Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 12 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με την Ιρέν από σπόντα, καθώς μόλις είχα αποχωρήσει από τη φόλα Iliana του γραφείου....άχυστος και παρόλο που η διάθεσή μου ήταν στο ναδίρ έπρεπε με κάποιο τρόπο να συναντήσω κάποια κοπέλα εκείνη τη στιγμή.
Να ζητήσω συγνώμη και από όποια κοπέλα του γραφείου έστελνα τα μηνύματα εκείνη τη στιγμή καθώς είμαι σίγουρος ότι της το έκανα μπαλόνι μέχρι να κλείσω την Ιρέν.Σπασίκλας και να ευχαριστήσω το γραφείο για την επανόρθωση.Έτσι!

Ομολογώ ότι την απέφευγα κάθε φορά που μας ερχόταν, παρόλα τα θετικά λόγια από όσους την συνάντησαν, όχι λόγω ηλικίας, αλλά πάντοτε με χαλούσε οποιαδήποτε κοπέλα δεν έδειχνε πρόσωπο στις φωτογραφίες της. Ας το προσπεράσουμε και να πω μόνο πως είναι όμορφο μουτράκι με πολύ ωραία μάτια και χαμόγελο.
Κορμί ότι βλέπετε στις φωτό, το μόνο μείον το μικρό βυζί. Κατά τα άλλα μόνο ένα μικρό τατού και καθαρή επιδερμίδα. Σωματότυπος μοντελέ που γουστάρω αφάνταστα και ένα υπέροχο κωλαράκι που δυστυχώς δεν θέλει να της το πειράζουν.
Στον τομέα της εμφάνισης να σημειώσω ότι είναι από τις γυναίκες που ξέρουν να περιποιούνται τον εαυτό τους και φαίνεται στυλάτη ακόμη και με ένα απλό νυχτικό ριγμένο πάνω της.

Δεν πήρα φιλιά αλλά νομίζω ότι είναι κάτι προσωρινό που έτυχε λόγω ταλαιπωρημένων χειλιών, αλλά να πω την αλήθεια δεν τα πολυεπιδίωξα και εγώ.
Αρκετά έμπειρη στο άθλημα και ξέρει πως να φτιάξει έναν άντρα σε χρόνο dt.
Να συμφωνήσω με μία προηγούμενη κριτική ότι είναι λίγο άγρια στο πως χειρίζεται τον φιρφιρίκο στα χέρια της αλλά όχι κάτι το extreme.
Πίιπα εξαιρετική, ειδικά αν ζητήσεις αργό ρυθμό, οι χειλάρες και το στοματάκι της είναι όνειρο.
Εξαιρετική αίσθηση και το μουνάκι της, είναι κάποιες γυναίκες τυχερές σε αυτό τον τομέα, δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να μην του άρεσε.
Παίχτηκε ένας έντονος γύρος, αρκετά λεπτά και τελείωμα στο στόμα της με το βλέμα της καρφωμένο στο δικό μου.:smiling-face-with-heart-eyes:
Δεν είχα χρόνο για δεύτερο γύρο και να πω και την αλήθεια ούτε ήθελα καθώς είχα πάρει ότι ήθελα από την κοπέλα στην ώρα που ήμουν εκεί οπότε αναλώσαμε το τελευταίο δεκάλεπτο σε φιλική κουβεντούλα.
Να επισημάνω ότι παρόλο που φάνηκε σκυλί του πολέμουΝαι! μου έδωσε την αίσθηση ότι τις μέρες που είναι εδώ πάλι την έχουμε ξεπατώσει καθώς είναι από τις κοπέλες που τιμάει τα λεφτά που παίρνει και θα έκανα πολύ άνετα επαναληπτικό ραντεβού μαζί της.

Καλά βόλια σε όλους....Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
mallias20
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
193
Likes:
25.266
Πόντοι:
33.818
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, koukoskoukou, xagnostos2006 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού