Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 92 10
Call-Girls 216269
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αφού επέστρεψα από ένα εύκολο βουνό, είπα να επισκεφτώ ένα μεγαλύτερο βουνό με αυξημένη δυσκολία.

Στέλνω μήνυμα στο γραφείο, ρωτάω για τη Λόρενα που είδα ότι επέστρεψε, λέω ας δοκιμάσω την τύχη μου. Με βοήθησαν οι κριτικές από κάτω, λέω δεν μπορεί να πάει χάλια, θα δυσκολευτώ αλλά θα τα καταφέρω. Τυπικοί αλλά ευγενικοί, η συνάντηση κλείστηκε στο χώρο της.

Τοκ τοκ την πόρτα και μου ανοίγει ένα θηλυκό έτοιμο για όλα. Άνοιξε την πόρτα και στάθηκε μπροστά μου χωρίς ντροπές. Πολύ όμορφη, με διακριτικά χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζει. Αδύνατη αλλά με καμπύλες, το βλέμμα μου καρφώθηκε κατευθείαν στα βυζιά της που ήταν φυσικά, κανονικά προς μεγάλα. Με υποδέχτηκε με δαντελωτά μαύρα εσώρουχα, ρόμπα και τακούνια. Χαμόγελα, το μάτι της γυάλιζε, πονηρά βλέμματα, χωρίς να χάσει χρόνο μου κάνει νόημα να την ακολουθήσω. Καθώς περπάταγε, με χάρη, δεν μπορούσα να μην προσέξω τον βηματισμό της που ήταν σαν μοντέλου. Βέβαια επιφυλάσσομαι για την ομορφιά γιατί ήταν μακιγιαρισμένη και προτιμώ χωρίς.

Περίμενα να είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με τις φωτό, διαψεύτηκα όμως, Αυτό που θα δεις, αυτό θα συναντήσεις, απλά βάλε λίγα χρονάκια επιπλέον και λίγο μακιγιάζ.

Βγάζοντας τα παπούτσια, της κάνω νόημα όλο υπονοούμενα για αυτό που θα ακολουθήσει, έβγαλε ένα γέλιο πολλά υποσχόμενο, με στέλνει για γρήγορο ντουζ. Βγαίνοντας, κάθομαι δίπλα της και χωρίς να χάσει χρόνο, χαμογελάει όλο νόημα, με σπρώχνει, γδύνεται, περάσαμε και σε λίγα γλωσσόφιλα. Με μέτρο, φάνηκε ότι ήθελε να ασχοληθώ πιο πολύ με τις ρώγες και το λαιμό. Μοσχομυριστή, με μαλακό δέρμα, βυζί υπέροχο με όμορφες καυλωμένες ρώγες. Σώμα υπέροχο αδύνατο με θηλυκές καμπύλες, σφιχτό και ταυτόχρονα μαλακό. Κωλαράκι όσο πρέπει, καλοσχηματισμένο, στέκεται επάξια στο ύψος του.

Μου τον πιάνει, με ρωτάει αν θέλω στοματικό με ή χωρίς καπότα. Δεν είμαστε σοβαροί, αλλά οκ μπορεί η κοπέλα να ήθελε να είναι άριστη επαγγελματίας, μπορεί να της έτυχαν συναγωνιστές που ήθελαν με καπότα και να ήθελε να είναι τυπική. Οπότε συνέχισε χωρίς, πάρα πολύ καλή με σάλιο. Δεν ρούφαγε όσο θα ήθελα, αλλά μπορούσε να τον βάλει όλο μέσα και να τον κρατήσει λίγο, και αρχίδια έγλυψε, και τα ρούφηξε. Ήταν τόσο καλή που την άφησα να με γλύφει για ώρες.

Αφού το απόλαυσα αρκετά, ξαπλώνω και με καβαλάει με μανία. Ρυθμός γρήγορος, σταμάταγε που και που να πάει γύρω γύρω. Ο κώλος της χτύπαγε βίαια τα αρχίδια μου, είχα καυλώσει αρκετά. Τα βυζιά της χόρευαν μπροστά μου, οι ανάσες μας βαριές και γρήγορες, το eye contact καλό.

Την ξαπλώνω, μπαίνω ιεραποστολικά, προσπαθούσα να αυξήσω κι άλλο το ρυθμό, ζούλαγε τα βυζιά της. Πιάνω τα χέρια της να τα κρατήσω ψηλά, έπαιρνε αναστεναγμούς καύλας, το κεφάλι μου κολλημένο στο δικό της. Αποζητούσε λυσσασμένο ρυθμό, δεν μπορούσα, οπότε την γυρνάω στα τέσσερα και πίεζε τη λεκάνη της με τέτοιο ρυθμό που την κόβω γιατί πόνεσαν τα αρχίδια μου. Οπότε συνέχισα με το δικό μου ρυθμό, η δε στάση που πήρε εξαιρετική με πλήρη διείσδυση, είχε γραπώσει τα χέρια μου. Κατάλαβα όμως ότι ήθελε πιο δυνατό σφυροκόπημα κι έτσι την ξαναγυρνάω ιεραποστολικά με τα πόδια της μαζεμένα στους ώμους μου, ο ρυθμός έγινε πολύ γρήγορος, η λεκάνη μου χτύπαγε σχεδόν βίαια τη δική της, το θηλυκό είχε λυσσάξει. Αποζητούσε το ξέσκισμα, το πρόσωπο της πήρε έκφραση ύαινας έτοιμη να κατασπαράξει το θήραμα της.

Το τέλος δεν άργησε, το χύσιμο παρατεταμένο, το θηλυκό μου χαμογελάει, χάρηκε που με ικανοποίησε. Είχα ιδρώσει αρκετά, το ίδιο κι εκείνη, δε σταμάταγε να αποζητά αέρα με τα χέρια. Το ευχαριστηθήκαμε και οι δυο.

Βγάζει μωρομάντιλα και μου τον καθαρίζει ευλαβικά, όπως η καθηγήτρια με μπούστο και ανοιχτό πουκάμισο δίνει στον καθιστό μαθητή το γραπτό του και ο μαθητής την κοιτά αποχαυνωμένος.

Την ρωτάω ηλικία, μου λέει 29, ε της λέω εγώ θα έπρεπε να είμαι ο καθηγητής σου, μιας και είμαι λίγο μεγαλύτερος, γελάσαμε αρκετά.

Είναι από Ρουμανία. Το σημειώνω γιατί όσες, ελάχιστες, Ρουμάνες έχω πάρει ήταν παραπάνω από καταπληκτικές.

Μπανάκι από μεριάς μου, αγκαλίτσες, ευχαριστίες και καληνύχτα.

Η Λόρενα είναι το θηλυκό το σωστό που τυγχάνει να έχει μια φυσική ομορφιά χωρίς πλαστικές. Αν είναι το ίδιο όμορφη και χωρίς μακιγιάζ, τότε θα μιλάμε για το απόλυτο θηλυκό κατά τη γνώμη μου. Μου συμπεριφέρθηκε σαν σωστή επαγγελματίας, χωρίς πολλά μέλια, με μοναδικό σκοπό το άγριο σεξ. Χωρίς τουπέ, με μια ζεστασιά, με άφησε να δημιουργήσω ατμόσφαιρα πριν παραδοθώ στις ορέξεις της. Της έδειξα σεβασμό και μου τον ανταπέδωσε στο μέγιστο. Η φάση ήταν λίγο περάστε, ψεκάστε, σκουπίστε, ήταν ένα δυνατό άδειασμα όμως που συνοδεύτηκε με λίγη αλλά ευχάριστη κουβέντα. Τι έχανα τόσο καιρό...

Ήταν ένα δύσκολο βουνό αλλά το κατέκτησα κι αυτό!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 08, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν