Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 43 10
Call-Girls
108751
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Έχω τελειώσει ένα ραντεβού με μια ανεξάρτητη και πάω να πληρώσω την ρεσεψιόν. Εκεί είδα μια γοητευτική ξανθιά να ρωτάει στα αγγλικά που είναι το τάδε δωμάτιο. Αμέσως τα κινητά μου πήραν φωτιά να δω ποια ήταν. Αφού ταυτοποίησα ποια ήταν. Τηλέφωνο στο κέντρο και κλείσιμο ραντεβού στο καπάκι μόλις τελειώσει το ραντεβού της με τον προηγούμενο. Ήμουν τυχερός και είχε κενό.Πηγα να πιω μια μπύρα και κατευθύνθηκα στο χώρο που έκανε incall. Πρόσωπο μέτριο κορμί θεϊκό γυμνασμένο. Με το που μπήκα στο δωμάτιο δεν είχε πολλά πολλά έκανα ντου και αιφνιδιάστηκε. Άρχισα γλωσσόφιλα και να την γδύνω. Με άφησε λίγο στο πάγο μέχρι να κάνω το ντουζάκι μου. Βγαίνω και χυμάω στο μουνί της. Μιλάμε νοστιμότατο. Της το έκανα κόκκινο αίμα την πήγε από τον πολύ γλειφομούνι. Την γάμαγα με λύσσα στο πρώτο γύρο. Της έδωσα κανονικά το μουνί στο χέρι Στον δεύτερο γύρο δεν κάναμε σεξ κάναμε έρωτα με τους δικούς της χαλαρούς ρυθμούς. Πήδημα από τα καλύτερα. Φοβερές υπηρεσίες πολύ δοτική. Τατουάζ δεν έχει
Στο μόνο που ξεφεύγει από το να είναι 10 είναι το πρόσωπο της είναι μέτριο σχετικά
Αγγλικά πολύ καλά.Πολύ καλός χαρακτήρας
Στο μόνο που ξεφεύγει από το να είναι 10 είναι το πρόσωπο της είναι μέτριο σχετικά
Αγγλικά πολύ καλά.Πολύ καλός χαρακτήρας
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση