Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 184 10
Call-Girls 756894
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ημερομηνία ξανά ενδεικτική γιατί πάει κάμποσος καιρός από τότε.

Δεν έβαλα τιμή γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά με τόσες κριτικές που έχει η Αντριαννα ένας επίδοξος επιβήτορας δεν έχει πρόβλημα να βρει την τιμή…όπως και την Αντριαννα..

Λοιπόν συνάντηση στο ξενοδοχειο Bill όπου απ ότι κατάλαβα εκεί κάνει τα ραντεβού της.Κανονίστηκε ευκολότατα,ήταν ήδη εκεί σε άλλο ραντεβού και εγώ εκλεισα ένα δωμάτιο έκανα το μπανάκι μου και την περίμενα να έρθει.

Σε εμφάνιση εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε το πρόσωπο της.έβγαζε μια αγριάδα που κάπως με χαλούσε.Το μόνο αρνητικό όμως ήταν αυτο..

Συμμετοχή άριστη,προσπαθεί να σε ικανοποιήσει με κάθε τρόπο.επικοινωνιακή,το σώμα της αν και φτιαχτό πολύ καλό και γενικότερα επαγγελματίας με τα όλα της.

Το άκρως θετικό αν και δεν μπορώ να το πω με ακρίβεια είναι ότι ενώ το ραντεβού ήταν 1 ώρα σίγουρα κάτσαμε 1,5 ώρα μπορεί και παραπάνω.2 γύροι όμως παίχτηκαν.

Στο αν θα την ξανάσυναντούσα εβαλα ίσως γιατί αν και πέρασα πολύ καλά και πιστεύω ότι όλοι οι μπουρδελιαριδες μπορούν έστω μια φορά να συναντηθούν μαζι της γιατί τα λεφτά δεν θα είναι πεταμένα αλλά νομίζω πολύ δύσκολα θα έκλεινα 2ο ραντεβού μαζι της γιατί πλέον οι επιλογές είναι πάρα πολλές..

Αυτά από μένα..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 02, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: