Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 246 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την Άννα με εύκολη συννενόηση μέσω βαιμπερ.το ραντεβού κλείστηκε για βραδάκι στις εννιά στο Πρίαμο Ηλιούπολη.η κοπέλα ήρθε στην ώρα της χτύπησε τη πόρτα και αντίκρισα ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας καθημερινο.αρκετα ψηλή με βυζάρες και φλατ κωλο.προσωπο για να είμαι ειλικρινής δε μου άρεσε
καθόλου εκτός τα μάτια όπως και η οδοντοστοιχία της δε Μ αρέσε.στο ντύσιμο πολλυ απλά ντυμένη με ένα παντελονάκι τζιν και μια άσπρη πουκαμισα λες και πάει για καφέ.δεν έχει τον αέρα και το ντύσιμο μιας εσκορτ πχ που περνεις με παραπάνω λεφτά που θα σου έρθει μακιγιαρισμενη με κάποιο ωραίο φορεμα και γενικά μια σέξι εμφάνιση.νυχια απεριποιητα και γενικά δε φόραγε κάποιο άρωμα να σε καυλώσει.μπηκε για φρεσκαρισμα όπου είναι πολλυ καθαρή χρησιμοποιεί στοματικό διάλυμα κτλ.στον αγώνα παίχτηκαν 2 γύροι με πάρα πολλυ καλή δική της συμμετοχή ακούραστη πίπα από μεριάς της με περιποίηση όρχεων και γύρω περιοχής.γενικα πολλυ δοτική σαν άτομο και πολλυ καλό σοσιαλ όπου μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων.στο πρώτο γύρω παίχτηκαν δυο στάσεις φουλ γλωσσοφυλα με δυνατό τσιμπούκι ντιπθροατ από μεριάς της.ανεβηκε από πάνω μετά ιεραποστολικά όπου έβγαλα Καποτά και της τα έδωσα στόμα όπου τα πήρε με προθημεια.στο δεύτερο γύρο ακούραστη πίπα να τον σηκώσει και μετά πλαγιαστο στα τέσσερα όπου έδωσα πόνο ότι είχα και τέλος ιεραποστολικό όπου έχυσα βαθιά μέσα της με αγκαλιές κτλ.φρεσκαριστηκε έβαλε ρούχα τη πληρωσα και πήγε στο επόμενο της ραντεβού που ήταν στο ίδιο χοτελ για να μη τρέχει κτλ.συνοψιζοντας είναι καλή σαν άτομο καλό τυπακι και κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει.στα αρνητικά τα παραπάνω που περιέγραψα στην αρχή.για τα λεφτά της είναι οκ πιστεύω για κάποιον που δεν έχει πολλές απαιτήσεις και θέλει να ρίξει ένα καλό γαμησι αλλιώς καλύτερα να πάρει κάποιος μια εσκορτ των εκατό και βάλε για μια ποιο ολοκληρωμένη εμπειρία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
panagos7
Πορνοστάρ
52
Πόντοι:
8.816
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gasper, amjik, theodoros1977 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2022
Ωραία κριτική τυπε. Αν είχε και καμία ουλή στο πρόσωπο ή καμία χαρακιά ακόμα καλύτερα για εμάς τους καλτ μύστες.
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, panagos7
12 Δεκεμβρίου, 2022
Φιλτατε Πανάγο, συνάντησή με την Αννούλα σε μεταγενέστερη ώρα από εσένα.Συγνωμη φίλε μου αλλά τα άκρα της κορασιδας είναι περιποιημένα, θα παραθέσω και φωτό στο νήμα της(γιατί εδώ δεν γίνεται)που της ζήτησα να βγάλω για του λόγου το αληθές.Οσο για το άρωμα επειδή το έχω συζητήσει παλιότερα μαζί της,γιατί και εμένα μου αρέσει να μυρίζει ωραία η παρτενέρ,δεν βάζει γιατί μετά οι παντρεμένοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα.Στα 80 όπως είπες δεν περιμένεις και τοπ μοντελ αλλά σίγουρα τιμάει μέχρι και το τελευταίο ευρώ που παίρνει.Καλα να περνάς και καλές γιορτές.
review reaction 1 Assfaker, Stasino, panagos7
12 Δεκεμβρίου, 2022
Επίσης καλές γιορτές με υγεία.
review reaction 1 leo1908
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3