Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 6 10
Call-Girls 15622
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Δίνοντας βάση στις κριτικές και τις φωτογραφίες η Ελλα ήταν μέσα στις 2 κοπέλες που είχα βάλει στο μάτι. Καπάκια λοιπόν μετά τη δουλειά κλείνω το ραντεβού κ πάω προς το ξενοδοχείο. Το γραφείο μπορώ να πω άμεσο, διάθεση να με εξυπηρετήσει, όλα κομπλέ.
Πάω στο ξενοδοχείο λοιπόν, αν και παλιό ήταν ευρύχωρο και καθαρό το δωμάτιο.
Η κοπέλα τώρα, ήταν ένα απλό , αδύνατο, με όμορφο δέρμα κοριτσάκι. Πρόσωπο μετριο για τα γούστα μου. Τίποτα ιδιαίτερο γενικά.

Συνοπτικά να μην πλατιασω, ήταν μια αγγαρεία μιας και οπότε μπορούσε έπαιζε με το κινητό...

Στο 1ο γύρο είχα αρκετή όρεξη και δυστυχώς τελείωσα μπαμ μπαμ. Παρότι είχα πει 30λεπτα.. δε το ευχαριστήθηκα κ πήρα (δυστυχώς) αλλά 30 λεπτα.
Τι το ήθελα, δε τα έκαιγα τα άλλα 50 ευρώ?
Αν εξαιρέσουμε ότι της άρεσε το στοματικό που της εκανα, είχα ξενερώσει τόσο που δεν έκανε κούκου. Η συμπεριφορά της ήταν άντε να τελειώνουμε να φύγεις να παίξω με το κινητό μου.
Κάπως με μια οκ πίπα αγγαρεία.. που εκανε μου σηκώθηκε. Την έβαλα στα 4 και έκανα ότι μπορούσα να μη πάνε χαμένα τα λεφτά... Κυριολεκτικά από εγωισμό. Είχα ξενερώσει εντελώς. Ε δε τράβαγε η φάση κ σταμάτησα.
Της είπα μιας κ είχε μείνει ένα 15λεπτο στο νερό, να μου κάνει στοματικό. Έκανε ότι δεν κατάλαβε, λέω γάμησε το πάω να κάνω ντους κ φιλάκια.
Δεν είχαμε χημεία ξεκάθαρα, αλλά ειλικρινά δεν έκανε τίποτα να με φτιάξει.
Δύο κακά ραντεβού στη σειρά.. αν δε ρεφαρω στο επόμενο δε με βλέπω να παίρνω εσκορτ σύντομα.
Απ' τα 6 ραντεβού,τα 2 ήταν καλά... ?

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 09, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου