Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 50 10
Call-Girls
139890
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Dia πότε θα ξαναέρθεις ο τίτλος και πραγματικά όποιος ξέρει να μου απαντήσει στα σχόλια!
Δεν είχα γράψει κριτική όταν έπρεπε αλλα΄την είδα τυχαία στο bourdela και σκέφτηκα πως κάτι τέτοια κορίτσια πρέπει να τα τιμάς το λιγότερο με μία καλή κριτική.
Έχουν πει τόσα πολλά οι συναγωνιστές οπότε θα είμαι όσο πιο σύντομος γίνεται.
Η κοπέλα είναι πανέμορφη, λεπτό και ωραίο σώμα. Σου εμπνέει μία ευγένεια και σεβασμό από τη στιγμή που θα ανοίξεις τη πόρτα. Και πριν αλλά και στη διάρκεια του σεξ. Εμένα προσωπικά δε μου έβγαλε κάτι άγριο στις 2 φορές που τη πήρα αλλά αυτό δε με χάλαγε καθόλου. GFE δαγκωτό και δε το αλλάζω!
Συνήθως μου αρέσει το σεξ όπου βλέπω το κωλαράκι της αλλά η συγκεκριμένη με ενέπνευσε να τη πάρω μόνο σε ιεραποστολικό. Και τις 2 φορές δεν αλλάξαμε καμία στάση, μόνο μικρά διαλείμματα μέσα στην ώρα. Αλλά πραγματικά ούτε βαρέθηκα ούτε ήθελα να αλλάξω στάση.
Μακάρι να υπάρχουν τέτοιες κοπέλες ν ανεβάζουν στα standards και μακάρι να ξαναέρθει αυτή η κοπέλα πίσω! Θα μαι ο πρώτος που θα πάρει τηλέφωνο!
Δεν είχα γράψει κριτική όταν έπρεπε αλλα΄την είδα τυχαία στο bourdela και σκέφτηκα πως κάτι τέτοια κορίτσια πρέπει να τα τιμάς το λιγότερο με μία καλή κριτική.
Έχουν πει τόσα πολλά οι συναγωνιστές οπότε θα είμαι όσο πιο σύντομος γίνεται.
Η κοπέλα είναι πανέμορφη, λεπτό και ωραίο σώμα. Σου εμπνέει μία ευγένεια και σεβασμό από τη στιγμή που θα ανοίξεις τη πόρτα. Και πριν αλλά και στη διάρκεια του σεξ. Εμένα προσωπικά δε μου έβγαλε κάτι άγριο στις 2 φορές που τη πήρα αλλά αυτό δε με χάλαγε καθόλου. GFE δαγκωτό και δε το αλλάζω!
Συνήθως μου αρέσει το σεξ όπου βλέπω το κωλαράκι της αλλά η συγκεκριμένη με ενέπνευσε να τη πάρω μόνο σε ιεραποστολικό. Και τις 2 φορές δεν αλλάξαμε καμία στάση, μόνο μικρά διαλείμματα μέσα στην ώρα. Αλλά πραγματικά ούτε βαρέθηκα ούτε ήθελα να αλλάξω στάση.
Μακάρι να υπάρχουν τέτοιες κοπέλες ν ανεβάζουν στα standards και μακάρι να ξαναέρθει αυτή η κοπέλα πίσω! Θα μαι ο πρώτος που θα πάρει τηλέφωνο!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 11, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Σε pm
Επισης ακουγοταν οτι εχτιζε πολυκατοικια με τους πυρφορους.
Το μουνι σερνει καραβι !
Μην δινετε αξια στις πουτανες , τουλαχιστον αυτες ξερουν τι ειναι .....