Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 53 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 235099
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Sasha, ένα φονικό όπλο τσέπης. Ένα καυλάκι τσέπης. Ένας άσος στο μανίκι. Ένα κρυφό διαμάντι. Μια σιωπηλή δύναμη. Και οι τίτλοι δεν σταματάνε εδώ.

Ήθελα να τη συναντήσω για να διαπιστώσω ο ίδιος αν είναι τόσο καλή. Οπότε στέλνω στο γραφείο και την κλείνω στο χώρο της. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, και παίρνω το δρόμο για το ξενοδοχείο.

Τοκ τοκ την πορτούλα και το πρώτο σοκ ήρθε. Ευχάριστο σοκ, μου κάνει πλάκα το κορίτσι; Η πόρτα ανοίγει και παρουσιάζεται το κορίτσι. Με το πιο λαμπερό της χαμόγελο, με υποδέχτηκε με μαύρα δαντελωτά εσώρουχα, ζαρτιέρες και τακούνια. Πολύ εγκάρδια υποδοχή σα να με γνωρίζει καιρό, αφού μπήκα, κλείνει την πόρτα και δίνει ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Έδωσε απλόχερα μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει. Η αμηχανία απουσίαζε παντελώς.

Το κορίτσι είναι αρκετά όμορφο, με ζουμερά χείλη, με ζεστά και πονηρά καστανά μάτια που φαίνονται πράσινα ανάλογα το φωτισμό, κόκκινα κοντά μαλλιά, είναι όπως στις φωτογραφίες, χωρίς τη λάμψη τους. Πολύ περιποιημένη και μοσχομυριστή, έδινε την εντύπωση μιας πραγματικής συνοδού πολυτέλειας με φινέτσα. Το πρόσωπο της αποπνέει χαρά, δείχνει χαρούμενο κορίτσι. Δεν είναι μοντέλο, ούτε έχει το απίστευτο σώμα με το τέλειο βυζί και κώλο, αλλά βγάζει έναν προκλητικό αισθησιασμό και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία μαζί της. Κατά τη γνώμη μου, εάν έφτιαχνε ελαφρώς το βυζί, θα είχαμε δράματα.

Δε νομίζω να είναι 25 ετών κι ας επιμένει ότι είναι. Οπότε ή μεγαλοδείχνει, ή είναι γύρω στα 30.

Τα γλωσσόφιλα συνεχίστηκαν με πάθος, βιαζόταν να με γδύσει, τη γδύνω κι εγώ. Σώμα αδύνατο και γυμνασμένο, με μικρά βυζάκια, αλλά όμορφες ρώγες που καυλώνουν με το γλύψιμο. Παρομοίως το κωλαράκι μικρό αλλά όμορφο χωρίς περιττά λίπη. Με ακολούθησε στο ντουζ και δεν ξεκόλλαγε το στόμα της. Από τα πιο όμορφα χείλη που έχω φιλήσει, χωρίς καμιά περίεργη οσμή.

Έπρεπε να κάνουμε γρήγορα για να μπούμε στο ψητό. Αρχικά στον καναπέ, όπου υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να ξεχαστεί με τα γλωσσόφιλα, μιας και αποζητούσε την επαφή. Χαμογελάει όλο νόημα και κατεβαίνει χαμηλά, όπου έχασα το φως μου. Άλλη μια κοπέλα που προσφέρει εξαιρετικό στοματικό, με εξαιρετικό αρχιδογλύψιμο, εξαιρετικό deepthroat και εξαιρετικό breath taking. Όλα εξαιρετικά.

Με εκείνη στην αγκαλιά μου, την οδηγώ στο κρεβάτι για να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά, πριν της προσφέρω απλόχερα γλυφομούνι με την ίδια ανταπόδοση. Σπαρτάραγε, έτρεμε, κατέβασε τόσα υγρά, που ήταν εύκολο να δεχτεί αρκετά δάχτυλα. Είδε τον παράδεισο επί της γης και σχεδόν παρακάλαγε να μην σταματάω, ενώ είχε καυλώσει πολύ άσχημα, λες και δεν την έχουν δαχτυλιάσει ξανά τόσο δυνατά.

Αφού ξαναγύρισε για λίγο στο εξαιρετικό στοματικό, πέρασε καπότα και με καβάλησε για ένα αισθησιακό σεξ. Ούτε τζελ, ούτε σάλιο, μιας και ήταν ήδη μούσκεμα. Υπέροχη αίσθηση, το μουνί της έκανε συσπάσεις, λες και ανακαλύπτει για πρώτη φορά την ομορφιά του σεξ. Το ζει, γουστάρει πολύ, βγάζει απίστευτο ταλέντο.

Συνεχίσαμε με πολλές στάσεις, δεχόταν ελαφριά υποταγή, η κατάθεση έγινε ιεραποστολικά με τα πόδια στους ώμους, με δυνατό παρατεταμένο χύσιμο. Η οπτική επαφή πολύ έντονη, αποζητούσε συνέχεια τα γλωσσόφιλα, ενώ σε κάθε ευκαιρία έδειχνε να αναστενάζει.

Ντουζάκι παρέα, δεν πέρασε πολύ ώρα μέχρι τον δεύτερο γύρο. Αλλά βρε κορίτσι μου, άσε τον άνθρωπο να πάρει δυο ανάσες. Ακόμα κι έτσι όμως, έβγαζε έναν απίστευτο αισθησιασμό, οπότε προχωρήσαμε. Στο ίδιο μοτίβο, ολοκληρώσαμε το ίδιο δυνατά.

Συνέχισε με μασάζ, αρκετά επαγγελματικό μου φάνηκε, με ειδικό λαδάκι.

Ντύθηκα, λεφτά διακριτικά στο κομοδίνο, την ευχαρίστησα και προσπαθούσα να την κάνω, μιας και ήταν συνέχεια πάνω μου για γλωσσόφιλα με πάθος. Μου άρεσε που έψαχνα τη λαβή της πόρτας ενώ είχε τη γλώσσα της χωμένη στη δικιά μου, εν τελεί τη βρήκα, ανταλλάξαμε κάποια τρυφερά λόγια και καληνύχτα σας.

Η Sasha είναι ένα πολύ ευγενικό και χαρούμενο κορίτσι που αποπνέει έναν απίστευτο αισθησιασμό. Δεν σου γεμίζει το μάτι, αλλά έχει απίστευτο ταλέντο στο κρεβάτι, πολύ δοτική, δε θα σου πει πουθενά όχι. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά φτιάχνεται αν της προτείνεις κάτι νέο. Δεν είναι σεξομηχανή και το στυλ της είναι κυρίως gfe, αλλά έχει αντοχές. Κάτι μου λέει ότι κι εκείνη ανήκει σε έναν πολύ κλειστό κύκλο πραγματικών συνοδών πολυτέλειας με φινέτσα. Αξίζει να την επισκεφτείτε όσοι δεν το έχετε κάνει.

Είναι ένα καυλάκι τσέπης, αλλά τα βουνά δεν τα αφήνω. Να είστε όλοι καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 19, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
126
Likes:
32.497
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 trexviking, Γιώργος Παπ., mysterious και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Φεβρουαρίου, 2023
Πολυ δυνατη περιγραφη.Ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες φιλε μου!Ακριβως ετσι!
review reaction 2 bigmountain89
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1