Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 70 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Μάλλον γέρασα και δεν μου αρκεί πλέον το καλό σέρβις μόνο για να είμαι ικανοποιημένος ούτε μόνο η καλή εμφάνιση.
Να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Σώμα μέχρι την μέση οκ. Αλλά ρε παιδιά αυτομποθ εσείς λέτε κωλάρα εγώ το λέω κωλάθρα. Το τραπέζι της κουζίνας μου πρέπει να είναι λίγο μικρότερο. Πρόσωπο μάτια υπέροχα αλλά μόνο τα μάτια δεν κάνουν ένα πρόσωπο. Το οποίο είναι μέτριο στην καλύτερη.
Επικοινωνιακή κοπέλα δεν μπορώ να πω και πολύ καλό σέρβις όντως δίνει πόνο. Με αυτά και αυτά δηλαδή προσπαθεί να καλύψει τα μειονεκτήματα του προσώπου και του σώματος της. Αν δεν είχα διαβάσει ότι είναι τόσο καλή στο σέρβις δεν θα καθόμουνα. Οκ η περιέργεια δεν σκότωσε την γάτα στην συνάντηση που είχα.
Με ενόχλησαν πάρα πολύ οι ενοχλητικοί και προσποιητή ήχοι που έβγαζε την ώρα της πιπας σε σημείο να εκνευριστω και να θέλω να γελάσω ταυτόχρονα. Φεύγοντας δεν ξέρω σιγοτραγουδούσα το <ήρθε μια βλάχα απ' το χωριό>
Όσοι θέλουν καλό σέρβις και να κάνουν έκπτωση στην εμφάνιση να πάνε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
G
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Lineatus, Pussy Doctor, mick11 και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Δεκεμβρίου, 2022
Ετσι ειναι...διαλεγεις και παιρνεις.
review reaction 1 gkazakos, hornyasfuck, geroksouras
23 Δεκεμβρίου, 2022
Καλημέρα φίλε
Χωρίς να την έχω πάρει νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός.
Η κοπέλα έχει σωματαρα με σωστές αναλογίες. Τώρα από κωλο όλοι λένε τα καλύτερα!
Απλά μπορεί να μην σου βγήκε όπως το είχες σκεφτεί.
Πάντως η κοπέλα την ιδρώνει την φανέλα και είναι από τις καλύτερες του χώρου .
review reaction 3 malecon, Ragnar Bjornson, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
23 Δεκεμβρίου, 2022
Θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα του προσποιοιτου. Μέγα mood spoiler! Στο θέμα εμφάνισης όμως ο σωματότυπος της είναι γνωστός !
23 Δεκεμβρίου, 2022
"Χωρίς να την έχω πάρει
Η κοπέλα έχει σωματαρα με σωστές αναλογίες."
Εμμμμ
review reaction 3 review reaction 1 malecon, piko, Pussy Doctor και 7 άλλα μέλη
23 Δεκεμβρίου, 2022
Πολυ σωστη και αντικειμενικη κριτικη !
Καπέλο
23 Δεκεμβρίου, 2022
η κριτική σου βασίζεται σε υποκειμενικά κριτήρια επομένως συμφωνώ και επαυξάνω μέχρι ενός σημείου ούτε πρόσωπο ούτε σώμα.μοντέλου έχω καθώς και δεν προωθώ αυτό.
Το σημείο όμως που με προσβάλει και επ' ουδενί βασίζεται στην πραγματικότητα είναι ο όρος " βλάχα"
Είναι ευρέως γνωστό ότι είμαι Ελληνίδα και κατάγομαι από επαρχία. Ο όρος όμως που χρησιμοποιείς την λέξη είναι υποτιμητικός χαρακτηρισμός και υποδηλώνει έλλειψη μόρφωσης και συμπεριφοράς..σημαίνει κυρίως μεταφορικά για κάποιον απολίτιστο, αμόρφωτο και χωρίς τρόπους.
Σε κανένα ραντεβού μου δεν έχω δείξει απολίτιστη συμπεριφορά ακόμα.και εάν.σε ορισμένα άρμοζε.

ΥΓ. Έχω να κάνω ραντεβού σε σπίτι πάνω από 2 μήνες.

Ευχαριστώ για την κριτική καλές. Γιορτές και με υγεία
review reaction 1 STAVROS6969, Pussy Doctor, koskam και 4 άλλα μέλη
24 Δεκεμβρίου, 2022
Οι επιλογές είναι στο χώρο μου ή στο χώρο της κοπέλας. Αν ακούσεις το τραγούδι θα καταλάβεις ότι πρόκειται για κάποια που προσπαθεί πολύ να ξεχωρίσει και όχι για τρόπους.
G
gkazakos
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7