Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 70 10
Call-Girls
266194
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πριν 20 χρόνια όντας νέοι και δίχως υποχρεώσεις, συνηθίζαμε να κάνουμε καταδρομικές στην Θεσσαλονίκη , φορτωμένη από το μεροκάματο της εβδομάδας κατεβαίναμε βαρδάρη καφέδες μετά τσίπουρα και μετά παραλιακή για ένα ποτάκι μέχρι το πρωί, όπου τρώγαμε την καθιερωμένη μπουγάτσα και πίσω πάλι στα προάστια για ύπνο μέχρι την άλλη μέρα για δουλειά. Ενίοτε συναντούσαμε κορίτσια, με όχι κορμιά φιδίσια αλλά πληθωρικά, όπου δεν τα έδινε κανείς σημασία, άσχετα αν ήταν όμορφα ντυμένα είχαν υπέροχα μάτια και το κλασικό μαύρο ίσιο μαλλί. Εγώ προσωπικά όταν έβλεπα τέτοια κορμιά, χωνόμουνα και περνούσα μούρλια , όπου μία φορά ξέχασα που είχα παρκάρει και πήγα στην αστυνομία να βρω το αμάξι μου....
Πάμε λοιπόν στα δικά μας να για αυτό το κορίτσι :
1. Μάτια απίστευτα , πραγματικά ο Θεός ώρες ώρες έχει κέφια. Μαλλί ίσιο μαύρο και ένα χαμόγελο και μία ευγένεια, όπου από την πρώτη στιγμή ξέρεις ότι ο χρόνος που αγόρασες δεν θα πάει χαμένος.
2. Στήθος μέτριο μικρό 2αρι στητό λόγο ηλικίας.
3. Πίπα δυνατή , βαθιά , δεν σταματάει ρουφάει, γλύφει γύρο περιοχή αρκεί να είμαστε καθαροί και περιποιημένη.
4. Κορμί στιβαρό γεμα΄το σφιχτό, κώλος λατίνας - αχλαδωτός κλασικής Ελληνίδας, ζωγραφισμένο με διάφορα τατουάζ που προσωπικά δεν με χαλάνε αλλά ούτε και με ανεβάζουν κιόλας.
5. Αντοχές καθαριότητα και διάθεση για μία ώρα πληρωμένου έρωτα.
6. Σεξ δυνατό, έχει αντοχές και μία απίστευτη στενή πίσω τρύπα, όπου στήνετε για να σε ευχαριστήσει.
Συνοψίζοντας, η κοπελιά θέλει μπράτσα (κιλά ) και αντοχές για να την κάνεις κουμάντο στο κρεβάτι, κρεβατογεμίστρα με όλοι την σημασία της λέξεως. Μοντελάκιδες απλά pass...
Στα μείον για εμένα είναι ότι δύσκολα παίζει επανάληψη γιατί δεν την βρίσκεις εύκολα΄.
Επιστροφή στην βάση μου πλέον και ετοιμασίες για νέα ταξίδια.
Καλή χρονιά σε όλους μας.
Πάμε λοιπόν στα δικά μας να για αυτό το κορίτσι :
1. Μάτια απίστευτα , πραγματικά ο Θεός ώρες ώρες έχει κέφια. Μαλλί ίσιο μαύρο και ένα χαμόγελο και μία ευγένεια, όπου από την πρώτη στιγμή ξέρεις ότι ο χρόνος που αγόρασες δεν θα πάει χαμένος.
2. Στήθος μέτριο μικρό 2αρι στητό λόγο ηλικίας.
3. Πίπα δυνατή , βαθιά , δεν σταματάει ρουφάει, γλύφει γύρο περιοχή αρκεί να είμαστε καθαροί και περιποιημένη.
4. Κορμί στιβαρό γεμα΄το σφιχτό, κώλος λατίνας - αχλαδωτός κλασικής Ελληνίδας, ζωγραφισμένο με διάφορα τατουάζ που προσωπικά δεν με χαλάνε αλλά ούτε και με ανεβάζουν κιόλας.
5. Αντοχές καθαριότητα και διάθεση για μία ώρα πληρωμένου έρωτα.
6. Σεξ δυνατό, έχει αντοχές και μία απίστευτη στενή πίσω τρύπα, όπου στήνετε για να σε ευχαριστήσει.
Συνοψίζοντας, η κοπελιά θέλει μπράτσα (κιλά ) και αντοχές για να την κάνεις κουμάντο στο κρεβάτι, κρεβατογεμίστρα με όλοι την σημασία της λέξεως. Μοντελάκιδες απλά pass...
Στα μείον για εμένα είναι ότι δύσκολα παίζει επανάληψη γιατί δεν την βρίσκεις εύκολα΄.
Επιστροφή στην βάση μου πλέον και ετοιμασίες για νέα ταξίδια.
Καλή χρονιά σε όλους μας.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιανουαρίου, 2023
Ακριβής περιγραφή για ένα κορίτσι που πάντα δίνεται δίχως ενδοιασμούς και το απολαμβάνει πολλά πολλά τοις εκατό ! ❤️
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 177357
17 Ιανουαρίου, 2023
Ακριβώς όπως τα λες φίλε, ακριβώς...
old boy
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2