Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 246 10
Call-Girls
361395
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αν κ νέος στο άθλημα είχα πέσει πάνω στο νήμα της Αννούλας και διάβαζα για την περιβόητη πίπα της...και για τις φυσικές τορπίλες που κατέχει..
Η συννενόηση πολύ εύκολη με 2 μυνήματα και αν και τελευταία στιγμή φουλ ευγενική η κοπέλα..
Σχολαστική στην καθαριότητα φουλ, μεγάλο υπέρ για εμένα αυτό..και ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η πίπα...σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα τον έψαχνα....κάπου είχε χαθεί μέσα στο λαρύγγι της..και αυτή εκεί να δίνει πόνο με σάλια...και να τον εξαφανίζει με μανία...έτοιμος να εκραγω της λέω να ανέβει από πάνω να παίξω λίγο και εγώ σαν παιδάκι με τα μπαλόνια...
@@ δεν άντεξα πολύ ...της τα έδωσα στα μούτρα και μπάνιο κ από τους δύο μας μετά....
Στο σοσιαλ είναι απίστευτη,τα λεφτά της τα τιμάει και τον πελάτη τον σέβεται...
Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε πάλι με πίπα αλερτ ,τι πίπα είναι αυτή
....ιεραποστολικό να βλέπω της βυζάρες να χοροπηδάνε σε κύκλους ,ένα ντογκι κ ξανά στα μούτρα....
Είπαμε 2 κουβέντες φιλί για χαιρετουρα και ο καθένας τον δρόμο του...
Η συννενόηση πολύ εύκολη με 2 μυνήματα και αν και τελευταία στιγμή φουλ ευγενική η κοπέλα..
Σχολαστική στην καθαριότητα φουλ, μεγάλο υπέρ για εμένα αυτό..και ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η πίπα...σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα τον έψαχνα....κάπου είχε χαθεί μέσα στο λαρύγγι της..και αυτή εκεί να δίνει πόνο με σάλια...και να τον εξαφανίζει με μανία...έτοιμος να εκραγω της λέω να ανέβει από πάνω να παίξω λίγο και εγώ σαν παιδάκι με τα μπαλόνια...
@@ δεν άντεξα πολύ ...της τα έδωσα στα μούτρα και μπάνιο κ από τους δύο μας μετά....
Στο σοσιαλ είναι απίστευτη,τα λεφτά της τα τιμάει και τον πελάτη τον σέβεται...
Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε πάλι με πίπα αλερτ ,τι πίπα είναι αυτή
....ιεραποστολικό να βλέπω της βυζάρες να χοροπηδάνε σε κύκλους ,ένα ντογκι κ ξανά στα μούτρα....
Είπαμε 2 κουβέντες φιλί για χαιρετουρα και ο καθένας τον δρόμο του...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 20, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα