Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 5 10
Call-Girls
11395
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επιβεβαιώνω τους προηγούμενους.
Πανέμορφο κορίτσι. Όπως ακριβώς στις φωτογραφίες το σώμα και το πρόσωπο.
Έσκασα μύτη στο ξενοδοχείο για incall, πέρασα τα γνωστά από reception και χτυπάω την πόρτα. Συνήθως όλες στα incall είναι με τα εσώρουχα.
Η Έμιλι ήταν με ένα μαύρο φόρεμα κολλητό με τις βυζάρες της να φαίνονται , βαμμένη, περιποιημένη με τα τακούνια της.
Πολύ καλή πρώτη εντύπωση.
Μπαίνω για μπάνιο και τις λέω μείνε όπως είσαι.
Γυρίζω και ξεκινάμε βαθιά γλωσσόφιλα στα όρθια . Φιλάει υπέροχα!
Πάω να βάλω χέρι και διαπιστώνω ότι δεν φοράει εσώρουχα. Μου έγινε πέτρα αμέσως. Την γδύνω σιγά σιγά και αρχίζω να γλύφω το υπέροχο μουνάκι της.
Στη συνέχεια συνεχίσαμε πίπα με την Έμιλι να είναι στα γόνατα και εγώ όρθιος να απολαμβάνω το υπέροχο θέαμα. Χειλάρες και προσπαθεί στην πίπα είναι καλή. Ασχολήθηκε και με την γύρω περιοχή.
Σκούφος και στα τέσσερα ορθιοι πάνω στην πόρτα , μετά την έβαλα στο κρεβάτι και τέλος ιεραποστολικό όπου τελείωσε ο πρώτος γύρος.
Επικοινωνία είναι λίγο δύσκολη γιατί δεν μιλάει αγγλικά, εκτός από λίγες λέξεις.
Στο δεύτερο γύρο και από τα ίδια με περισσότερη πίπα όμως. Τελείωσα στο πρόσωπο της.
Στις υπηρεσίες δεν το γράφει. Δεν ξέρω αν το έκανε για εμένα, πάντως της έδωσα +20€ μην υπάρξει παρεξήγηση.
Bomba το κορίτσι και το ίδιο φαίνονται και οι δύο καινούργιες που ήρθαν !
Πανέμορφο κορίτσι. Όπως ακριβώς στις φωτογραφίες το σώμα και το πρόσωπο.
Έσκασα μύτη στο ξενοδοχείο για incall, πέρασα τα γνωστά από reception και χτυπάω την πόρτα. Συνήθως όλες στα incall είναι με τα εσώρουχα.
Η Έμιλι ήταν με ένα μαύρο φόρεμα κολλητό με τις βυζάρες της να φαίνονται , βαμμένη, περιποιημένη με τα τακούνια της.
Πολύ καλή πρώτη εντύπωση.
Μπαίνω για μπάνιο και τις λέω μείνε όπως είσαι.
Γυρίζω και ξεκινάμε βαθιά γλωσσόφιλα στα όρθια . Φιλάει υπέροχα!
Πάω να βάλω χέρι και διαπιστώνω ότι δεν φοράει εσώρουχα. Μου έγινε πέτρα αμέσως. Την γδύνω σιγά σιγά και αρχίζω να γλύφω το υπέροχο μουνάκι της.
Στη συνέχεια συνεχίσαμε πίπα με την Έμιλι να είναι στα γόνατα και εγώ όρθιος να απολαμβάνω το υπέροχο θέαμα. Χειλάρες και προσπαθεί στην πίπα είναι καλή. Ασχολήθηκε και με την γύρω περιοχή.
Σκούφος και στα τέσσερα ορθιοι πάνω στην πόρτα , μετά την έβαλα στο κρεβάτι και τέλος ιεραποστολικό όπου τελείωσε ο πρώτος γύρος.
Επικοινωνία είναι λίγο δύσκολη γιατί δεν μιλάει αγγλικά, εκτός από λίγες λέξεις.
Στο δεύτερο γύρο και από τα ίδια με περισσότερη πίπα όμως. Τελείωσα στο πρόσωπο της.
Στις υπηρεσίες δεν το γράφει. Δεν ξέρω αν το έκανε για εμένα, πάντως της έδωσα +20€ μην υπάρξει παρεξήγηση.
Bomba το κορίτσι και το ίδιο φαίνονται και οι δύο καινούργιες που ήρθαν !
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν