Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 21 10
Call-Girls 36250
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ο χρόνος είναι αμείλικτος με όλους. Το βλέπεις στα γόνατα σου και στην μέση σου κάθε μέρα μόλις περάσεις τα 30. Μην σου πω τα 28 για όσους κάνουν δουλειά γραφείου και δεν το είχαν με άθληση και πότε. Ακόμα και στους άλλους όπως εμείς, το γυμναστήριο πλέον είναι ανάγκη για να είμαστε λειτουργικοί.

Πόσο μάλλον στις πουτανες που το ψωμί τους το βγάζουν με το κορμί αποκλειστικά. Όταν αρχίζει η κατηφόρα δεν υπάρχει γυρισμός εύκολα. Την Νίνα την είχα πάρει το μακρινό 2017 αν θυμάμαι καλα. Τότε φοβερό ψηλο μιλφομουνο που τον έτρωγε με άνεση ,όρεξη και μπρίο στην κωλοτρυπιδα της. Με λίγο πονηρή συμπεριφορά, πχ να τα παίρνει στο στομα αντι για τα βυζια και να κανει οτι α δεν το κατάλαβα για να τσιμπήσει το εξτραδακι. Αλλά όπως και να χει μιλφαρα που ήθελες να της δώσεις το μουνι και τον κωλο στο χέρι.

Το συγκεκριμένο γραφείο το είχα τιμήσει αρκετές φορές με αυτήν και την άλλη την μιλφαρα την Ναντια. Είπα πριν λίγο καιρο(αρχές καλοκαιρου) να κάνω ένα πέρασμα για την τιμή των όπλων.

Ενταξει μιλάμε η γκόμενά δεν είναι για κανένα λόγο για τα φράγκα που ζητάει και οι φώτο που παίζουν είναι σκετη κοροϊδία. Όχι ότι δεν ήξερα ότι οι φώτο ήταν ήδη παλιές,όταν την είχα πάρει το 17 ήταν και τότε προφανές αλλά στο πρόσωπο κυρίως, μιλάμε πλέον είναι γελοίο να έχουν τις ίδιες.

Τότε ήταν φοβερό μιλφ με την σωστή την κωλαρά, την βυζαρα, όχι πατσες και καυλοπροσωπο αρα τα 5+ χρονια παραπανω δεν ενοχλούσαν καθόλου, μην σου πω σε καυλωναν κιόλας. Πλέον είναι τουλάχιστον 10 κιλα πάνω απ το ποσό που πρεπει να θεωρεί κάποιος ότι πληρωνει και γαμαει ένα ωραίο μουνι.

Άλλο να γαμας και τις απο τις 3 τρυπες όταν πηγαίνεις να πληρώσεις κοινόχρηστα την κυρ Νιτσα, που κρατιέται καλά και τα καταπίνει κιολας , κι άλλο να δίνεις κοντά στα 230 (140+30 καλός+30 χυσιμο στόμα +20-25 χοτελι). Κάπου να ξέρουμε τι λέμε έτσι, δεν είναι ότι γουστάρω να θάψω την κοπέλα αλλά όταν βλέπω κάτι 8-9 σε φετινες κριτικές για VFM και σώμα , επιβάλετε κάποιος να φέρει λίγο στα ίσα την κατάσταση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
5.067
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Alexander81, miraculous mandarin, kwstasxat και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού