Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 16 10
Call-Girls 36863
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εξηγούμε- με το γραφείο τα χω και την επικοινωνία τους με τομη κοπέλα. Δεύτερη φορά που την επισκέπτομαι. Το αποφάσισα κάπως αργά οπότε και οι επιλογές περιορισμένες.
Να εξηγούμε- δεν έχω κανένα παράπονο από τη κοπέλα. Το γραφείο μας τα έκανε λόγο κόλος: είχα ζητήσει anal και ενώ η συμφωνία ήταν να το δω με τη κοπέλα, το γραφείο την ενημέρωσε λίγο πριν μπω στο δωμάτιο. Το ίδιο ειχε γίνει και την τελευταία φόρα.
Όταν βγήκα από το μπάνιο μόνη της μου είπε πως με θυμήθηκε και πως το ίδιο πράγμα ειχε συμβει την προηγούμενη φορα.
Anyway, μετα απο ενα τρελό 69 που κράτησε παρα πολυ ωρα (ή τοσο μου φανηκε) ηταν ετοιμη και για anal αλλα ο μικρος αποβκατω κατι τον ενιχλησε- μαλλον το ακουφι και ετσι δεν εγινε ποτε. Προσπαθησε πολυ για να το σωσουμε, τα καταφε εν τελει αλλα εγω ειχα ξενερωσει με την παρτυ μου και εται δεν ειχαμε δευτερο γυρο.
Γενικα ολα καλα απλα η επικοινωνια με το γραφειο πρεπει να βελτιωθεί.
Στα υπολοιπα, πρόσωπο λίγο σπασμενο σε σχεση με την προηγουμενη φορά, καλό social, πρόθυμη, καθαρη, τα λεφτα στο τελος και ολα καλα. Δευτερος γυρις δεν παιχτηκε.
Μου παραπονεθηκε στο τελος οτι καποιοι απο ειμαστε επιθετικοι και δεν υπάρχει λογος (και συμφωνώ- σεβασμόσνατα κορίτσια αυτά guys!)
Βάζω ισως καθως νομίζω ειναι υπερβολικό για τρίτη φορά εκτός και αν βρεθώ ξανά σε φαση last munute κεφια.
Τέλος μου ειπε οτι πλεον μένει Θεσσαλονικη και πως θα φύγει σε καμμιά βδομάδα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 13, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
16
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, maradona7, ntinosspa14 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2023
Αδερφέ που την βρήκες? Έχει βγει από το γραφείο βλεπω
review reaction 1 hornyasfuck
14 Ιανουαρίου, 2023
Το γραφείο μια χαρά τις ενημερώνει. Αυτή δεν ήθελε και σου πέταξε την δικαιολογία για να μην κάνει. Αλλά εκείνη τη στιγμή πρέπει να σηκωθείς και να φύγεις. Κακώς κάθησες.
14 Ιανουαρίου, 2023
Kαλησπέρα. Επειδή μου έχει συμβεί και σε μένα, ενημερώνω πώς το γραφείο και το κάθε γραφείο πάντα ενημερώνει τις κοπέλες και μετά είναι στη κρίση της κοπέλας αν θα δεχτεί η όχι, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό. Άλλη κοπέλα του γραφείου δέχτηκε κανονικά.
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3