Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 6 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
για αλλη ειχα κλεισει τελευταια στιγμη μου το ακυρωσαν γιατι λεει καποιο προβλημα προέκυψε με την αλλη και ετσι εμεινε η μελισσα...
απο εμφανιση αρκετα κοντα στις φωτο πλαστικα βυζια που φαινονται ουλες αν δεις απο κοντα...απο μακρυα φαινονται ωραια ομως...τεσπα δεν ηταν η εμφανιση το προβλημα αλλα η συμπεριφορα και οι υπηρεσιες της κοπελας
οχι φιλια λεει γιατι το μουστακι την ενοχλει αντε καλα....μετα ερχεται η ωρα της πιπας το κοιταει καλα καλα...και παει να βαλει καποτα...γιατι καποτα της λεω?κατι λεει πηγα οδοντιατρο εβαλα αλλα δοντια και κατι αλλα που ακρη δεν εβγαινε...ΜΑΛΑΚΙΕΣ Κεφάλι σε τοίχο!
λοιπον η κοπελα μπορει να κανει ή να μη κανει οτι η υπηρεσια θελει αλλα στο site λεει ελευθερο στοματικο που ΔΕΝ το κανει...αρα ας μη κοροιδευουμαι τον πελατη και απο οτι καταλαβα μαλλον φοβαται παρα πολυ το σπερμα
γενικα ενα vibe αγγαρειας που σε καποια στιγμη ενιωσα ασχημα και λεω τι κανω εγω εδω τωρα ας την ας φυγω απο εδω αφου προφανως δεν εχει ορεξη...στο τσακ ημουν να φυγω αχυστος αλλα λεω αυτοι του club ετσι και αλλως λεφτα δε προκειτε να μου δωσουν πισω ας κανω υπομονη
οσο ντυνομουν δεν ειπε λεξη και απλα κοιτουσε το κινητο της....
και κλασικα οι τηλεφωνητριες τη παίνεψαν πριν παω Μαλακία
υπηρεσιες στουντιο εγραψα αλλα μαλλον αδικω τα στουντιο
αγγλικα λιγα ως καθολου αλλα υποψιαζομαι δεν εχει ορεξη για social ετσι και αλλιως

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σεβαστός
18
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 hornyasfuck, Drunk Sinatra, lagonisian και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού