Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 6 10
Call-Girls
24067
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πιστεύω πως: 1) call girl σημαίνει προσεγμένη εμφάνιση και καλές υπηρεσίες από μία κοπέλα που θα δεις στο δρόμο και θα γυρίσεις το κεφάλι να κοιτάξεις. 2) Δεν μπορεί να είσαι κολ γκερλ και να πηγαίνεις σε ραντεβού με φόρμες/τζιν και φούτερ. 3) Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά και ζητάς 150 ευρώ σε μία ώρα οφείλεις να έχεις τη γυμναστική μέρος της ζωής σου.
Αυτό που αντίκρισα όταν άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου δεν πληρούσε τίποτα από τα παραπάνω. Επίσης, χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν μύστη, απορώ με κάποιες βαθμολογίες. Καταλαβαίνω ότι το ωραίο είναι υποκειμενικό αλλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτι, δηλαδή κάπου έλεος.
Αυτό που αντίκρισα όταν άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου δεν πληρούσε τίποτα από τα παραπάνω. Επίσης, χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν μύστη, απορώ με κάποιες βαθμολογίες. Καταλαβαίνω ότι το ωραίο είναι υποκειμενικό αλλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτι, δηλαδή κάπου έλεος.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Κρίμα τα φράγκα που της έδωσες..
Κακώς προχώρησες στο ραντεβού
Είναι δυνατόν ρε μαλακες να παίζουν όλη μέρα ύμνοι για τις φακλανες του μάγου;;
2-3καυλοραπανα είχε και την έκαναν
Μόνο οι παχύσαρκες έμειναν
Κι επισης βαθμολογουν ΠΡΟΜΟΤΟΡΕΣ....
Θα κρατας υπερβολικα μικρο καλαθι και θα εμπιστευεσαι ελαχιστους εδω μεσα
Βαρέθηκα να διαβάζω όλο κριτικές που λένε ότι ήταν υπέροχα όλα...
Και η εμφάνιση δεν είναι πάντα υποκειμενική...είναι και αντικειμενική όσο αφορά ένα call girl των 150 ευρώ.
Δεν γίνεται να δίνεις αυτά τα λεφτά και η γκόμενα σου ή η γυναίκα σου να είναι καλύτερη σε εμφάνιση από το call girl ...εεε δεν γίνεται παιδιά..να λέμε και καμιά αλήθεια πλέον...μόνο έτσι θα έχουμε σωστές υπηρεσίες με καλή εμφάνιση και τα χρήματα μας θα πιάνουν τόπο