Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 136 10
Call-Girls
336559
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Ημ/νια συνάντησης ενδεικτική αλλά κάπου εκεί κοντά. Η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο στα νότια.
Εύκολη επικοινωνία με 3-4 μηνύματα μέσω viber και κλείσιμο ραντεβού από την προηγούμενη για την επόμενη βράδυ. Η κοπέλα στην ώρα της.
Εμφανισιακά είναι σαν τη γειτόνισσα που έχεις. Γύρω στα 40 αν και δεν είμαι καλός σε αυτά. Χαμογελαστή, πρόσχαρη και επικοινωνιακή. Δεν μου άρεσε καθόλου το χαμόγελο της που θέλουν δουλειά τα δόντια. Κατά τα άλλα καθαρή κοπέλα. Στήθος μεγάλο 3.5αρι θα έλεγα αλλά πολύ πεσμένο. Κοιλάκια έχει στην κοιλιά και κώλος τίμιος όχι φλατ.
Στα του αγώνα, πίπα μέτρια, αδιάφορη θα έλεγα. Στάσεις 3 ιεραποστολικό, cow πραγματικά αδιάφορη δεν κουνιόνταν και spooning αλλά δεν υπήρχε συμμετοχή και επειδή δεν ένιωθα πολλά καθώς είναι πολύ ανοιχτή μου έπεσε.
Ντουζάκι έκαστος και δεύτερος γύρος με πίπα ξανά μέτρια και της λέω να μπω πίσω. Το δέχτηκε και μου τον έβαλε με αρκετό τζελ παρόλο που δεν έχω και κανένα μεγάλο μέγεθος. Κάνα 5λεπτο doggy και τελείωμα στο προφυλακτικό στον κώλο της.
Φιλιά τελείως επιφανειακά χωρίς γλώσσα αν και δεν το επιδίωξα καθώς φιλιά και γλειφομούνι δεν θέλω.
Ντουζ, χρήματα και έφυγε γιατί είχε άλλο ραντεβού.
Συνοπτικά αρκετά αδιάφορη συνάντηση που για 120 ευρώ + ξενοδοχείο δεν είναι καθόλου vfm, ειδικά σκεπτόμενος ότι με το ίδιο ποσό κλείνεις πολύ καλύτερες είτε ανεξάρτητες είτε incall με γραφείο.
Εύκολη επικοινωνία με 3-4 μηνύματα μέσω viber και κλείσιμο ραντεβού από την προηγούμενη για την επόμενη βράδυ. Η κοπέλα στην ώρα της.
Εμφανισιακά είναι σαν τη γειτόνισσα που έχεις. Γύρω στα 40 αν και δεν είμαι καλός σε αυτά. Χαμογελαστή, πρόσχαρη και επικοινωνιακή. Δεν μου άρεσε καθόλου το χαμόγελο της που θέλουν δουλειά τα δόντια. Κατά τα άλλα καθαρή κοπέλα. Στήθος μεγάλο 3.5αρι θα έλεγα αλλά πολύ πεσμένο. Κοιλάκια έχει στην κοιλιά και κώλος τίμιος όχι φλατ.
Στα του αγώνα, πίπα μέτρια, αδιάφορη θα έλεγα. Στάσεις 3 ιεραποστολικό, cow πραγματικά αδιάφορη δεν κουνιόνταν και spooning αλλά δεν υπήρχε συμμετοχή και επειδή δεν ένιωθα πολλά καθώς είναι πολύ ανοιχτή μου έπεσε.
Ντουζάκι έκαστος και δεύτερος γύρος με πίπα ξανά μέτρια και της λέω να μπω πίσω. Το δέχτηκε και μου τον έβαλε με αρκετό τζελ παρόλο που δεν έχω και κανένα μεγάλο μέγεθος. Κάνα 5λεπτο doggy και τελείωμα στο προφυλακτικό στον κώλο της.
Φιλιά τελείως επιφανειακά χωρίς γλώσσα αν και δεν το επιδίωξα καθώς φιλιά και γλειφομούνι δεν θέλω.
Ντουζ, χρήματα και έφυγε γιατί είχε άλλο ραντεβού.
Συνοπτικά αρκετά αδιάφορη συνάντηση που για 120 ευρώ + ξενοδοχείο δεν είναι καθόλου vfm, ειδικά σκεπτόμενος ότι με το ίδιο ποσό κλείνεις πολύ καλύτερες είτε ανεξάρτητες είτε incall με γραφείο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 13, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2023
Δεν θα διαφωνήσω γενικά γιατί μιλάς με βάση το προσωπικό σου κριτήριο, αλλά διαφωνώ για το θέμα της πίπας της Χριστίνας. Η γυναίκα είναι γητευτής της πούτσας - τουλάχιστον προς εμένα - έχει πάρει στο στόμα της το καυλί μου, το πήγε στο φεγγάρι και το έφερε πίσω.
S
Since91
24 Φεβρουαρίου, 2023
@since91 φίλε μου θεωρώ άσκοπο το σχόλιό σου πολύ απλά γιατί δεν μπορείς να διαφωνήσεις σε μια κριτική που είναι καθαρά προσωπική εμπειρία και βασίζεται σε δικά μου στάνταρτς.
Telis Tipitelis
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2