Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 4 10
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Θα το γράψω όσο πιο χιουμοριστικά μπορώ γιατί αν πάρω τοις μετρητοίς όλα όσα έγιναν θα αρχίσω να κλαίω σαν τη Μαρίνα Μανταρινάκη.
Το λοιπόν, αυθόρμητο τηλεφώνημα όταν βλέπω τις φωτό της. Κάτι με τρέλανε με το άγριο πρόσωπο και το αστραφτερό χαμόγελο και λέω ‘ΝΑΙ!’ ! Η επικοινωνία πολύ εύκολη και η συνάντηση χωρίς προβλήματα.

Με το που την βλέπω πήγα να της πω ‘λάθος πόρτα!’. Με δεύτερη ματιά κατάλαβα πως ο φωτοσοπάς ήταν μερακλής όταν την έφτιαχνε! Με όρεξη και χρόνο και φυσικά δε παρέλειψε τις προσωπικές του πινελιές! Αν με βλέπεις ρε καλλιτέχνη να ξέρεις πως θα σε χρειαστώ για κάτι φωτό μου! Θα καταλάβεις μετά ?
Το πάνω κεφάλι μου έλεγε ας τη αλλά το κάτω κεφάλι ως τον μοναδικό μου σύμβουλο αυτόν τον καιρό μου φώναζε ‘Δε πειράζει! Αφού είσαι ξαναμμένος’!
Οπότε αρχίζει η γνωριμία μας. Αλλά δε μιλά αγγλικά όπως περίμενα. Είχα ξεχάσει τελείως πως και σ αυτό τα γραφεία γράφουν πάντα αγγλικά άσχετα αν οι κοπέλες ξέρουν μόνο το ‘οκ’ και ‘money please’. Δε πειράζει λέω άλλωστε δε θα αναλύσω το πρόβλημα του πληθωρισμού οπότε οκ.

Και εκεί αρχίζουν τα φάουλ. Aπέφευγε και να με κοιτάει όλη την ώρα!
Χωρίς να με κοιτάξει παίρνει το προφυλακτικό να το βάλει. Δεν το έχω συνηθίσει αλλά με όλα αυτά τα παρατράγουδα με τα κρούσματα που έχουν γραφτεί δεν μίλησα. Η υγεία πάνω απ όλα και μπράβο της (εδώ μιλάω σοβαρά).

Δεν έχω γίνει σπίρτο αλλά αυτή προσπαθεί (χωρίς να με κοιτάξει). Όπα κοπελιά! Τι είμαι? Η βιολογική μηχανή του σεξ! Πατάς ένα κουμπί και βουρ? Κάνε κανά παιχνίδι, κανά χάιδεμα, κανά λάγνο βλέμμα να μπούμε στο κλίμα!
Άρχισε πίπα χωρίς να κοιτάει, της έδειξα ευγενικά και με νόημα να με κοιτά στα μάτια όταν το κάνει… το κράτησε λίγο και μετά πάλι αλλού το βλέμμα (μάλλον δεν θα άντεχε να με βλέπει Χεχε! )
Κ αφού ο κάτω εγκέφαλος μου λέει ‘ντάξει ρε φίλε. Καυλώνεις και έτσι αφού είσαι καυλιάρης όρμα’, ορμάω! Και κάπου στη διείσδυση αρχίζει πάλι και κοιτάει αλλου!
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες τι κάναμε αλλά αναρωτιέμαι το εξής:
Πόσο άσχημος είμαι ρε φίλε??? Ούτε ένα βλέμμα?
Μην αρχίζετε το δούλεμα από κάτω! Νορμάλ προς ομορφο πρόσωπο, καθαρός, περιποιημένος είμαι! Δεν κλαίνε τα παιδάκια όταν με βλέπουν ούτε δούλευα σε τσίρκο για να διασκεδάζω κόσμο!
Μου ήρθε να πάρω το γραφείο να κάνω παράπονα αλλά δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες γιατί ένιωθα ήδη άβολα. Δε ξέρω, μπορεί και βλακεία μου. Τουλάχιστον γλίτωσα το ξύλο αν κρίνω από τον τρόπο που απαντάνε εδώ πέρα !
Ο ένας συναγωνιστής διαβάζω απορρίπτεται για άκυρο λόγο από το κορίτσι, κάθεται μόνο να δει τον άλλον και απ το γραφείο τον βαφτίζουν φετιχιστή ( του τη λένε κιόλας!!!) και του παίρνουν και τα λεφτά! Ο άλλος ανακοινώνει πως κόλλησε αφροδισιακό από κοπέλα τους, τον βαφτίζουν προμότορα κ ψεύτη και τον ειρωνεύονται! Όσοι γράφουν κάτι πάντα το γραφείο απαντά με ειρωνεία και υφάκι.

Κάτσε ρε γραφείο! Δηλαδή σ εμένα τι θα πεις που τη βρήκα διαφορετική από τις φωτό και δε με κοιτούσε? ‘Είσαι γκαβούλιακας και ασχημομούρης και κρύψου στη σπηλιά σου’? Δηλαδή πες το μου και να αρχίζω να κλαίω νυχθημερόν σαν τη Ματίνα Μανταρινάκη!

Προφανώς αν είχαν γραφτεί τότε ή αν γνώριζα όλα αυτά για τη κοπέλα και το γραφείο δε θα έκανα τον κόπο να τη κλείσω!
Δέχομαι όλα τα σχόλιά των συναγωνιστών για το πόσο χαζός είμαι! χαχαχαχα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 28, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
697
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HoneyVoskos, πετρος1969, hornyasfuck και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2023
Με μία πρόχειρη ματιά πιο κάτω βλέπω ότι η κοπέλα δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές...Ωραίες οι φωτό αλλά δεν έμπαινες και εδώ πρώτα μία να τσεκάρεις τι λένε μήπως και τι γλύτωνες?
review reaction 1 hornyasfuck, srek7, eleftherossss και 1 ακόμα μέλος
13 Ιανουαρίου, 2023
Αδελφέ μάλλον δεν φταίμε εμείς. Αυτές περιμένουν να τις ρίξουμε κιόλας για να τις γαμησουμε. Έχουν μπερδευτεί τελείως. Ξέχασαν ότι πληρώνουμε για να ενοικιάσουμε την ώρα τους και το κορμί τους.Άσε που την έχουν ψωνίσει ιδιαίτερα κάποιες. Όσο για το γραφείο, από το κακό στο χειρότερο πάει και ειδικά με το σχόλιο του φίλου που κάτι κόλλησε. Είναι για μπλακ λίστ..
review reaction 1 hornyasfuck, eleftherossss, piko και 5 άλλα μέλη
13 Ιανουαρίου, 2023
Φιλαράκι εσυ χρειάζεσαι φροντηστήριο! Είπαμε να σκέφτεσαι με το πάνω κεφάλι και να γαμάς με το κάτο!

Πού την βρήκες πάλι αυτή?
review reaction 3 review reaction 5 HoneyVoskos, hornyasfuck, eleftherossss
13 Ιανουαρίου, 2023
Ρε φιλε μου καλε, και σαν τον κουασιμοδο να εισαι , αυτη πληρωνεται για αυτες τις υπηρεσιες , μεγαλο φαουλ απο μεριας της.

Σαν να ερθει τεχνικος κοσμοτε και να μπει μες το σπιτι σου και να δει το ρουτερ εκτος πριζας και να πει ειναι ΟΚ δουλευει αστερι .

ελεος , ψωνισμενες φουλ απο μερακληδες με αυτοκινητα και δωρα και πελφε

αιντε
review reaction 1 hornyasfuck, old boy, eleftherossss
13 Ιανουαρίου, 2023
Άποψη μου:Το πήρες τελείως λάθος σα ψυχολογία τύπε.
Τα χουμε ξαναπει και σε άλλα θέματα.
Η ψυχρή συμπεριφορά μιας επαγγελματία του σεξ δεν οφείλεται στην άσχημη εμφάνιση του πελάτη.
Κακώς που το πήρες τόσο προσωπικά.
Κακιές εμπειρίες είναι μες το πρόγραμμα
Πας παρακάτω και κλαιν.
Μην αφήνεις την αυτοεκτίμησή σου να επηρρεάζεται από ευτελούς σημασίας γεγονότα
T
troubaman
review reaction 1 hornyasfuck, eleftherossss
13 Ιανουαρίου, 2023
Τα ειχα πει απο την αρχη για το γραφειο, οτι ειναι για τον ΠΟΥΤΣΟ, οταν ειχα γαμησει μια ναρκισσιστικη πορνη κι οταν πηρα το γραφειο το μονο που δε μου ειπαν ηταν "θα ερθει αυριο με τον κηδεμονα της".
Ειπες μια μεγαααααλη αληθεια, για το πανω και το κατω κεφαλι....
Πρωτα πρεπει να λειτουργει το πανω κεφαλι και μετα το κατω...Δυστυχως οι αντρες λειτουργουμε πρωτα με το κατω και γι'αυτο εχουμε καταντησει μουνοδουλοι.
Ειπες και 2η αληθεια, οτι αυτες οι ψωλες νομιζουν οτι πατας ενα κουμπι και βγαινει μια χοντρη ( πουτσα ). Αυτο ειναι δειγμα οτι η πουτανα ειναι αγαμητη ηλιθια, εννοω κυριολεκτικα χαμηλο IQ, αφου προφανως δεν εχει ουτε εμπειρια με αντρες, ουτε στοιχειωδη λογικη για να ξερει τί θελουν.
Για κοιταξτε ρε κατι πορνες που θελουν και μητριαρχικη κοινωνια
review reaction 1 hornyasfuck, Mugiwara14, eleftherossss και 1 ακόμα μέλος
13 Ιανουαρίου, 2023
Πληρώνουμε..είμαστε πελάτες.. σε λίγο θα τους δίνουμε τα λέφτα και θα θέλουν να φύγουν κατευθείαν.
review reaction 1 Kavouras13, hornyasfuck, eleftherossss
13 Ιανουαρίου, 2023
Ναι ρε φιλε το τερμάτισε! Είναι σχεδον το ίδιο στορυ μ ένα φιλαρακι. Κόλλησε γονορροια και πήρε ευγενικά και δειλά το γραφείο να ενημερώσει (άλλο γραφείο οχι αυτο). Το γραφείο χωρίς να ρωτήσει πότε και με ποια τον έβγαλε ψευτη κ του τα χωσε!!!! Χαχαχαχα
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, srek7
14 Ιανουαρίου, 2023
Καλά κάνετε και τα λέτε. δεν απαντάω σε όλους αλλά σύμφωνω. Θα αρχίσω φροντιστήριο να σκέφτομαι με το πάνω κεφάλι γιατι το τερμάτισα με τις τελευταίες
review reaction 1 hornyasfuck
08 Μαρτίου, 2023
σε καμμια περιπτωση δεν ειναι δικο σου το προβλημα....αν ησουν κανενα μοντελο δεν θα χρειαζοταν να παρεις κοπελα απο γραφειο.....δυστυχως η οποια σχεση με τον επαγγελματισμο στα γραφεια σταματαει στο γεγονος οτι εχουν σαιτ...μεχρι εκει....για τις κοπελες οτι και να πεις παντα θα υπαρχει μια δικαιολογια....οσον αφορα το φωτοσοπ εκει εχεις απολυτο δικιο και το πραγμα εχει παραγινει .....συμβουλη μου ειναι να σταματησεις τα γραφεια....υπαρχουν ανεξαρτητες που ,μπορει να χανουν λιγο σε ομορφια,αλλα ειναι πολυ πιο επαγγελματιες και δεν σε αφηνουν παραπονεμενο.......ξεχνο το και παμε παρακατω
review reaction 1 Kavouras13, hornyasfuck
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10