Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 43 10
Call-Girls 108750
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γιατί βρε Έμμα; Αυτόν τον τίτλο θα έβαζα, αλλά το ξανασκέφτηκα.

Ο δρόμος με έβγαλε στην Έμμα από το Κίεβο. Την είχα ξανασυναντήσει στο παρελθόν, με καλές εντυπώσεις. Οπότε είπα να την ξαναδω, αν και δεν ήταν στις πρώτες μου επιλογές.

Ο βασικότερος λόγος που την επέλεξα ξανά, είναι ότι έχει πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της.

Συννενόηση με το γραφείο καλή, το ραντεβού κλείστηκε στο χώρο της. Μια ασυνενοησία την τελευταία στιγμή, καθυστέρησαν τη συνάντηση για κανά δεκάλεπτο, όλα καλά όμως. 

Τοκ τοκ την πορτούλα και μου ανοίγει το γνώριμο μούτρο, αλλά βρε παιδιά, τι της κάνατε της κοπέλας; Αλλιώς τη θυμόμουν. Υποδοχή άβαφτη, με λευκά εσώρουχα, με μαλλί πιασμένο κότσο. Μόνο για το σώμα της αξίζει αυτή η γυναίκα. Ακόμα κι έτσι, παραμένει ένα όμορφο πρόσωπο, με ωραία πράσινα μάτια, χωρίς να υπολογίσω τα χείλη, που εμένα δε μου αρέσουν. Εκτιμώ την φυσική ομορφιά χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Όμως έχει πάρει ένα δυο κιλά γιατί είναι πάρα πολύ καιρό στα μέρη μας. Βέβαια φαίνεται ότι γυμνάζεται μιας και το σώμα είναι σφιχτό, τα πήρε και στο στήθος, που το έκανε λαχταριστό.

Μπαίνω για ντουζ, βγαίνοντας ήταν ήδη γυμνή. Δε θα το ήθελα αλλά προχωράμε. Το σώμα πολύ καλό, διατηρημένο για την ηλικία της, αλλά όχι τόσο αδύνατο. Ωραία φυσικαά και στητά βυζάκια, με όμορφες ρώγες που καυλώνουν με γλύψιμο. Κώλος όνειρο, έχει καταφέρει να τον διατηρίσει παρά τα ένα δύο κιλά που πήρε.

Λίγα φιλιά στην αρχή για το τυπικό μέρος, πριν περάσει στην πίπα. Όπως τη θυμόμουν, αρκετά καλή με σάλιο, τον βάζει βαθιά αλλά όχι deep, πέρασε και από τα αρχίδια μια βόλτα, δεν τα ρουφάει όμως. Με χάλασε λίγο ο αργός ρυθμός, αλλά το απολάμβανα. Περάσαμε και στο 69 να τη γλύψω λίγο. Καλό μουνί, καλοσχηματισμένο, αλλά δυστυχώς κάπως απεριποίητο. Τότε μοσχομύριζε και θα μπορούσα να τη γλύφω για ώρες και το γούσταρε, τώρα όμως δεν, και τραβήχτηκε γρήγορα. Σα να μην το ήθελε.

Καπότα και με καβάλησε για ένα αργό αισθησιακό σεξ που κατά κάποιον περίεργο λόγο, με ερέθιζε περισσότερο. Έβαλε λίγο τζελ, το μουνί στενό, η αίσθηση υπέροχη. Περάσαμε και στο ιεραποστολικό και στα τέσσερα και συνεχίσαμε σε αργό ρυθμό. Σπάσιμο μέσης από τα καλύτερα που έχω δει, με τα χέρια σε έκταση, μείναμε αρκετή ώρα έτσι πριν την δυνατή κατάθεση ενώ είχα μπροστά μου έναν κώλο όνειρο. Με άφησε να μείνω αρκετά μέσα της πριν τραβηχτώ αργά. Τα πάντα όλα αργά.

Κουβέντα στο ενδιάμεσο, όπου μάλλον κατάλαβα γιατί είναι έτσι. Το προσπερνάω και μετά από αρκετή ώρα παίχτηκε δεύτερος γύρος, στο ίδιο μοτίβο. Προσπάθησα να την πάω λίγο πιο δυνατά, αλλά δεν αντέχει. Ούτε πιο βαθιές διεισδύσεις δεν αντέχει. Βέβαια προσπαθούσε με τον τρόπο της να μου δείξει ότι γουστάρει, πιάνοντας είτε τα χέρια είτε τα πόδια μου είτε γραπώνοντας τα γύρω μου και βγάζοντας κάποιους ανατεναγμούς, αλλά τέτοια ψευτιά δεν έχω ξαναδεί.

Δεν ξέρω αν την πέτυχα σε άσχημη στιγμή, αλλά δεν ήταν η Έμμα που ήξερα. Η Έμμα που ήξερα, είχε συμμετοχή, διατηρούσε eye contact, σε κοίταζε ακόμα και στα τέσσερα. Παρολαυτά όμως, είχε θετική συμμετοχή, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να δείξει ότι το ευχαριστιέται. Όχι σαν άλλες που μοιάζουν με ζωντανές νεκρές.

Μου είπε κάποια σοβαρά πράγματα για εκείνη, που φαντάζομαι όλοι σας υποθέτετε τι είναι, και είναι πραγματικά κρίμα για αυτά τα κορίτσια, όμως δεν τα αφήνει να την επηρεάσουν. Αλλά δεν ήταν η ευχάριστη, περιποιημένη, με αέρα πολυτέλειας, Έμμα που ήξερα.

Η Έμμα είναι μια γυναίκα για απόλυτα gfe καταστάσεις, δεν προτείνεται σε όσους θέλουν αγριάδες ή δυνατό σεξ, εγώ ήθελα να την ξαναδώ για το λαχταριστό της σώμα. Πέρασα όμορφα, δεν το μετανιώνω, αλλά σίγουρα δε θα την ξαναέβλεπα, ειδικά αφού το γραφείο έχει φέρει κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις που με έκαναν να χάσω το φως και ανέβασαν τον πήχη ψηλά.

Της βάζω 8 κι όχι 7 στην επικοινωνία για να μην της χαλάσω τον μέσο όρο. Ο λόγος που θα έβαζα 7 στην επικοινωνία είναι γιατί σου βγάζει μια στεναχώρια, σε βαθμό που αναρωτιέσαι αν το κάνει για να γλιτώσει τον δεύτερο γύρο.

Καλή τύχη στην Έμμα, πάμε στα βουνά τώρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 30, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς