Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 88 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με την Αννα εχω συναντηθει δυο φορες. Δεν θα αναφερθω στις λεπτομερειες του τι εγινε μεσα στο δωματιο αλλα θα μπω κατευθειαν στην ουσια.
Ως προς την εμφανιση, η Αννα ειναι μια κοπελα με συμπαθητικο προσωπο και κορμι για την ηλικια της. Ο χρονος εχει αφησει αναποτρεπτα καποια σημαδια αλλα εξακολουθει να ειναι μια αξιογαμητη μιλφαρα με ενα εντυπωσιακο στηθος που τραβαει το βλεμμα και θες να παιξεις μαζι του.
Το ντυσιμο της και τις δυο φορες κομψο αλλα οχι κατι το πολυ ιδιαιτερο. Δεν ζητησα κι εγω να φορεσει κατι συγκεκριμενο. Αν το ειχα κανει ισως να ερχοταν με κατι πιο προκλητικο.
Ως προς τη συμπεριφορα ολα μια χαρα. Ηταν και τις δυο φορες οχι απλα στην ωρα της αλλα και λιγο νωριτερα. Δεν λεει οχι σε τιποτα, ειναι πολυ δοτικη και ανετη, στο δευτερο ραντεβου με θυμοταν και ηταν ακομα πιο ανοιχτη. Καθεται μεχρι το τελευταιο λεπτο της ωρας και ειναι αρκετα χαλαρη στο θεμα του χρονου. Κοιτα να σε ικανοποιησει και ακολουθει. Θες προκαταρκτικα; Θες αμεσως κυριως πιατο; Εσυ αποφασιζεις και εκεινη εκτελει.
Ως προς την επικοινωνια δεν υπαρχει επισης κανενα προβλημα. Αν και στην αρχη ηταν λιγο κλειστη πολυ γρηγορα αρχισαμε να μιλαμε για σχεδον τα παντα, ειδικα στη δευτερη συναντηση μας. Στα θετικα οτι οταν τελειωσε το ραντεβου την τελευταια φορα εμεινε και λιγο παραπανω επειδη της αρεσε η παρεα μου οπως μου ειπε.
Ως προς τη διαθεση η Αννα και τις δυο φορες αργησε να παρει μπροστα αλλα μολις πηρε κρατησε το ποδι πατημενο στο γκαζι για ολο το υπολοιπο ραντεβου. Το μενου εχει πραγματικα απο ολα. Και μουνακι και κωλαρακι και χαδια και φιλια με γλωσσα. Η αγαπημενη μου σταση μαζι της να την εχω ξαπλωμενη επανω μου, να τη γαμαω δυνατα με τα βυζια της να χτυπανε σαν καμπανες και τη γλωσσα της στο στομα μου. Θα κανει τα παντα αλλα πρεπει εσυ να εχεις το τιμονι. Η Αννα ειναι πολυ καλη συνοδηγος. Αρκει να αναλαβεις εσυ την οδηγηση.
Ως προς τη σχεση αξιας και κοστους δεν ειμαι απο αυτους που αναλυουν υπερβολικα την τιμη μιας κοπελας. Εκεινη κρινει ποσα θα ζητησει. Εγω κρινω μονο με ενα κριτηριο. Αν μενω ικανοποιημενος συνολικα απο το ραντεβου μαζι της. Η απαντηση ειναι μαλλον θετικη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
799
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stef68, doc_lin, TOMCRUISE και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού