Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 93 10
Call-Girls 217933
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντησα τη Lorena σε ξενοδοχείο των ΒΠ πριν κάποιους μήνες (ενδεικτική ημερομηνία). Ήρθε στην ώρα της με απλό και πολύ νεανικό casual ντύσιμο και τα βυζιά να κοιτάζουν τον ουρανό. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από τις φωτογραφίες οι οποίες είναι αρκετά ακριβείς εκτός σπό τα μαλλιά που είναι διαφορετικά. Λίγη κουβεντούλα , μιλάει καλά αγγλικά, και πάει για ένα φρεσκάρισμα. Βγαίνοντας με μια πετσέτα την αφαιρεί και σκάει ένα χαμόγελο. Το δικό μου όμως ήταν μεγαλύτερο. Τι κορμάκι πετίτ ήταν αυτό. Κανένα ψεγάδι. Σφιχτά βυζιά, φλατ κοιλιά , κωλαράκι για σκίσιμο. Ξεκίνημα με αρκετά καλή πίπα με λίγα deep. Στη συνέχεια όλες οι στάσεις χωρίς μα και μου και τελείωμα στα όρθια μπροστά στον καθρέπτη πάνω στα κωλομέρια της. Στα δέκα λεπτά που έμεναν λίγη κουβεντούλα και καληνύχτα. Συμπερασματικά : τη θεωρώ πανέμορφη , αξίζει το κάθε ευρώ , αλλά θα ήθελα να είναι πιο εκδηλωτική. Η πραγματική βαθμολογία γιατί δεν μπορώ να βάλω πάνω από 7. Πρόσωπο , σώμα , συμπεριφορά , επικοινωνία 9 Διάθεση στο σεξ 7-8. Στο αν θα την ξανασυναντούσα έβαλα ίσως , γιατί με τόσες επιλογές το θεωρώ σχεδόν απίθανο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 14, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή