Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 36 10
Call-Girls
125367
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μετά τη Χριστουγεννιάτικη κρυάδα από προσωπικό date/ναυάγιο από τα άσχημα, και μετά την Πρωτοχρονιάτικη κρυάδα από μέτρια κατάσταση με YourAngels, αποφάσισα να περάσουν τα Θεοφάνεια να μην τριτώσει το κακό, και το Σάββατο αφού πέρασαν, καλώ YourAngels, πετυχαίνω την Angie και πετάω στα ουράνια γιατί ξέρω ότι η πρόταση που θα μου κάνει αυτή η ταλαντούχα διαχειρίστρια διασκέδασης-Ψυχολόγος είναι πάντα η καλύτερη διαθέσιμη tailor-made για εμένα προσωπικά (R-E-S-P-E-C-T).
Κλείνω το ραντεβού χωρίς καν να κοιτάξω, Amanda στο χώρο της.
Εμφάνιση-Πρώτη εικόνα: Όπως έχουν γράψει οι συναγωνιστές, οι φωτό της είναι κακοποιημένες, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της γυναίκας. Είναι πολύ πιό όμορφη, πιό ερωτική και με πιό λάγνο βλέμμα όταν την βλέπεις από κοντά. Απίστευτο χρώμα ματιών γαλαζοπράσινο, πολύ γλυκό χαμόγελο και γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, ήρεμο τόνο φωνής με σιγουριά και άνεση, απαλό δέρμα, πολύ θηλυκές καμπύλες, περιποιημένα άκρα, μεσαίο στήθος φυσικό, γυναίκα τούμπανο, γεννημένη κυριολεκτικά για να είναι ξαπλωμένη όλη μέρα σε ένα κραβάτι να τη γαμάς ατελείωτα και να σηκώνεται μόνο για γυμναστική για να μην πέσει ο κώλος της. Μοναδικό ψεγάδι για τα δικά μου γούστα το ενισχυμένο υαλουρονικό στο χείλος που δεν ξέρω κιόλας αν χρειαζόταν.
Λεκτική επικοινωνία: Άριστη και πανεύκολη, Αγγλικά και λίγα Ελληνικά.
ΜΗ λεκτική επικοινωνία/Προσομοίωση GFE: πολύ ωραίο στήσιμο σώματος, άνετη στις κινήσεις, σοβαρή παρτενέρ για GFE με πολύ καλή πώληση της εμπειρίας. Το ΒΑΘΥΤΕΡΟ γλωσσόφιλο που μου έχει συμβεί με συνοδό, και από τα καλύτερα ever παντοτινά, έμεινα άφωνος. Προσωπικά για εμένα η διαφορά ποιότητας στο σεξ από το να γαμάει κάποιος στη Φυλής με το να πληρώνει συνοδό βρίσκεται αποκλειστικά στο φιλί με γλώσσα, και είναι το μοναδικό στοιχείο που με κάνει να μπορώ να τελειώσω, ειδάλλως απλά μετατρέπομαι σε ανθρώπινο dildo και δεν έχει κανένα νόημα για τη δική μου διασκέδαση αυτό. Δεν έχω να πώ τίποτε άλλο, η απόλυτη προσομοίωση GFE, τελείωσα τόσο δυνατά την πρώτη φορά που δεν είχα καν ορέξεις για επανάληψη, το σενάριο επανάληψης το πάλεψα μήπως και, αλλά τελικά το παράτησα, δεν χρειαζόταν καν. Μεγάλο respect για το φιλί με γλώσσα, ά-φ-ω-ν-ο-ς. Στα υπόλοιπα θετικά καλό στοματικό, δεκτική να της γλείψω τον κώλο στο 69 με βαθιές διεισδύσεις κλπ. Η γυναίκα ξέρει πώς να γαμιέται στο ύψος των περιστάσεων. Διέκρινα επίσης στο βλέμμα της το dark στοιχείο της που για κάποιους μπορεί να είναι χρυσορυχείο, τη bdsm άνεσή της είτε σε παθητικό, είτε σε ενεργητικό ρόλο, αν κ πιστεύω ότι ο παθητικός μπορεί να την απογειώσει, εν πάσει περιπτώσει αναγνώρισα την καταλληλότητά της για τέτοιες καταστάσεις και συνιστώ μεγάλη προσοχή σε τραυματισμούς, γενικά ψυχραιμία σε όσους το επιλέξουν.
Ευχαριστούμε το YourAngels και τις γυναίκες του για τις υπηρεσίες που παρέχουν! Kudos to IvanTheGreat!!
Κλείνω το ραντεβού χωρίς καν να κοιτάξω, Amanda στο χώρο της.
Εμφάνιση-Πρώτη εικόνα: Όπως έχουν γράψει οι συναγωνιστές, οι φωτό της είναι κακοποιημένες, δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της γυναίκας. Είναι πολύ πιό όμορφη, πιό ερωτική και με πιό λάγνο βλέμμα όταν την βλέπεις από κοντά. Απίστευτο χρώμα ματιών γαλαζοπράσινο, πολύ γλυκό χαμόγελο και γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, ήρεμο τόνο φωνής με σιγουριά και άνεση, απαλό δέρμα, πολύ θηλυκές καμπύλες, περιποιημένα άκρα, μεσαίο στήθος φυσικό, γυναίκα τούμπανο, γεννημένη κυριολεκτικά για να είναι ξαπλωμένη όλη μέρα σε ένα κραβάτι να τη γαμάς ατελείωτα και να σηκώνεται μόνο για γυμναστική για να μην πέσει ο κώλος της. Μοναδικό ψεγάδι για τα δικά μου γούστα το ενισχυμένο υαλουρονικό στο χείλος που δεν ξέρω κιόλας αν χρειαζόταν.
Λεκτική επικοινωνία: Άριστη και πανεύκολη, Αγγλικά και λίγα Ελληνικά.
ΜΗ λεκτική επικοινωνία/Προσομοίωση GFE: πολύ ωραίο στήσιμο σώματος, άνετη στις κινήσεις, σοβαρή παρτενέρ για GFE με πολύ καλή πώληση της εμπειρίας. Το ΒΑΘΥΤΕΡΟ γλωσσόφιλο που μου έχει συμβεί με συνοδό, και από τα καλύτερα ever παντοτινά, έμεινα άφωνος. Προσωπικά για εμένα η διαφορά ποιότητας στο σεξ από το να γαμάει κάποιος στη Φυλής με το να πληρώνει συνοδό βρίσκεται αποκλειστικά στο φιλί με γλώσσα, και είναι το μοναδικό στοιχείο που με κάνει να μπορώ να τελειώσω, ειδάλλως απλά μετατρέπομαι σε ανθρώπινο dildo και δεν έχει κανένα νόημα για τη δική μου διασκέδαση αυτό. Δεν έχω να πώ τίποτε άλλο, η απόλυτη προσομοίωση GFE, τελείωσα τόσο δυνατά την πρώτη φορά που δεν είχα καν ορέξεις για επανάληψη, το σενάριο επανάληψης το πάλεψα μήπως και, αλλά τελικά το παράτησα, δεν χρειαζόταν καν. Μεγάλο respect για το φιλί με γλώσσα, ά-φ-ω-ν-ο-ς. Στα υπόλοιπα θετικά καλό στοματικό, δεκτική να της γλείψω τον κώλο στο 69 με βαθιές διεισδύσεις κλπ. Η γυναίκα ξέρει πώς να γαμιέται στο ύψος των περιστάσεων. Διέκρινα επίσης στο βλέμμα της το dark στοιχείο της που για κάποιους μπορεί να είναι χρυσορυχείο, τη bdsm άνεσή της είτε σε παθητικό, είτε σε ενεργητικό ρόλο, αν κ πιστεύω ότι ο παθητικός μπορεί να την απογειώσει, εν πάσει περιπτώσει αναγνώρισα την καταλληλότητά της για τέτοιες καταστάσεις και συνιστώ μεγάλη προσοχή σε τραυματισμούς, γενικά ψυχραιμία σε όσους το επιλέξουν.
Ευχαριστούμε το YourAngels και τις γυναίκες του για τις υπηρεσίες που παρέχουν! Kudos to IvanTheGreat!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 07, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
-όλες για το ΓιορΈιντζελς, όλες!!!
-όλες διθυραμβικές, μα όλες!!!
-οι μόνες επιμέρους κακές σου βαθμολογίες είναι στην επικοινωνία! Ένας άσσος, μια βάση (5) και ένα επτά! Όλες οι άλλες μιλούν άπταιστα αγγλικά…και όλες, μα όλες είναι φανταστικές γυναίκες κ φανταστικές εταίρες!
Ωρέ μπράβο…
Καλή χρονιά αδερφέ. Όλες οι κριτικές μου είναι για your angels γιατί μου αρέσει η εξατομικευμένη εμπειρία, κ έχω χτίσει σχέση που γνωρίζουν (αν δεν πέσω σε άσχετη τηλεφωνήτρια) τα γούστα μου, άρα έχω περισσότερες πιθανότητες να περάσω καλά απ' ο,τι αν εμπιστευτώ κριτικές σαν αυτές που φοβάσαι ότι διαβάζεις.
Δεν είναι όλες οι κριτικές μου καλές, είσαι υπερβολικός κ το ξέρεις, εξάλλου δεν είναι δύσκολο να το διαπιστώσει κανείς ότι δεν είναι όλες καλές, δεν μπορώ να σβήσω ή να αλλάξω τις κακες. Δεν μιλάνε όλες καλά αγγλικά, απλά είσαι λίγο απρόσεκτος σχετικά με τη σημείωση που κάνω για λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία, ή μπορεί να μην καταλαβαίνεις καλά τον ορισμό κ τη σημασία του στο πώς αυτά τα ασήμαντα για εσένα θέματα κάνουν τους νευρικούς αισθητήρες σου να νιώθουν ερωτική διέγερση ή όχι. Τέλος, δεν χρειάζεται να κοπάνας το κεφάλι σου σε τοίχο από νεύρα ή οτιδήποτε άλλο, περισσότερα είναι τα θέματα που μας ενώνουν φίλε συναγωνιστή, παρά αυτά που μας χωρίζουν.
Έχεις δίκιο ότι περισσότερα μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν…παρόλα αυτά, οι συνεχόμενες κριτικές μόνο για το συγκεκριμένο γραφείο, με κάνουν λίγο καχύποπτο, ιφ γιου νόου γουοτ άι μιν, και τουλάχιστον σε μένα φαίνονται λίγο ύποπτες!
Αυτά…
Χαιρετώ, καλά γαμήσια …
ΥΓ: κεφάλι μου είναι, ότι θέλω το κάνω!!
η εξήγηση είναι πολύ πιό απλή απ' ό,τι μπορεί να πιστεύει κάποιος με καχυποψία. Πρώτον, όταν επικοινωνώ με το πρακτορείο βάζω κριτήρια επιλογής σε κιλά και ύψος, και ξέρουν τα γούστα μου συμπεριφορικά. Δεύτερον σκάω πάντα χαπακωμένος, γιατί σε τέτοια νούμερα κόστους δεν θέλω απρόβλεπτες καταστάσεις. Τέλος, προσωπικά σέβομαι την παρτενέρ μου και προσέχω την υγιεινή μου. Είναι σχετικά δύσκολο να φάω φόλα με τέτοιες συνθήκες, παρόλα αυτά θα βρεις αρκετά ειλικρινείς φόλες στις κριτικές μου, και συνήθως οι φόλες οφείλονται σε τηλεφωνήτρια που δεν με γνωρίζει. Πιστεύω ότι με τις κριτικές μου βοηθάω αυτούς που μπορούν να με διαβάσουν, και με τον τρόπο μου προσπαθώ να αναδείξω όποια αξία υπάρχει στις επιλογές που μου έχουν προτείνει και βγήκαν καλές. Τώρα αν αυτό δεν αρέσει ή προκαλεί θυμό ή καχυποψίες, ειλικρινά αναφέρω ότι δεν έχω τέτοια πρόθεση, εξάλλου όλοι εδώ μέσα θα προτιμούσαμε να είχαμε άλλη ζωή. Αυτά, εύχομαι σε όλους τα καλύτερα, με υγεία και χρόνο και λεφτά για καλό σεξ και λοιπές ηδονές.