Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 26 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Απο τις σελφι μου αρεσε, δεν ηθελα κατι το μοντελε, μια καθημερινη κοπελα που να ειναι και καλη παρεα ηταν το ζητουμενο μου. Αποφασισα να γινει η γνωριμια και τηλεφωνησα στο γραφειο που με ευκολη συνεννοηση μου εκλεισε το ραντεβου σε ενα ξενοδοχειο κοντα στην γειτονια μου.
Εφτασε ακριβως στην ωρα που ειχαμε συμφωνησει και με το που ανοιξα τη πορτα ηταν χαμογελαστη και με γλυκο υφος κοπελας που θελει χαδακια. Με το που μπηκε μεσα εβγαλε το μπουφαν και τα ρουχα και απο κατω ηταν ντυμενη απλα λες και θα πηγαινε για καφε με φιλους. Το σωμα της εχει τις καμπυλες του, νορμαλ, εχεις τι να πιασες αλλα οχι να χανεις τα λογια σου.
Το αναστημα της μετριο και τα βυζια της καλα σε μεγεθος. Επεστρεψε με τα εσωρουχα απο το μπανιο αλλα δεν τα κρατησε πολυ πανω της. Πανω που αρχισαμε το σοσιαλ τα εβγαλε και χαιδευα με την ησυχια μου τις ρωγες της.
Στο κομματι της παρεας ειναι ενα κοριτσι που οντως θα ηθελα να παρω για καφε, σε ακουει και εχει τι να σου πει, βαζει το μυαλο της να δουλεψει. Ξοδεψαμε λοιπον αρκετο χρονο σε αυτο το κομματι και για το σεξ εμεινε περιπου το δευτερο μισαωρο. Οι ρωγες της ειχαν ερθει στα κεφια τους και ενα αισθησιακο φιλι ηταν αφορμη για την εναρξη των υπολοιπων.
Η επιδερμιδα της ηταν καθαρη και απαλη σε ολο της το σωμα οποτε εγλειψα με την ησυχια μου οπου μου γουσταρε απο πανω μεχρι και κατω στο μουνι. Εκει αναζητησα την κλειτοριδα της και δεν σταματησα να την γλειφω μεχρι που δεν αντεχε αλλο. Μου εκανε μια ωραια πιπα και μετα αμεσως ηρθε απο πανω μου, εβαλε μια καποτα και τον εχωσε μεσα της με ορεξη.
Μου αρεσε που στο προσωπο της εβλεπα την μεταμορφωση της καυλας και το πονηρο της χαμογελο εδειχνε οτι παραδοθηκε πλεον στο γαμησι. Αρχισε να το δουλευει πραγματικα και παρολο που την δυσκολευα με την σταση επεμενε να κινειται και να προσαρμοζεται. Ξεκινησε τους αναστεναγμους και τελικα την ηθελα απο κατω οποτε την διεκοψα και ξεκινησαμε ενα ιεραποστολικο για λιγο με πιο παθιαρικα φιλια αυτη την φορα. Της ανεβασα το ποδια ψηλα και αρχισα το βαθυ γαμησι που το απολαμβανε οσο και εγω ενω ταυτοχρονα της εγλειφα και τα ποδια που τα ειχε περιποιημενα. Ολο αυτο ειχε διαρκεια και αισθανθηκα αρκετες φορες σπασμους οι οποιοι εγκεφαλικα με φτιαξανε παρα πολυ. Τελευταια λεπτα την πηρα πισωκολλητο, επιασα δυνατα την κωλαρα της και την γαμουσα με δυναμη και δεν δυσανασχετησε. Τουρλωσε ωραια το κωλομερι της, σχηματησε ενα ωραιο τοξο με την πλατη της και συνεχισε τα βογγητα μεχρι που εχυσα. Μαλλον ουτε και η ιδια δεν περιμενε να ειναι τοσο καλο το γαμησι αλλα ειχα πει στον εαυτο μου οτι αν ηταν πραγματικα καλη στο σοσιαλ θα της το εκανα ενα αξεχαστο γαμησι και το καταφερα.
Ολα ληξανε ακριβως μια ωρα με τα την εισοδο της στο δωματιο
Και εγω και εκεινη πολυ ευχαριστημενοι με το ραντεβου, πληρωθηκε στο τελος και τα δεχτηκε με χαμογελο και σεβασμο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 10, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή