Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 15 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Στέλνω στο γραφείο το μεσήμερι για μια απογευματινή συνάντηση με την Galina μιας και είχα διαβάσει πολλές ενθουσιώδεις κριτικές.
Μου απαντάνε με κανα 20 λεπτο καθυστέρηση οτι η Galina δεν ειναι διαθέσιμη αλλα μπορεί η Melissa. Λέω πάμε για Μελισσα αφού
και αυτή είχε καλές κριτικές. Φτάνει στο δωματιο μου με μια 10 λεπτη καθυστέρηση και βλέπω μια κοπέλα με απλη καθημερινη ομορφια οχι τοσο εντυπωσιακη οσο οι φωτογραφιες, απαλό μακιγιαζ, πολυ όμορφα ντυμένη διακριτικά, σαν να βγαίνει μια βραδύνη έξοδο χωρις τιποτα να προδιαθέτει το τι ηρθε να κάνει.

Νιώθω ένα χαμόγελο και μια ζεστασιά στο προσωπό της, διαστάσεις που προσωπικά εχω αδυναμία, γυρω στο 1,65 πετιτ και αμεσως αισθάνομαι οτι το ραντεβού θα παει πολυ καλά. Γρήγορο ντουζάκι και με περίμενε με ενα μαύρο στρινγκ και αρχιζουν τα γλωσσοφιλα, χουφτωματα, γελακια τι να πω... αισθάνθηκα σαν να βρίσκομαι με την γκόμενά μου μετα απο μήνες σχέση εξ αποστάσεως.. Στήθος σε ιδανικό μέγεθος για μενα ουτε πολυ μεγάλο ουτε μικρό και τρελαινετε να της το γλυφεις. Ενας κωλος υπέροχος, οχι αυτο το ασχημο bubble butt που βλεπεις σε πολλες λατίνες, φυσικότατο σε σωστο μεγεθος για το σωμα της.

Κατεβαίνει λοιπόν σιγα σιγα κατω και αρχίζει μια πιπα που θα θυμαμαι για πολυ καιρό. Πιο βαθια πιπα δεν εχω ξανα νιωσει με εσκορτ... (αλλα ειμαι γυρω στο μεσο ορο δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει με μεγαλυτερα μεγεθη..) Στο κύριο μερος του αγωνα τωρα κανένα παραπονο, δεχεται στοματικο σε αυτην, πολλες εναλλαγές σε στάσεις και παιρνει πρωτοβουλίες. Φυσικά μετα απο αυτη την πιπα δεν άντεξα για πολύ...

Λίγη κουβέντα στο ενδιάμεσο (μιλαει μονο πορτογαλικά αλλα καταλαβαίνει ισπανικά χωρις να μπορει να μιλήσει). Πολύ χαλαρή και χαμογελαστή στο σοσιαλ κατι που να ομολογησω δεν φαίνεται τόσο απο το ύφος στις φωτογραφίες της. Ειχε κατσει Ελλάδα για ενα μήνα περίπου και την επομένη μερα θα έφευγε πισω στη Βραζιλία αφου σπουδάζει εκει. Μετα απο λιγο πηγε για ντουζ και ξεκίνησε 2ος γυρος και το σημαντικό εδω ειναι οτι ειχε την ιδια ενέργεια με τον πρώτο...
Έφυγε ακριβώς στην ώρα της και με άφησε με μια εμπειρια GFE που πραγματικά θα θυμάμαι για καιρό και φυσικα μια σιγουρη επιλογη για μενα αν ξαναγυρισει!

H συννενοηση με το γραφειο αψογη και στα μηνυματα τους εχουν ενα πολυ επαγγελματικο και ευγενικο χαρακτηρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 13, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή