Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 19326
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν παιδιά.Πρώτη φορά γράφω κριτική για κοπέλα εδώ διότι η συγκεκριμένη πραγματικά το αξίζει.
Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην Molly λόγο εμφάνισης πάνω από όλα είναι πολύ κοντά στο στιλ μου, και λόγο των κριτικών που διάβασα εδώ.
Μήνυμα λοιπόν στο πρακτορείο δύο μέρες πριν και άμεση απάντηση για συνάντηση στον χώρο τις κοπέλας για 1 ώρα.
Φτάνει λοιπόν η μέρα και ώρα καθυστερημενος εγώ 5 λεπτά λόγο κίνησης Κεφάλι σε τοίχο!
Φτάνω στην πόρτα χτυπάω ανοίγει μια πανέμορφη κοπέλα με ότι έχει πάνω της φυσικό γυμνασμένη ωραίο μακρι κάστανο μαλλί πράσινα μάτια ύψος γύρο στο 1,68-1,70 στήθος μικρό αλλά ρογα σούπερ, και κωλο φανταστικό. Με υποδέχτηκε με φιλί στο μάγουλο και αρκετό ενθουσιασμό. Μου δείχνει το ντους μπαίνω κάνω βγαίνω της δίνω εγώ τα λεφτά μόνο που δεν τα πέταξε και με βουτάει και με αρχίζει στα γλωσσοφιλα. Την κολλάω στον τοίχο και αρχίζουμε παθιασμένα γλωσσοφιλα χουφτοματα και πάθος μέσα στην καβλα. Μου θύμισε στιγμές με σχέσεις μου παλιές που είχαμε καιρό να βρεθούμε και γινότανε χαμός. Πεφτει6στα γόνατα και αρχίζει πιπα. Πολύ καλή με σάλιο και βαθιά, πολύ βαθιά. Σηκώνεται πάμε κρεβάτι έρχεται από πάνω βγάζει βιαστικά το μαύρο διχτυωτό κορμάκι που φορούσε με καβαλάει δαγκώνετε και άρχισε να τρίβετε δίνοντας παθιασμένα φιλιά. Η κοπέλα είχα αναψοκοκκινησει και εγώ να είμαι σε παρόμοια φάση. Πάει να αλλάξει τραγούδι και όπως είναι μπρούμυτα δίπλα μου αρχίζω να φιλάω κωλαράκι και εκεί τρελάθηκε βάζει καψουρικο ξένο τραγούδι την γυρνάω αρχίζω να την γλύφω τραβούσε μαλλί με τραβάει πάνω μου βάζει καποτα με το στόμα με γυρνάει και αρχίζει σιγά σιγά cowgirl. Να βάζει τα χέρια μου εκεί που ήθελε αυτή όταν το ήθελε αυτή στον κωλο στο στήθος στον λαιμό στα μαλλιά να βάζει τα δάχτυλα μου στο στόμα. Πραγματικά να το ζει κοιτάζοντας με αυτά τα πράσινα μάτια. Την γυρνάω την βάζω κάτω και αρχίζει δυνατό σπρώξιμο εκεί να βάζει τα δάχτυλα μου στο στόμα της πάλι να της τραβάω μαλλιά να βάζει τα χέρια της στον λαιμό και τρελά γλωσσοφιλα. Εκεί δε άντεξα και παρέδωσα μέσα της. Συνέχισε να μου δίνει γλωσσοφιλα.
Ξαπλώνουμε στο πλάι και εκεί λίγο Social με ρώτησε αν έχω κοπέλα όταν της είπα ναι με κοπανησε με λίγα νεύρα. Χαχαχα! Μου είπε ότι δεν ήθελε δουλειά σήμερα γιατί έχει μπάλα τελικό και φώναξε Argentina και μου ορμησε Χεχε! αρχίσαμε γλωσσοφιλα και πιπα για δεύτερο γύρο. Από πάνω αυτή με γρήγορο ρυθμό. Μετά μου ξαπλώνει μπρούμυτα και την αρχίζω από πίσω εκεί φώναζε κάτι στην γλώσσα της δεν καταλάβαινα. Αλλά μου έλεγε τι ήθελε. Δάχτυλα στο στόμα της κλασικά πάλι Χαμόγελο με γλώσσα τράβηγμα μαλλί και δυνατά (αυτό το καταλάβαινα) αναψοκοκκινησμα φουλ και οι δύο και εκεί εχυσε αυτή τρέμοντας δυνατά. Μετά από αρκετή ώρα σφυροκοπημα γυρνάει βγάζει καποτα και αρχίζει πιπα εγώ στα γόνατα και αυτή ξάπλα ανάποδα σχεδόν. ΤΡΕΛΆΘΗΚΑ. με ξαπλώνει πάλι πιπα βάζει άλλη καποτα ανοίγει παράθυρο γιατί σκάσαμε με καβαλάει και εκεί άρχισε γρήγορα και δυνατά. Άρχισε να τρέμει και εκεί τελείωσε δεύτερη φορά. Καυλωσα φουλ την γυρνάω στα 4 και εκεί χαμός πέρασε η μία ώρα και εκεί λέω πρέπει να της τα δώσω και μόλις το σκέφτομαι βγαίνει από μόνη της βγάζει καποτα γυρνάει ανάποδα στην άκρη του κρεβατιού και αρχίζει reverse bj ΤΡΕΛΆΘΗΚΑ για δεύτερη φορά και εκεί τα πήρε με ευχαρίστηση. Πετάει ένα crazy και με παίρνει από το χερι6για ντους. Γλωσοφιλα στο ντους και έτσι. Ανταλλάξαμε ινστα και χαιρετιθηκαμε.
Ήταν μια εμπειρία με συνδυασμό girlfriend, one-night stand Και φουλ γαμισι με ιδρώτα και πάθος. Δεν το περίμενα έτσι πραγματικά το καλύτερο εβερ.
Αυτά από εμένα. Θα την προτιμήσω σίγουρα αν ξαναέρθει γιατί φεύγει για Ισπανία σύντομα. Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή