Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 184 10
Call-Girls 746779
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0

Η συγκεκριμενη κριτικη ειναι το αποτελεσμα αρκετων ραντεβου. Δεν θα αναφερθω στις λεπτομερειες του τι εγινε μεσα στο δωματιο αλλα θα μπω κατευθειαν στην ουσια.
Ως προς την εμφανιση, η Adrianna ειναι μια κοπελα που απο μπροστα την κοιτας ψηλα και απο πισω χαμηλα. Τα δυο στοιχεια που θα κεντρισουν το βλεμμα σου ειναι οι βυζαρες και η κωλαρα. Και το απολυτα θετικο ειναι οτι ειναι διαθεσιμο ολο το σετ για παιχνιδια. Το προσωπο μαλλον μετριο αλλα σε μια μιλφαρα δεν δινεις και πολυ σημασια σε αυτο αλλα στα οπλα που ανεφερα πριν.
Το ντυσιμο της ειναι παντα προκλητικο και προδιαθετει για την συνεχεια. Μπορεις να της ζητησεις ο,τι περναει απο το μυαλο σου σε μποτες, γοβες, κορμακια, διχτυα και δεν θα σου πει οχι. Μπορεις και να μην ζητησεις τιποτα και να την αφησεις να σε εκπληξει. Δεν θα βγεις χαμενος.
Ως προς τη συμπεριφορα δεν υπαρχει τιποτα το αρνητικο. Σε μυριζει με το που μπαινει στο δωματιο και ξερει πως να σε παιξει και πως να σε κανει και να τελειωσεις και να γουσταρεις. Χρονια στο κουρμπετι σου παταει τα καταλληλα κουμπια με τυφλο συστημα. Επαγγελματιας ακολουθει ολους τους κανονες στο πως θα κινηθει, θα στηθει και εκπληρωνει με το παραπανω οσα εχεις συμφωνησει μαζι της. Αν κατι δεν το γουσταρει θα στο πει. Δεν θα κλεψει, δεν θα κανει υπεκφυγη, σταρατα και ομορφα σου εξηγει τι κανει και τι μπορεις κι εσυ να κανεις μαζι της.
Ως προς την επικοινωνια θα βαλω ενα μειον οχι γιατι δεν ειναι χαβαλες και εξω καρδια ατομο που μου αρεσει αλλα γιατι δεν εχεις να πεις και πολλα μαζι της. Δε νομιζω να χαλαει πολυ αυτο καποιον απο τη στιγμη που η κουβεντουλα ειναι απλα η γαρνιτουρα σε ενα χορταστικο πιατο σεξ.
Ως προς τη διαθεση οποιος πει οτι δεν παιρνει καλο βαθμο θα πρεπει να αναρωτηθει αν συναντησε την Adrianna η καποια αλλη. Αυτο ειναι ομολογουμενως το δυνατο της σημειο. Δεν ιδρωνει μονο τη φανελα αλλα και τα σεντονια. Ακαματη εργατρια του σεξ ζει για αυτο που κανει. Το απιστευτο ειναι οτι ειναι απο τις λιγες στον χωρο που κανουν πιο ανετα anal παρα απο το μουνι. Μπορεις να κανεις ολο το ραντεβου απο πισω. Καποιες φορες το εχω κανει. Εμπειρια.
Ως προς τη σχεση αξιας και κοστους δεν ειμαι απο αυτους που αναλυουν υπερβολικα την τιμη μιας κοπελας. Εκεινη κρινει ποσα θα ζητησει. Εγω κρινω μονο με ενα κριτηριο. Αν μενω ικανοποιημενος συνολικα απο το ραντεβου μαζι της. Η απαντηση ειναι θετικη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
799
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, alan664, TurboLover και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2023
Ισως να πρέπει να διορθώσεις τον τίτλο με εναν τόνο ή να βάλεις την πρώτη λέξη στα νέα ελληνικά και όχι στα αρχαία.
review reaction 3 hornyasfuck
25 Ιανουαρίου, 2023
Θα τιμηθεί
review reaction 1 hornyasfuck
26 Ιανουαρίου, 2023
Οχι κι αρχαια. Ακαματη ειναι νεοελληνικο συνωνυμο του ακουραστη. Αν το μπερδευεις με τον ακαματη που σημσινει τεμπελης στο θηλυκο ειναι ακαματρα. Καμια σχεση και ομοιοτητα αρα κανενας λογος αλλαγης.
review reaction 1 drifter81, hornyasfuck
26 Ιανουαρίου, 2023
Εχεις δίκιο, παρ'ολα αυτά δεν παύει να είναι μια άγνωστη λέξη για πολλούς αναγώστες πιστεύω.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4