάριστη, πρόθυμη και δοτική. Πραγματικά ό,τι περιμένεις από μια συνάντηση με συνοδό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
162
Likes:
11.549
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, Annapurna, TOMCRUISE και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού