Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 47 10
Call-Girls 111622
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ημερομηνία ενδεικτική. Η συνάντηση έγινε στο χώρο μου.

Μόλις ανοίγω την πόρτα βλέπω μια ξανθιά κοπέλα γύρω στο 1.65, όμορφα ντυμένη με δερμάτινο παντελόνι, πουλόβερ, μπότες και μπουφάν. Μουτράκι πονηρό, μανικιούρ-πεντικιούρ κόκκινα, όλα στην πένα. Τατουάζ δεν πρόσεξα να έχει ιδιαίτερα εκτός από ένα στο αριστερό χέρι (νομίζω) στο ύψος του καρπού (και λίγο πιο κάτω). Κοπέλα που θα την πρόσεχα αν την έβλεπα έξω. Ηλικία πρέπει να είναι γύρω στα 25-30.

Λίγο σόσιαλ για αρχή, τσιγαράκι και μπαίνει στο μπάνιο χωρίς χρονοτριβές. Βγαίνει με την πετσέτα, την πετάει και αποκαλύπτεται ένα ωραίο κορμί όπως στις φωτό. Βυζάκι 2άρι πορτοκαλάκι, πολύ καλή δουλειά, αλλά ο κώλος είναι όλα τα λεφτά. Ωραίο κωλαράκι που δεν χορταίνεις να το πιάνεις και να το γλύφεις.

Ξεκινάμε με φιλάκια πεταχτά χωρίς γλωσσόφιλα αλλά δεν με πειράζει. Την βάζω στα τέσσερα με θέα τον καθρέπτη, ξεκινά πίπα και μετά από λίγο μου λέει: “μεγάλο είναι, θα έχουμε θέμα”. Για dt ούτε λόγος, αλλά το έγλυψε κατά μήκος και στα μπαλάκια. Πουτσοσκάμπιλα (στο πρόσωπο) δεν της άρεσαν. Γύρισμα σε 69 και μετά πάλι στα τέσσερα όπου χόρτασα να τη γλύφω μπροστά και πίσω. Κωλοτρυπίδα δουλεμένη, κωλομέρια μικρά που χωράνε στη χούφτα και ωραία μουνόχειλα. Σκουφάκι και πέρασμα μπροστά σε ιεραποστολικό σιγά σιγά μέχρι να συνηθίσει όπως είπε. Πρέπει να έπαιξε και τζελάκι όχι όμως πολύ. Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω και μετά στα τέσσερα. Εκεί αλλάξαμε και σε κωλαράκι, αφού πρώτα φυσικά την ρώτησα. Πολύ σιγά η είσοδος, πολύ αργές και απαλές κινήσεις, χρειάστηκε κανά δεκάλεπτο μέχρι να πάρει μπροστά. Αποθέωση να γαμάς στα τέσσερα αυτό το κωλαράκι. Αφού (σχετικά) λύθηκε ανεβάσαμε λίγο ρυθμό αλλά πάντα με προσοχή. Αλλάξαμε 2-3 στάσεις (από πίσω) αλλά πάντα πιο τρυφερά για να μην πονάει. Το τέλος ήρθε στο σώμα της.

Συνεχίσαμε με σόσιαλ. Μιλά καλά Ελληνικά και μπορείς να συζητήσεις μαζί της. Τη ρώτησα για κάποια διπλά και τριπλά που υπάρχουν στο σάιτ του μάγου και μου έκανε θετική εντύπωση ότι για κάθε κοπέλα είχε μόνο καλά λόγια να πει.

Συνοψίζοντας είναι μια σέξυ κοπέλα για τα γούστα μου, με προσεγμένη εμφάνιση και πολύ ωραίο κώλο. Όμως μου έλειψε ότι δεν μπόρεσα να αφεθώ κατά τη διάρκεια του ραντεβού και να την πάρω όσο δυνατά θα ήθελα. Θα έλεγα ότι είναι για πιο soft καταστάσεις. Γι’αυτό λέω ίσως στο αν την ξαναδώ. Αν με άφηνε το σύστημα η βαθμολογία θα ήταν: Πρόσωπο 7.5. Σώμα 8.5.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 13, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
17
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, delipas, Διαγραμμένο μέλος 185569 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2022
Τα μουνοχειλα και η κλειτοριδα μεγαλα η μικρα?
review reaction 1 hornyasfuck
08 Δεκεμβρίου, 2022
Είναι πετίτ σε όλα. Κλειτορίδα κανονική.
review reaction 1 hornyasfuck
09 Δεκεμβρίου, 2022
Άρα ότι πρέπει για γλυφομούνι η Φραντσέσκα!!
review reaction 1 linear
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3