Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 20 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0

Με την Λυδια συναντηθηκα μονο μια φορα. Δεν ειναι οτι δεν περασα καλα. Απλα δεν υπηρχε το κατι παραπανω που θα με εκανε να την παρω ξανα. Οπως συνηθιζω στις κριτικες μου δεν θα αναφερθω στις λεπτομερειες του τι εγινε μεσα στο δωματιο αλλα θα μπω κατευθειαν στην ουσια.
Ως προς την εμφανιση, η Λυδια ειναι ενα συμπαθητικο κοριτσι, αρκετα καθημερινο θα ελεγα, εχεις την αισθηση οτι ανοιξες την πορτα και σε επισκεφτηκε η κορη της γειτονισσας που τελειωνει τη σχολη της. Δεν ειναι ασχημη, δεν ειναι κουκλα, ειναι η κοπελα που αν την πετυχαινες σε ενα καφε δεν θα εκανες καμακι αλλα δεν θα σε χαλουσε καθολου να σου κατσει. Ωραιο κορμι και ωραιος κωλος, το προφανες μειον που εχει ειπωθει πολλες φορες ειναι το μικρο στηθος που δεν θα ικανοποιησει τους βυζολαγνους.
Το ντυσιμο της δενει με την εικονα που περιεγραψα πριν. Ενα μακρυ φορεμα με γοβες και αποκαλυπτικα εσωρουχα. Τη φανταστηκα να μπαινει στο δωματιο γυμνη κρατωντας την κιθαρα της οπως σε καποιες απο τις φωτογραφιες της. Αυτη θα ηταν εισοδος.
Ως προς τη συμπεριφορα ειναι ενα χαμηλων τονων και αρκετα απειρο κοριτσι. Μπηκε καπως φοβισμενη και για αυτο φροντισα να σπασω τον παγο πολυ γρηγορα με χιουμορ. Αντεδρασε σε αυτο και αρχισε να χαλαρωνει. Ενας εμπειρος παρτενερ την ξεκλειδωνει ευκολα και παιρνει με το παραπανω απο το ραντεβου αυτο που θελει. Για καποιους που δεν εχουν τον χρονο και τη διαθεση να ασχοληθουν και θελουν να μπουν στη δραση απο το πρωτο λεπτο αυτο ειναι ενα ακομα μειον.
Ως προς την επικοινωνια το ραντεβου κλειστηκε ευκολα με μερικα μηνυματα και υπηρξε μια μικρη δικαιολογημενη καθυστερηση. Μεσα στο δωματιο της αρεσει να μιλαει, καπου το παρακανα κι εγω για να την κανω να νιωσει πιο ανετα και μιλουσαμε ακομα και την ωρα του σεξ πειραζοντας ο ενας τον αλλον. Της αρεσουν τα βρωμολογα παρολο που μοιαζει να μην δενει με την υπολοιπη εικονα. Ομολογω οτι δεν μου βγαινει με ανεση να μιλαω προστυχα και το αποτελεσμα ηταν μαλλον να γελασουμε παρα να καυλωσουμε με το ολο σκηνικο.
Ως προς τη διαθεση δινει τον καλυτερο της εαυτο σε χαλαρα GFE ρυθμους. Ειναι η κοπελα που θα την εχεις αγκαλια και θα κανεις πιο πολυ ερωτα παρα σεξ. Για οποιον θελει εντονα και αγρια πραγματα δεν προτεινεται. Ακολουθει χωρις πρωτοβουλιες και ειναι υπακουη. Πρεπει ομως να δουλεψει λιγο παραπανω την ολη της παρουσια μεσα στο δωματιο. Βγαζει εναν ερασιτεχνισμο που καποιους μπορει να τους χαλασει.
Ως προς τη σχεση αξιας και κοστους δεν ειμαι απο αυτους που αναλυουν υπερβολικα την τιμη μιας κοπελας. Εκεινη κρινει ποσα θα ζητησει. Εγω κρινω μονο με ενα κριτηριο. Αν μενω ικανοποιημενος συνολικα απο το ραντεβου μαζι της. Η απαντηση ειναι μαλλον αρνητικη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
799
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Quarantaris, makao, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2023
όπως έχω ξαναγράψει, η κοπέλα πρέπει να σε πληρώσει, όχι εσύ αυτήν.
Q
Quasimodo
04 Φεβρουαρίου, 2023
φιλε μου καλησπερα , τοσο χαλια ηταν ?
09 Φεβρουαρίου, 2023
Για μια φορα καλη ηταν. Οχι παραπανω.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3