Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 3 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χθες αργα το βραδυ το ραντεβου, ηταν μια απο τις διαθεσιμες κοπελες που μου αρεσανε και ξεχωρισε λογο της αρχοντιας που εβγαζε στις φωτογραφιες.
Ειχε κυρια διαφορα καποια παραπανω κιλα που αλλαζουν το προσωπο της ιδιαιτερα και το σωμα της λιγοτερο. Σαν συνολο παραμενει καλη η εμφανιση, μην τρομαξετε, αξιζει.
Ηρθε στην ωρα της, ντυμενη στυλατα και περιποιημενη απο τα νυχια μεχρι τα μαλλια.
Μεσα μου χαρηκα με το θεαμα και με την ευχαριστη αισθηση που μου εδωσε το αρωμα της. Την ιδια ευχαριστη εκφραση ειδα και εγω στο προσωπο της και στα πρωτα λεπτα ειχαμε ενα απλο και ωραιο διαλογο με πληρη σπασιμο παγου.
Αφου επεστρεψε απο την τουαλετα γυμνη, ηπιε λιγο χυμο που της προσεφερα και παιχτηκε το πρωτο φιλι στο στομα το οποιο ηταν βαθυ και με ωραιες κυκλικες κινησεις της γλωσσας.
Δεν διστασε να μου πιασει τον πουτσο και χαιδευοντας τον μου εγλειφε τον λαιμο και μετα τις ρωγες.
Ηταν δεκτικη αλλα και ευαισθητη στα χαδια, εγλειφα και εβλεπα να ανατριχιαζει. Πολυ ομορφο σημειο πανω της τα βυζια της αλλα και το μουνακι ωραιο σε σχημα.
Μου προσεφερε με ολη της την καρδια το μουνι της με ενα ανοιγμα ποδιων εντυπωσιακο και εφαγα μουνακι με ολη μου την δυναμη. Ισαξια καλη ηταν η πιπα της και μετα απο το γλειφομουνι ειχε ολη την καλη διαθεση και τις καυλες για να με καυλωσει.
Δεν εβαλε λιπαντικο στην εισοδο και ηταν προθυμη να με καβαλησει, που το βρηκα πολυ ενδιαφερον σαν πρωτοβουλια. Πανω μου αναψε και το εκαψε, γαμηθηκε με την ψυχη της και την καταευχαριστηθηκα χυνωντας τελικα μεσα στην καποτα.
Μετα απο συντομο διαλειμματακι μου τον δουλεψε ξανα με το στομα της γλειφοντας και τις δυο μπαλες και στηθηκε σε doggy για να λαβει τον δευτερο πουτσο.
Καταλληλοτατο το στησιμο και τα ματια μου εβλεπαν μουνι και κωλο να προκαλουν για δραση. Ο κωλος της παιδια θα σας αρεσει αλλα μονο χουφτωματα δεχεται, η εισοδος ειναι απαγορευμενη ενω λιγη κυτταριτιδα ειναι ορατη απο δω και απο κει.
Την γαμησα ετσι απολαμβανοντας και τα βογγητα της που ακουγοταν φυσικα και βγαλμενα απο αληθινη ευχαριστηση.
Δεν διεκρινα θεατρο αλλα και αν επαιξε της αξιζε ενα μπραβο για τις ικανοτητες της στην υποκριτικη.
Σε συνολο ηταν μια ωραια συναντηση που αφησε ανοιχτο το ενδεχομενο για δευτερη μελλοντικα.
P.S. Προσοχη οι μοντελοπνιχτες, μακρια γιατι εχει γηινο, πραγματικο κορμι…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή