Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 3 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με λίγα μηνύματα και άψογη επικοινωνία με το γραφείο μεσημεράκι στο γνωστό ξενοδοχείο της όμορφης πόλης μας. Χτύπησα την πόρτα του δωματίου και μόλις άνοιξε η πόρτα έπαθα πλάκα! Εντάξει, από τις φωτογραφίες περίμενα ότι η Σκάρλετ θα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά από κοντά είναι ακόμη καλύτερη! Αψεγάδιαστη θα την χαρακτήριζα... Ματάρες , κορμάρα (ίσως λίγο κοντούλα αλλά αυτό είναι το μόνο μείον που θα μπορούσε να βρει κάποιος αλλά όχι εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα) γενικά λες και την έφτιαξε υπολογιστής ώστε να μην υστερεί κάπου εμφανισιακά! Όσον αφορά την συμπεριφορά της, πολλά μπράβο! Επικοινωνιακή με καλή γνώση αγγλικών, πρόσχαρη, ομιλητική, χαμογελαστή (και τι υπέροχο χαμόγελο έχει! ) ... Στο σεξ έδειξε εξίσου καλή συμπεριφορά, πιστεύω το ευχαριστήθηκε όσο κι εγώ ενώ θέλω να της πω κι ένα ευχαριστώ για την υπομονή που έδειξε... Αν και γενικά δε συνηθίζω να συναντάω πάνω από μια φορά ένα κορίτσι, το κάνω μόνο αν το αξίζει πραγματικά, η Σκάρλετ νομίζω πως συγκατελέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις και για αυτό θα επιδίωκα μια ακόμη συνάντηση μαζί της. Μπράβο στο γραφείο που ανακάλυψε αυτό το διαμάντι! Πάντα τέτοια!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 31, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή