Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 22 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 125881
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ας μιλήσουμε για τη Sasha, την μικρή καυλιάρα.

Για άλλη κοπέλα πήγαινα, όμως δεν ήταν διαθέσιμη, οπότε επέλεξα τη Sasha. Η συνάντηση κλείστηκε στο χώρο της, έπειτα από σύντομη επικοινωνία με το γραφείο. Είναι κρίμα πάντως να στέλνουν τα κορίτσια σε μια επικίνδυνη γειτονιά με μπουρδέλα δίπλα.

Ανεβαίνω και τοκ τοκ την πορτούλα. Μου ανοίγει μια μικροκαμωμένη μελαχρινή, ομορφούλα, αλλά με φουσκωμένα χείλη, που εμένα δεν μου αρέσουν. Δεν είναι όμως αντιαισθητικά. Ηλικιακά πρέπει να είναι όσο γράφει.

Με υποδέχτηκε με μαύρα εσώρουχα. Είναι κοντούλα, είναι το κορίτσι των φωτό, απλά προσθέστε λίγη κοιλίτσα, που όμως το νεαρό της ηλικίας τη σώνει και σε καμιά περίπτωση δεν ενοχλεί. Εκ πρώτης όψεως το σώμα φαίνεται τούμπανο, σε καμιά περίπτωση δεν είναι το αδύνατο κορίτσι που βλέπουμε στις φωτό. Όμως είναι γλυκούλα, έτοιμη για όλα, χαμογελαστή κι ευγενική όλη την ώρα.

Μπαίνω για ντουζ και την βρίσκω να με περιμένει γονατιστή στο κρεβάτι. Χαμογελαστή, με παιχνιδιάρικο και πονηρό βλέμμα όλο νάζι, με προκαλεί για φιλιά που αμέσως έγιναν γλωσσόφιλα. Η αίσθηση των χειλίών της με ξενέρωσε λίγο γιατί δε μου αρέσει να φιλάω τέτοια χείλη, όμως ξέρει να φιλάει. Οπότε παράπονο δεν είχα. Ταυτόχρονα άρχισε να μου τον παίζει πριν κατεβεί χαμηλά για μια πολύ καλή πίπα με λίγο deepthroat και αρχιδογλύψιμο. Δεν τα ρουφάει όμως. Μου τουρλώνει κωλαράκι κι έτσι όρθιος όπως ήμουν, είχα ωραία θέα με εκείνη να τον έχει μπουκωμένο.

Την σταματάω, τη γδύνω, κι αποκαλύπτεται ένα έκφυλο βυζί σιλικόνης, πολύ καλό σαν δουλειά, μαλακό στην αφή, με μικρές ρώγες που έγιναν καυλωμένες σιγά σιγά μετά από γλύψιμο. Κωλαράκι κανονικό ωραίο στητό, για πολύ ζούληγμα.

Ξαπλώνω για να συνεχίσει πιο άνετα την πίπα, συνέχισε την ωραία δουλειά που κάνει, που και που με κοιτούσε κατάματα και της έτρεχαν σαλάκια. Ξεροκατάπινε και ξανά μπουκωμένο. Έκανε και λίγο ισπανικό και ενθουσιάστηκα.

Κάπου εδώ, ενώ είναι στα τέσσερα, πάω από πίσω να τη γλύψω. Φάνηκε να γουστάρει, το μουνί καλοσχηματισμένο χωρίς περίεργες μυρωδιές ή γεύση. Παρομοίως και η κωλοτρυπίδα. Την έγλυψα αρκετά κι έριχνε κλεφτές ματιές, πριν ξαπλώσω ξανά να συνεχίσει τη δουλειά της.

Την άφησα αρκετή ώρα έτσι, πριν μου φορέσει καπότα και με καβάλησε για ένα αισθησιακό σεξ. Έδωσε τον ρυθμό, τα βυζιά της χόρευαν μπροστά μου, οι ρώγες της έτοιμες σερβιρισμένες να τις γλύφω. Την αγκαλιάζω κι έδωσα τον ρυθμό, γράπωσε τα χέρια της γύρω απο το λαιμό μου κι αποζητούσε τα γλωσσόφιλα. Έβγαζε γκριμάτσες ικανοποίησης, φάνηκε να το απολαμβάνει, αναστέναζε δυνατά.

Συνεχίσαμε με ιεραποστολικό και στα τέσσερα, όπου πήρε πολύ καλό στήσιμο, ξέρει να στήνεται ωραία το κορίτσι. Το κωλαράκι της θεσπέσιο, είχε μια πολλά υποσχόμενη κωλοτρυπίδα, αρκετά ελαστική, αφού σε κάθε ζούληγμα, εμφανιζόταν πηγάδι. Τέτοιο κωλαράκι είναι κρίμα να μην το δίνει. Οπότε ακουμπάω διστακτικά δαχτυλάκι, δεν έφερε αντίσταση. Το βάζω και λιγάκι μέσα, πραγματικά θα έπρεπε να το δίνει. Όμως εικάζω ότι λόγω ηλικίας, να μη θέλει ακόμα να το δώσει ή και να το δουλέψει περισσότερο.

Η κατάθεση έγινε όσο πιο βαθιά μπορούσα, με δυνατό χύσιμο, με το κορίτσι να με κοιτά με λάγνο βλέμμα ικανοποίησης.

Λίγο σόσιαλ να περάσει η ώρα, είναι ευχάριστος άνθρωπος. Με το χαμόγελο, συμπεριφερόταν σα να είναι η φιλενάδα σου, σε χάιδευε παντού. Ήρθαν πάλι τα γλωσσόφιλα κι άρχισε να μου τον παίζει πριν μου τον γλύψει πάλι.

Παίχτηκε και δεύτερος γύρος, με reserve cow, όπου θαύμαζα το κωλαράκι της κι εκείνη την κωλοτρυπίδα που θα τη θυμάμαι καιρό. Μείναμε αρκετή ώρα έτσι, πριν τη γυρίσω ιεραποστολικά με τα πόδια της στους ώμους για μια δυνατή κατάθεση όσο πιο βαθιά μπορούσα κι εδώ το κορίτσι φάνηκε εκστασιασμένο.

Πριν βάλω τα πόδια της στους ώμους, μου έκανε ένα φοβερό σπαγγάτο που με ενθουσίασε.

Μπανάκι, ντύθηκα, την ευχαρίστησα και την έκανα.

Το κορίτσι είναι πολύ ευγενικό και πρόσχαρο, με διάθεση να σε ικανοποιήσει μέχρι τέλους. Έχει όμορφο παρουσιαστικό και όμορφο σώμα, το μεγάλο της προσόν είναι ο κώλος. Πολύ ευλίγιστη, σε αφήνει να την χειριστείς όπως θέλεις, πολύ δοτική. Κατά τη γνώμη μου, έαν είχε πιο φυσικά χείλη ή πιο ζεστά μάτια χωρίς πολύ μακιγιαζ, θα ήταν πολύ πιο όμορφη. Σε κάποιους αρέσει, σε μένα όμως όχι. Οπότε δυστυχώς της κόβω πόντους. Αλλά  από διάθεση και συμμετοχή, είναι ένα πολύ τίμιο ακούραστο κορίτσι με όρεξη που την βλέπω να γίνεται από της τοπ του είδους της. Για την ώρα όμως νομίζω έαν ήταν σε λίγο χαμηλότερη τιμή, θα ήταν καλύτερα.

Εγώ όμως δε θα την ξαναέβλεπα.

Αυτά από μένα, πάμε να πάρουμε τα βουνά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 18, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.806
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, Γιώργος Παπ., THV και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Δεκεμβρίου, 2022
Μουνι ροφός για φάγωμα!
review reaction 1 hornyasfuck
19 Δεκεμβρίου, 2022
Συναγωνιστες παρακαλω να βγει το πορισμα για τα βυζια γιατι υπαρχουν διαφωνιες.Σιλικονι ή φυσικά. Πολλα like για το ακυρο ξενοδοχειο που επιλεγουν....
review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
20 Δεκεμβρίου, 2022
@andronikos3 εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ καλής ποιότητας σιλικονάτα. Δε νομίζω τέτοιο μεγάλο καλοσχηματισμένο σε τέλεια αρμονία βυζί να είναι φυσικο. Εξάλλου τα καλής ποιότητας σιλικονάτα δε γίνονται με τομές κάτω αλλά με μικρές ουλές στη μασχάλη. Νομίζω δηλαδή.
review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3