Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ραντεβού στο Ολύμπικ μετά απο κάμποσα τηλέφωνα που έκανα για να την βρώ.Ήρθε στην ώρα της ντυμένη με ένα φόρεμα που αρμόζει στην ιδιοσυγκρασία της,δηλαδή τέρμα πουτανέ.Μπήκε μέσα σουπερ φουριοζα,έβγαλε το φορεματάκι και τις γόβες και έμεινε μονο με ένα στρίνγκ γαλάζιο,με τον πύθωνα της απο πάνω να με κοιτάει και μπήκε στο μπάνιο να φρεσκαριστεί.Βγήκε έξω και μου πέταξε στο στρινγκ στην μουρή και ξεκίνησε την επική της πίπα.Έκανε ένα αεροπλανικό και μου έφερε το μουνί της στο στόμα όπου και το έγλειψα.Καπότα και τα 4 όπου έφαγε σφυροκόπημα και σκουίρταρε πάνω στα αρχίδια μου,όπου με αυτό έχυσα αμέσως.Διάλλειμα και φρεσκάρισμα απο τους 2 με socializing Και ξανά πιπάρα και γαμήσι με εκείνη απο πάνω και μετά ιεραποστολικά απο εμένα,όπου πάλι είχε squirting.Την έχυσα στα βυζιά και ότι περισσεψε τα πήρε στο στόμα.Ντουζάκι,2 κουβέντες ανθρώπινες και ο καθένας πήρε τον δρόμο του.Εμφάνιση την ξέρετε,ψηλή και με κορμάρα,ελαφρώς λίγη κοιλίτσα,αλλά είναι νορμάλ,λίγο σπασμένο πρόσωπο,που επίσης είναι νορμάλ,αλλά με διάθεση για τέρμα έντονο γαμήσι και πουτάνα εκ πεποιθήσεως που τιμάει τα λεφτά που βγάζει.Να πάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 17, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
60€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν