Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 5 10
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Κατ'αρχάς να πω πως το γραφείο άψογο ως συνήθως. Κατά 2ον, να πω επίσης οτι πήγα εν γνώση μου οτι η κοπέλα δεν το πολυέχει και πήγα καθαρά για το κορμί.

Το κορμί λοιπόν, είναι άψογο. Ψηλή με ματάρες, βυζάρες και απίστευτη κωλάρα! Αυτά ήταν τα καλά στοιχεία, τέλος.
Απο κει και πέρα, πανωλεθρία! Φιλιά με τίποτα, γυρνούσε το κεφάλι. Πίπα, τελείως επιφανειακή. Είδε οτι όσο χούφτωνα τόσο "ανέβαινα" και μονίμως έψαχνε ευκαιρία να μου το παίξει μπας και χύσω γρήγορα και γλιτώσει. Δε μ'αφησε ούτε να την ακουμπήσω πόσο μάλλον να βάλω κάνα δάχτυλο. Υγρασία 0 και δεν είχε ούτε καν λιπαντικό και μη τα πολυλογώ, ούτε καν γάμησα κανονικά. Και μια φάτσα ξενερωμένη άλλο πράμα. Λεω απο μέσα μου "πάλι καλά έκλεισα μισάωρο".
Ε στο τέλος, πασπάτεψα ακόμα λίγο βυζάκι και κωλαράκι (μόνο αυτό άξιζε απ'όλη τη συνάντηση), της τα πέταξα πάνω στα βυζιά σε φάση "άντε πάρτα και σύρε και γαμήσου" και μην τον είδατε τον Παναή!

Ξαναλέω, έβαλα τα χεράκια μου κι έβγαλα τα ματάκια μου αλλά τέτοιο πράγμα δε το περίμενα.
Πάμε γι'άλλα με υγεία!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 06, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koukoskoukou, hornyasfuck, SailorGr και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιανουαρίου, 2023
πολυ κακως το γραφειο κραταει τετοιες
και για πιο λογο κανει αυτη τη δουλεια...εχει τοσους αλλους τροπους μια ομορφη γυναικα για να μαρκεταρει τον εαυτο της και να βγαλει ευκολα λεφτα
review reaction 1 hornyasfuck
07 Ιανουαρίου, 2023
Με θλίψη μου βλεπω ότι ένα χρόνο σχεδόν μετά, η Λίζα δεν έχει αλλάξει κθλ κ οι τελευταίες 2 κριτικές επιβεβαιώνουν μέχρι και τις τελείες της δικιάς μου. Ίσως κάποτε να ήταν καλη περίπτωση, αλλά πλέον κάποιος πρέπει να πάρει την γενναία απόφαση και η συνεργασία να σταματήσει για το καλό και των δύο πλευρών.
review reaction 1 hornyasfuck, nickvel, Leviathan
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2