Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 3 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Εχουμε παλι μια περιπτωση φαουλ απο το γραφειο.
Δηλαδη δεν ειναι βραζιλιανα ουτε πορτογαλεζα που αφηνει να εννοηθει το γραφειο αλλα ουτε καν κολομβιανη που μιλαει προτογαλικα.. επισης στις υπηρεσιες οταν λενε 69 μαλλον εννοουν 69 ξεκινμαει οτο κινητο της γιατι οπως μου ειπε η κοπελα που μιλησα οι κοπελες ειναι για να μας προσφερουν υπηρεσιες και οχι να προσφερουμε.. ( γουτεβερ δατ μινσ)
ηρθε μεσα με αερα δεν σου μιλαω δεν σε κοιταω και κανω κουμαντο και σου λεω βαλε μουσικη αυτη που θελω , το δωματιοειναι σκοτεινο αναβω ολα τα φωτα φουλ και ξεκιναω να χορευω ορθια στο κρεββατι . οσες προσπαθειες και αν εκανα να κατσει κατω δεν τα καταφερα.. παω να πιασω ..φευγει.. χορευε εκανε τουερκ και γενικα στο κοσμο της.. οκ 1 .. 2 ..3 της λεω αντε γεια .. παιρνω το γραφειο μου λενε επρεπε να το πεις απο την αρχη.. οκ που να ξερω ποσες προσπαθειες και ποση υπομονη δεν θα εβρισκε ανταποκριση? μετα λεει επιασες βυζι αρα ασε 50 ..
δεν με ικανοποιει αλλα δεν με νοιαζει κιολας . αυτη εφυγε λεφτα δεν αφησε και τη φωναξα πισω και μου τα εδωσε .. .. κακη εμπειρια .. δεν συνισταται συγνωμη.
εχω παρει την https://www.bourdela.com/call-girls/angelica-athens-vip-girls/ https://www.bourdela.com/call-girls/melissa-athens-vip-girls/ κλπ πολυ καλα και μπραβο στο πρακτορειο αλλα ..... ελεος οχι ολα στο ιδιο τσουβαλι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
50€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ανώτατος
71
Πόντοι:
11.380
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Annapurna, stadeos και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2023
Επιασες βυζι 50 ευρω?? Αμα της επιανες τον κωλο δλδ που ειναι κ μπολικος τι θα σε χρεωνε? 150?? Χα χα... Ρε τις ατιμες θα μας τρελανουν.
review reaction 3 ButtLicker, hornyasfuck
13 Ιανουαρίου, 2023
αυτο με το να χορευουν στην αρχη μαλλον το εχουν στο προγραμμα τους στην πατριδα τους
το εκανε στην αρχη και η Αντζελικα
και επειδη δεν μιλανε γρι αλλη γλωσσα απο την μητρικη τους δεν καταλαβαινουν κιολας οταν τους λες σταματα
G
geroksouras
review reaction 1 review reaction 3 ButtLicker, Ωρίων, hornyasfuck
13 Ιανουαρίου, 2023
Ἔτσι ἀπό περιέργεια, ἀπό ποῦ εἶναι;
13 Ιανουαρίου, 2023
einai colombiana ( που δεν μιλαει ομως πορτογαλικα) αν μιλαγε πορτογαλικα θα δικαιωνονταν τουλαχιστον το σαιτ. που λεει ... Γλώσσα – Languages: Πορτογαλικά , Αγγλικά στην κολομβια μιλανε ισπανικα για οποιον δεν γνωριζει.
review reaction 1 ButtLicker
13 Ιανουαρίου, 2023
ο κολος ειναι πολυ καλος και το στηθος αν και προσθετικη ψιλοτελειο. εξου και το 9 που εβαλα.. κριμα η φατσα ειχε λιγο κατι ενω ηταν ομορφη ηταν λιγο καπως..
review reaction 1 ButtLicker
13 Ιανουαρίου, 2023
βυζι 50αρικο ? ρε ουστ απο εδω , ουτε φυλης να ηταν....
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6