Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 6 10
Call-Girls
23746
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η συνενοηση με το γραφείο πολύ κακή. Όχι γιατί ήταν αγενείς ευγενείς ήταν αλλά κάνουν 100 ώρες για να απαντήσουν. Η κοπέλα έλλειπε από το δωμάτιο και 'γώ χτυπούσα 4 φορές χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση. Μάλλον είχε ξεχάσει η κοπέλα να ενημερώσει το γραφείο ότι θα πάει για ψώνια ή είχαν ξεχάσει να μου πουν ότι η κοπέλα λείπει και θα πρέπει να περιμένω.
Η κοπέλα υποτίθεται είναι 28 αλλά εγώ την έκοψα για 30.
Έχει πολύ καυλωτικο σώμα. Κάνει καλή πίπα αλλά δεν το βάζει και βαθιά. Στα φιλία δεν είναι και πολύ φαν μάλλον.
Τεσπα είχε στενό Μουνί αυτή μεγάλο εργαλείο εγώ και μου έλεγα να το πάω σιγά σιγά.
Μετά γύρισα σε doggy style στην αρχη τα ειχε ανοιχτα τα πόδια αλλα μαλλον την πονεσα και μετα τα εκλεισε. Συνεχισαμε αυτη την σταση ως που να τελειωσω μεσα της.
Μετά αφού τελειώσαμε πήγα να πλεινω την περιοχή και αυτή άρχισε να δοκιμάζει τα εσώρουχα που είχε αγοράσει νωρίτερα.
Αύριο φεύγει μου είπε. νταξει ότι δεν προλάβατε δεν χάσατε και τίποτα το ιδιαίτερο
Η κοπέλα υποτίθεται είναι 28 αλλά εγώ την έκοψα για 30.
Έχει πολύ καυλωτικο σώμα. Κάνει καλή πίπα αλλά δεν το βάζει και βαθιά. Στα φιλία δεν είναι και πολύ φαν μάλλον.
Τεσπα είχε στενό Μουνί αυτή μεγάλο εργαλείο εγώ και μου έλεγα να το πάω σιγά σιγά.
Μετά γύρισα σε doggy style στην αρχη τα ειχε ανοιχτα τα πόδια αλλα μαλλον την πονεσα και μετα τα εκλεισε. Συνεχισαμε αυτη την σταση ως που να τελειωσω μεσα της.
Μετά αφού τελειώσαμε πήγα να πλεινω την περιοχή και αυτή άρχισε να δοκιμάζει τα εσώρουχα που είχε αγοράσει νωρίτερα.
Αύριο φεύγει μου είπε. νταξει ότι δεν προλάβατε δεν χάσατε και τίποτα το ιδιαίτερο
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 12, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2023
Αν και δεν ενθουσιαστηκες τη βαθμολόγησες καλά.
ΓΠ
Γιώργος Παπ.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1