Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 23 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μου συνεβει και εμενα να θελω αλλη κοπελα και επειδη δεν την βρηκα διαθεσιμη κατεληξα στη Milana που απο τις φωτογραφιες μου φαινοταν καλη εναλλακτικη.
Το ραντεβου στο ξενοδοχειο της γιατι στο χωρο μου ηθελα δυο μερες να καθαρισω και δεν ειχα ορεξη για τετοια...
Ανοιξε την πορτα φορωντας μια ρομπα που καλυπτε απολυτα το κορμι της αλλα το προσωπο ηταν ωραιο, κοντα στις φωτογραφιες. Η ηλικια της περιπου μια πενταετια πανω απο αυτην που δηλωνει, το βαψιμο δεν καταφερε να με ξεγελασει ουτε και το σωμα της οταν εβγαλε την ρομπα. Η υποδοχη της θερμη θα την ελεγα, με ενα χαμογελο που απλα σε κανει να μην της κρατησεις κακια για κατι και συμπεριφορα απο καποια που σε ξερει και σε γουσταρει. Εχει καλο υψος αλλα το σωμα της εχει και αυτο τα σημαδια του χρονου και τις χαλαρωσεις του που δεν φαινονται στις φωτογραφιες. Δεν ειναι ομως μια απογοητευση, μονο οι πολυ απαιτητικοι θα χαλαστουν μαζι της, σε συνολο ειναι μια ομορφη γυναικα και ξερει να σε χειριζεται με τροπο τετοιο που να ανεβει η διαθεση και να περασεις καλα.
Για βαθιες συζητησεις ξεχαστε το, ειναι απο κατωτερα μεχρι και μετρια τα αγγλικα της τουλαχιστον σε σχεση με τις δικες μου γνωσεις.
Το δωματιο ηταν σε καλη κατασταση, πολυ καλυτερη απο το σπιτι μου και μου εδωσε η ιδια καθαρη πετσετα για να κανω την καθαριοτητα μου στο μπανιο.
Επιστροφη στο κρεβατι και το παιχνιδι αρχισε με αισθησιακα φιλια σε ολο το σωμα. Η συγκεντρωση της 100 τοις εκατο στο σωμα μου και στο να μου τον κανει πετρα. Η εμπειρια φανηκε απο την αρχη. Ηταν χαλαρη και τα εγλειφε ολα και οπως πρεπει. Η πιπα με πολυ καλο βεντουζωμα με το στομα της στο καυλι μου, εγλειφε τον πουτσοκεφαλο με την καταλληλοτερη πιεση με την γλωσσα της ενω τα παπαρια δεχτηκαν αποκλειστικο χρονο ενα ενα παιζοντας μεσα εξω απο το στομα της.
Δεχτηκε περιποιηση και υγρανθηκε φουλ, μου αρεσανε οι αντιδρασεις της και δεν βιαστηκα να παμε στο σεξ. Ηθελα να την κανω να χυσει πριν το κανουμε και γλειφωντας την κλειτοριδα της ενω με δυο δαχτυλα της γαμαγα το μουνι το καταφερα.
Στο σεξ δεν βαλαμε τζελ και δεν ειχε κανενα προβλημα με το μεγεθος μου. Ανοιξε τα ποδια της στο ιεραποστολικο, μπηκε μεσα της και μετα με αγκαλιασε προσπαθωντας να με κανει να την γαμησω ολο και πιο δυνατα.
Στα τεσσερα εδωσα τον πονο που της αξιζε. Στησιμο απο την πλευρα της πολυ ωραιο, με το κεφαλι της στο στρωμα και το μουνι της στην καλυτερη θεση. Ο δυνατος ρυθμος οχι μονο δεν την ενοχλησε αλλα τον γουσταρε πολυ. Δεν ειναι για pse αλλα θελει τον δυνατο πουτσο, θα ελεγα με το σωματοτυπο, την εμπειρια και την ηλικια που εχει αυτο ειναι και λογικο.
Απο φωνητικα ειχαμε ακριβως οσα επρεπε και οταν επρεπε, εχυσα μια και μοναδικη φορα τιμωντας την κωλαρα της.
Αυτη η εμπειρια μου μαζι της… δεν ξερω τι εχασα με την αλλη αλλα με αυτην βγηκα κερδισμενος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 20, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Προμότορας
267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, TOMCRUISE, THV και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2022
οι βυζαρες της πως σου φανηκανε ρε μαγκα;
ο προηγουμενος που εγραψε κριτικη τις χαρακτηρισε πεσμενες κ αδειες,εσενα πως σου φανηκανε;
θελω να πω χαλιεσαι οταν της χουφτωνεις τις βυζαρες τηςΠλατύ χαμόγελο
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1