Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 40 10
Call-Girls 103490
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ας μιλήσουμε για τη Μισέλ. Με παρότρυναν να την προτιμήσω και έπαιξα ρώσικη ρουλέτα. Αλλά μου βγήκε σε καλό, ασχέτως μιας μεγάλης παρεξήγησης στο τέλος που όμως δεν έχει καμιά σημασία.

Αυτό που έχει σημασία είναι το κορίτσι και η εικόνα που σου βγάζει στη συνάντηση.

Πολύ καλή συννενόηση με το γραφείο, συναντήθηκα στο χώρο της, κάτι που συνηθίζω πλέον για διάφορους λόγους που έχουν να κάνουν με μένα, αλλά και με την άνεση που έχουν οι κοπέλες με τον χώρο τους.

Τοκ τοκ την πορτούλα και μου ανοίγει ένα κορίτσι μικροκαμωμένο, με πολύ ωραίο σώμα. Με μαύρα δαντελωτά εσώρουχα και τακούνια. Φορούσε αρκετό μακιγιάζ, διακριτικό όμως κι όχι υπερβολικό, και εκ πρώτης όψεως έμοιαζε αρκετά διαφορετική από ότι στις φωτογραφίες, όμως, για κάποιον περίεργο λόγο, προς το καλύτερο. Μάτια μεγάλα, προκλητικά και ταυτόχρονα ευγενικά, πρόσωπο λαμπερό, με ένα αμήχανο, αλλά λαμπερό χαμόγελο. Θα φταίει μάλλον το μακιγιάζ, άλλες τις ομορφαίνει, άλλες τις ασχημαίνει. Όμως η πρώτη εντύπωση είναι θετική.

Μπαίνω για ντουζ, βγαίνοντας την βρίσκω γονατιστή πάνω στο κρεβάτι, να μου σκάει το πιο λαμπερό χαμόγελο, τα μάτια της με ζάλιζαν. Την πλησιάζω και έτσι όρθιος που ήμουν, σκάνε τα γλωσσόφιλα, απαλά στην αρχή που έγιναν πιο βαθιά στη συνέχεια. Τα χείλη της είναι σαρκώδη, που έκαναν τα γλωσσόφιλα αρκετά ζουμερά. Δεκτική στα φιλιά στο λαιμό και τα αυτιά. Το δέρμα της μαλακό και σφιχτό, τα χέρια της τυλίχθηκαν γύρω από το λαιμό μου.

Με ξαπλώνει, τα γλωσσόφιλα συνεχίστηκαν ενώ ταυτόχρονα μου τον παίζει. Για κάποιον λόγο είχε αφεθεί και ξεχαστεί, δεν παραπονέθηκα καθόλου όμως. Μέχρι που ξαφνικά θυμήθηκε ότι έχει κι άλλη δουλειά, οπότε μου τον γλύφει έτσι ξαφνικά. Πάρα πολύ καλή, με ωραίο ρούφηγμα, αισθησιακό. Και από τα αρχίδια πέρασε μια βόλτα, κι εκεί πάρα πολύ καλή. Το κορίτσι ήταν εμφανώς μαγκωμένο, αλλά ταυτόχρονα έκανε πολύ καλή δουλειά.

Στο ενδιάμεσο τη γδύνω και αποκαλύπτεται ένα έκφυλο βυζί σιλικόνης, δε μου φάνηκε τόσο σκληρό. Καλοσχηματισμένο, με καυλωμένες ρώγες. Κωλαράκι καλοσχηματισμένο σφιχτό.

Ένιωσα έτοιμος και με ασταπιαίες κινήσεις, μου φοράει προφυλακτικό και με καβαλάει για ένα δυνατό σεξ με έντονο eye contact και βαριές συγχρονισμένες αναπνοές. Έβαλε ελάχιστο τζελ, ίσα ίσα να γλυστράει, το μουνί της πολύ στενό, όμως πολύ ωραίο σαν αίσθηση, φάνηκε να της αρέσει. Η διείσδυση πλήρης, τα βυζιά της μπροστά μου με ζάλιζαν, ενώ αποζητούσε τα γλωσσόφιλα. Την αγκαλιάζω και έδωσα εγώ το ρυθμό. Μείναμε έτσι αρκετά πριν την ξαπλώσω χωρίς να είμαι από πάνω της, όπου είχε πολύ καλή συμμετοχή. Πάρα πολύ ευλίγιστη, έσπαγε τη μέση της και κουνιόταν έντονα, μπορούσα να την πιάνω από τον κώλο, δείγμα ότι ήθελε να συνεχίσω πιο δυνατά και πιο βαθιά. Με τρέλανε πολύ.

Συνεχίσαμε με το κλασικό ιεραποστολικό με παραλλαγές, την έβρισκε με το τρίψιμο κλειτορίδας, το δε μουνί της από τα πιο καλοσχηματισμένα που έχω δει, τα μάτια της συνεχώς καρφωμένα πάνω μου, έπαιρνε πραγματικές εκφράσεις ικανοποίησης. Εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ με την ευλυγισία της, μπορούσε να πάρει τέρμα πίσω τα πόδια της. Της τεντώνω τα χέρια να της τα κρατάω και σχεδόν μου τα έσπασε. Μου τα έσφιγγε πάρα πολύ, ένιωθα την ανάσα της πολύ έντονα, έσταζε καύλα.

Στα 4 είχε καλό σπάσιμο, έδωσε αρχικά το ρυθμό πριν συνεχίσω και συγχρονιστούμε εν τελεί για ένα δυνατό τελείωμα με τα σώματα μας να είναι ένα και τα χέρια της πίεζαν τους καρπούς μου. Έμεινα αρκετά μέσα της ενώ μου γύρναγε κεφάλι χαμογελώντας, με λάγνο βλέμμα.

Στη συνέχεια το κλασικό πια καθάρισμα με μωρομάντιλα, έχει καταντήσει ανέκδοτο πλέον, το παίρνω στη πλάκα πια. Αλλά το βλέμμα της παιχνιδιάρικο, μου χαμογελούσε και δεν μπορούσα να μην της το ανταποδώσω.

Λίγη κουβεντούλα, ευχάριστη μεν, αλλά το κορίτσι πήρε ψυχρή στάση. Απόρησα. Ίσως να μην είχαμε χημεία στο τομέα του σοσιαλ. Κανένα πρόβλημα. Αγκαλιές και ευχές για καλή συνέχεια και καληνύχτα σας.

Τι κρατάω; Μια συνάντηση με μια όμορφη μικροκαμωμένη κοπέλα με ωραίο σώμα, που ζει για το σεξ. Μια πάρα πολύ τίμια επαγγελματίας που μου το χάλασε κάπως στο τέλος. Όμως η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία. Μια αποστολή με ένα ακούραστο κορίτσι που δε θα σου πει πουθενά όχι, θα ανταποκριθεί στις επιθυμίες σου, πολύ δοτική στο ρυθμό που θα επιβάλλεις. Τόσο δοτική, που θα μπορούσα να πειραματιστώ κι άλλο πάνω της αλλά πάνω στη πράξη δε σκεφτόμαστε και πολύ.

Αυτά από μένα, πάμε σε άλλα βουνά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 14, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
bigmountain
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
22 Οκτ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
31.806
Πόντοι:
27.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 slaviani, Γιώργος Παπ., OUROBOROS και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2022
To Mishelaki ... μεγάλο βουνό εεε ... Χεχε!
Από τις καλύτερες περιπτώσεις του Glamour ειδικά αυτή τη περίοδο που τα καλά κομμάτια σπανίζουν Έτσι!
review reaction 3 hornyasfuck, bigmountain89
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1